Recepce

Vše pro vašeho plechového miláčka. Pokud sháníte nějakého, neváhejte se zeptat.

Moderátoři: Zaměstnanec, Mercy Thompson

Re: Recepce

Příspěvekod Beatrix » úte dub 26, 2011 9:52 pm

+Dojede tam, zaparkuje asi dva milimetry od poštovní schránky a vystoupí z BMW. Zkoumavě se rozhlídne a dojde až na recepci, kde je to nečekaně čistý.+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mercy Thompson » úte dub 26, 2011 10:13 pm

*a Mercy zrovna domakala na autech, když zaslechne německý motor na parkovišti, tak dojde z garáže na recepci* Dobrý den..s čím mohu pomoct?*usměje se a utírá si ruky od šmíru* podala bych vám ruku, ale..*zvedne dlan*
Je lehčí prosit o odpuštění, než o svolení.
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Beatrix » úte dub 26, 2011 10:23 pm

Dobrý den, +usměje se na ni a ruku co natahovala zase stáhne+ to asi oželíme... Jsem Beatrix Stein, zaslechla jsem, že jste tu nedávno otevřela tenhle servis a vlastně bych se chtěla zeptat, jestli byste neměla zájem o větší zakázku. Asi by vám to zabralo pár dní...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mercy Thompson » úte dub 26, 2011 10:34 pm

*usměje se šířeji* mám zájem o jakékoliv zakázky..i ty větší...*kývne ke křesílkům..a asi tak aji stojí nějaká voda a skleničky* o co by šlo? *zajímá se*
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Beatrix » úte dub 26, 2011 10:42 pm

+sedne si a nalije jim tak ze zvyku oběma, načež se omluvně usměje+ No..potřebovala bych, aby se někdo podíval na tak...pffchm...padesát aut? plus mínus. převážně jeepy, H1 a H2, ale i nějaký klasický to co vidíte na ulicích. Na těžkou techniku lidi mám. Chtělo by to klasickou údržbu, zkontrolovat co je v jakým stavu a podívat se na pneumatiky a tak. +mávne rukou+ Tomu musíte rozmět vy, co bude potřeba.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mercy Thompson » úte dub 26, 2011 11:19 pm

*trochu jí vystřelí obočí do vlasů* ehm..smím se zeptat, v jakém oboru to podnikáte? to je skoro armádní zakázka...*chudera, kdyby tušila...ale tak...randí v originále s vojákem (bývalým, myslím už), tak ju to asi nesejme* ale..pokud by to bylo nějak postupně...dělám tady sama, jen s občasnou výpomocí, tak by to neměl být problém...ty humvee..budou v nějaké speciálnější výbavě? teď jsem jednoho dodělala, evidentně je to tady oblíbené auto, ale v klasické, né military úpravě..jen taková luxusní verze..to bych případně musela i doobjednávat díly upravené...*usměje se, že to není problém, styky v armádě a tak se hodí:D*
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Beatrix » úte dub 26, 2011 11:41 pm

+lach, no vidíš, se tam bude cítit jako doma+ No...+zaváhá chvilku+ něco jako security...military...tak něco. +rači se napije+ Není problém, když to bude na dýl, klidně si to rozvrhněte podle potřeby. Vlastně si to můžete dojít obhlídnout. Část aut je v Hospůdce na Mýtince a zbytek nedaleko odtam, tam by vás někdo zavedl. S tím ovšem souvisí i jistá...dávka..loajality, jestli chápete. +podívá se na ni+ Nerada bych, aby se některé citlivé informace, ke kterým byste se mohla dostat, přímo rozkřikovaly na veřejnosti. Tedy né, že by snad šlo o něco nelegálního. +uculí se+
+přikývne+ Většina aut je..vylepšená, stran neprůstřelnosti, odolnosti proti výbuchu, požáru a tak. Vážně? +zamračí se trošku, ale potřepe nad myšlenkama, kdo tam tak mohl být s hummerem hlavou a pořádně se napije+ Mh...jo, hummer se hodí vždycky. Ne, HáTrojku a Dvojku mám na nákupy jen já, a ty už v servisu byly, takže tam nic netřeba. Alee..+kývne ven k BMW+ Potřebovala bych olej, a ještě jedno mám doma, takže i s sebou - teda jestli mi to do tohohle dolijete...+nebo jako ať jí dá o pixlu víc+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mercy Thompson » stř dub 27, 2011 12:08 am

*kývne* tak..to není má věc..mám ve zvyku nestrkat..nos..*zarazí se, aby neřekla čumák* do věcí, po kterých mi nic není..A dokud někdo nemá něco proti mě osobně nebo proti mým známým...*zvedne ruce* tak se do ničeho nepletu...*koukne na ni, že ví, kde je její místo a usměje se* takže pokud to tak vyhovuje...bych se tedy asi stavila na tu...Mýtinku..a uvidíme, co s kterým autem bude třeba....*koukne ven* hm..německé*usměje se spokojeně..sice VW to není...*no..olej vám dát můžu..ale jestli chcete i do tohohle..*píchne prstem ven na bavora* tak to vám do horkýho motoru nalít nemůžu... takže taky sebou, pokud byste ho tady nechtěla na hodinku nechat..
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Beatrix » stř dub 27, 2011 12:18 am

+usměje se na ni+ Vážím si vstřícných lidí. +stylem, že to oceňuje+ Obávám se, že vaše známé ani neznám, +musí se tomu pobaveně zasmát+ a většinou mám co dočinění jen s těmi, kdo si to přejí, takže netřeba se bát zbytečných konfliktů.
Určitě, tady máte vizitku. +podá jí kartičku+ Stavte se kdykoliv, nechám instrukce na baru, oni už vás nasměrují, nebo mě zavolají, a dejte si tam něco k jídlu! Na účet podniku.
+překvapeně na ni koukne+ Máte k německu nějakou vazbu? Ajo..no..víte co? Co kdybyste vzala ten olej na obhlídku na Mýtinku a rovnou mi to tam nalila? Já jsem u toho vždycky jako prase, nechápu proč.
A...+prostě se není schopná nezeptat+ s tím Hummerem minulým...tu byl můž? +upře na ni oči+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mercy Thompson » stř dub 27, 2011 6:27 pm

To buďte možná ráda..že je neznáte...*uculí se poněkud nakřivo* někteří jsou poněkud...horkokrevnější..*a někteří mrtvější, no...vezme si vizitku a koukne na adresu* fajn...tak já dojedu...dá se k vám dostat normálně, nemusím si pořizovat terénní monstrum nebo pořádat celodenní výšlap..*mrkne na ni a zdá se, že by jí ani taková procházka moc nevadila* no..k Německu ani tak...můj kamarád..a bývalý zaměstnavatel..pochází z Německa. Po jistých konfliktech mi prodal dílnu..*mávne kolem sebe* a od té doby jsem i majitelka, ne jen mechanik...a specializuju se na německá auta..VW především...tak proto. Dobře, přibalím si olej navíc.*koukne na ni, když se jí tak ptá, chvíli uvažuje, ale pak si řekne, že tím nic nezkazí* ne..přišla tady žena. Kromě humvee mi tady nechala i ferrari na přezutí... žádný muž s ní nebyl.*ukáže přes okno k vratům garáže, odkud vykukuje čumáček zmíněného ferrari*
Mercy Thompson
Kožoměnec

PředchozíDalší

Zpět na Mercy´s autodílna