Recepce

Vše pro vašeho plechového miláčka. Pokud sháníte nějakého, neváhejte se zeptat.

Moderátoři: Zaměstnanec, Mercy Thompson

Re: Recepce

Příspěvekod Bill Weasley » ned dub 22, 2012 10:17 pm

Weasley. Bill Weasley okamžitě k ní napřáhne ruku a jak má zlomený žebro tak jenom zaúpí bolestí prostě Bill. řekne omluvně když se zas může nadechnout Já na vás počkám tady, když by vám to nevadilo se mu na tý sedačce sedí docela dobře, že ho ani žebra nebolí a čeká s čím se slečna mechanička vrátí
Jestli ještě jednou uslyším "drraoušku" tak mě asi zavřou k Mungovi
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Mercy Thompson » pon dub 23, 2012 10:19 am

Mercy*zazubí se na něj, nechá ho sedět na recepci a v rychlosti prohlídne mazlíka vedle v garáži, ani to netrvá moc dlouho a je zpátky* tak..dobrá zpráva je, že nedopadnete jako můj minulý zákazník, který dovezl auto na odpis...plechy jsou na tom docela zle, ale to není nic, co by se nedalo vyklepat nebo nahradit... budu muset samozřejmě udělat pořádnou prohlídku motoru, objednat nové světla...*vypočítává* máte nějaký limit, abych věděla, kam až můžu zajít?
Je lehčí prosit o odpuštění, než o svolení.
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Bill Weasley » pon dub 23, 2012 10:31 am

úlevně si oddychne, že to autko přežije, když ho dá slečna dohromady To je fakt dobrá zpráva usměje se na ni typicky weasleyovsky ne ne, žádný limit nemám. Jen mi prosím dejte Niss dohromady, jsem si na ni zvykl už. Pokud to tedy půjde, rád bych si ji nechal. Vstane za jak dlouho se můžu zastavit? zeptá se jí už trochu unaveným hlasem Jo vlastně vzpomene si najednou někde v autku bude zalezlý ježek ví že to zní fakt divně, ale nemohl ho tam prostě nechat, po tom šoku co mu způsobil
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Mercy Thompson » pon dub 23, 2012 12:01 pm

Dejte mi pár dní, musím počkat na nějaké díly, na tuhle značku je tady nemám....nejlíp, když mi dáte kontakt a já se vám ozvu, ať sem nemusíte zbytečně chodit...*přeměří si ho, že fakt nevypadá, že by si ted dopřával pochůzky* je-žek? Tak proto...*plácne se do čela, co že jí to tam...*hm..a co s ním mám udělat? taky potřebuje vyklepat nárazník?*sepíše papíry o převzetí, prozatimní odhad práce a podá doklad Bilovi*
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Bill Weasley » pon dub 23, 2012 12:10 pm

Stoupne si k pultíku a naškrábe jí tam adresu a telefon do bungalovu Tady mě seženete usměje se no co by, můžete si ho nechat, byl docela roztomilej, teda než se rozhodl vlízt mi pod gumy, jako ale nic mu není! řekne hned, ale to je jasný, to by Niss měla maximálně píchlou gumu kdyžbyste ho nechtěla, tak já ho to... adoptuju pokrčí rameny a přeletí očima ten papír co mu ukazuje Potřebujete nějakou zálohu? Vytáhne kešeňu
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Mercy Thompson » pon dub 23, 2012 2:13 pm

*vezme si adresu* ták já si s ním poradím...nějak...*kývne na ježouna* záloha by byla fajn...*v rychlosti mu spočte to nutné, co ví, že stejně bude muset objednat* tak...tady...jestli to je všechno, pustím se do ní...*koukne na něj jestli má ještě něco a pak si to namíří do garáže makat*
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Bill Weasley » stř dub 25, 2012 9:56 am

To jsem rád zazubí se poněkud unaveně a vycáluje jí tam pěknou sumičku, který by snad mohla prozatím pokrýt potřebné náklady tak se mě pak ozvěte, budu čekat. Díky. Vypotácí se z recepce a někde venku dál od opravny se přemístí rovnou do postele
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Bill Weasley » stř kvě 02, 2012 7:55 pm

V opoznání lepší formě se objeví u Mercy na recepci, v ruce drží dárkovou tašku s malou krabičkou
Obrázek
Zdravím Mercy mile se na ni usměje Jste fakt rychlá. Opře se o pult, po kterém pošoupne šek s požadovanou částkou a docela příjemným dýškem Tohle je pro vás. Jak se má ježek? zajímá se o pasažéra kvůli ktrému rozflákl Niss S kráskou je všechno v pořádku teda?
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Mercy Thompson » čtv kvě 03, 2012 12:05 pm

*usměje se na příchozího* Když jsou díly, jde to docela snadno...a pak, přece byste nechtěl chodit pěšky, že...díky*vezme si šek* Ježek je v pořádku...pravděpodobně mi vyžírá v karavanu všecko, na co přijde...akorát se mi urazila kočka, co že jsem to donesla...*protočí oči* jo...je připravená vyrazit...vzala jsem to zgruntu, takže je nový i olej, kapaliny...motor přímo vrní blahem.*uculí se a podá mu klíčky* stojí venku před garáží...
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Bill Weasley » čtv kvě 03, 2012 2:00 pm

Nejhlubší omluvy váší kočce Směje se vy jste si teda fakt mákla pořád žmoulí v ruce tu tašku jo tohle podá jí ju konečně a oplátkou si vezme klíčky od Niss pro vás jako mé vřelé dík. Budete si ho chtět nechat, nebo si ho mám odvést sebou? Aby vaše kočka neměla nějaké trauma třeba Pomalu vyjde před garáž kde je zaparkovaná Niss Klobouk dolů před vaší prací potěšeně se dívá na Niss která je jak nová
Bill Weasley
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Mercy´s autodílna