Honey - majitelka Beatrix Stein

Moderátor: Zaměstnanec

Honey - majitelka Beatrix Stein

Příspěvekod Zaměstnanec » čtv srp 30, 2012 6:14 pm

Boxy, ze kterých můžou koníci rovnou na pastvu a obráceně, schovat se před nepříznivým počasím.
Obrázek

Kamarádi na pastvě
Obrázek

Jezírko s vodou na ochlazení (občas tam přelétávají labutě z rybníčku u budovy:))
Obrázek

Stromy, pod které se dá zašít, když sluníčko svítí příliš.
Obrázek
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Re: Honey - majitelka Beatrix Stein

Příspěvekod Zaměstnanec » sob zář 08, 2012 4:17 pm

*vezme Honey z výběhu před terasou a dovede ji do svého nového obydlí, zaměstnance instruuje, co a jak*
Obrázek
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Zaměstnanec » pon lis 05, 2012 6:41 pm

*dojdou tam a Honey je zrovna vevnitř z boxu a chroupe si tam z hromádky sena, tak zvedne hlavu a zastříhá ušima, že někdo jde*
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Beatrix » úte lis 06, 2012 1:55 pm

Začínám přemýšlet o tom, že ji přestěhuji na klidnější místo...jako až ji budu mít zpátky..+nakrčí čelo+ No právě..věnovat se...znáte to..to je full time job. No já si popravdě chtěla zajezdit..trošku víc..a nerada bych jí způsobila nějaký trauma...+jde s ní do stájí+ Možná byste to mohli nenápadně zkusit a dát mi pak alespoň v pátek vědět? Právěže koně k dispozici mám..se kterým se poměrně dobře znám..+uculí se tomu trošku, že je to kůň zvyklej na její povahu, takže ji nebere tragicky+ Ale ji bych tam ráda vzala aspoň se podívat..vlastně...má ráda děti? Slyšela sem, že koně mívají na děti dobrej vliv a kdyby se ty dvě vzájemně pozitivně ovlivnily, taky by mi to pomohlo.

+usměje se, když vidí, že Honey se o dost zotavila a vypadá podstatně veseleji+ No ahooj, +pomalu k ní dojde a natáhne k ní opatrně ruku, aby se jí nepolekala+ jak se tady máš?
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Zaměstnanec » úte lis 06, 2012 2:32 pm

No...tak my ji osedláme a připravíme a uvidí se...můžeme ji zkusit trochu prubnout do konce týdne....a jestli pro dítě...to by nemusel být vůbec špatný nápad...*chytne se toho* koně se používají pro hypoterapii a musím říct, že to opravdu pomáhá...takže to by taky stálo za vyzkoušení...*přikývne*

*a klisnička skloní hlavu a ofrkává Bei ruku, trochu ju šimrá jemnou tlamou a fousky, jak kouká, jestli a kde má něco dobrého pro ni* trochu jsme ji asi rozmazlili...*musí se trenérka smát*
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Beatrix » stř lis 07, 2012 12:40 pm

No jooo, ty bys chtěla něco dobrýho, žejo? +culí se+ Já jsem naštěstí připravená! +vytáhne z kabelky svazek mrkve+ Může ji, žejo? +ujistí se než ju honey dá+

Mh...já bych zase nechtěla, aby se to nějak uspěchalo...+pohladí koníka po čumáčku+ Možná...zkuste to, jen tak nenápadně...a případně by se na ní svezla...dítě.. +pousměje se+ Jen tak pod dohledem samozřejmě. Nechci ani jednu z nich pouštět "do děje" +že asi tlupa jezdců na koních by ani pro jednu nix moc nebylo když nejsou ve své kůži+ Ale zase aby si Honey zvykala.
Jak je na tom zdravotně, nějaký problémy se neobjevily?
Aaa..vy tu hypoterapii provádíte?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Zaměstnanec » stř lis 07, 2012 8:53 pm

Jo, může....stejně neodejte, než jí ju všechnu dáte...*uculí se a opře o dveře boxu* No to každopádně...obzvlášt pokud jde o někoho, kdo moc nejezdí...přece jen, v terénu je třeba aspoň nějaké zkušenosti...může vyběhnout zajíc, kůň se lekne...a a hned je zaděláno na úprk...navíc, koně se rádi plaší hromadně...tak abychom nakonec nepořádali dostihy...*uculí se* ne..nechali jsme ji kompletně vyšetřit, kouknul na ni i kovář....samozřejmě kondice nebyla nic moc, ale upravili jsme i jídelníček a lepší se, holka...takže fyzicky je v pohodě...tam bych se nebála..no, momentálně ne, nikdo si o ni nežádal...ale ono v podstatě i obyčejná jízda na koni, nemusí jít o speciální cvičení nebo tak...ale samotný kontakt se zvířetem pomáhá...někdy se používají psi, někdy koně...obojí má fajn výsledky.
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Beatrix » čtv lis 08, 2012 3:04 am

Taky jsem ji vybírala extra pro ni! Mmmm, ham...+šišlá tam na koníka a krmí ju a má hroznou radost, že jí to tam tak prospívá+
Né, to bych fakt vidět nechtěla. takže pokud by tam někdo byl, kdo by se jim věnoval..je to teď nejblíž a pak bysme se domluvili jestli by byly na místě nějaký ty hodiny... Mh..ono..+nachvílu se zamyslí a pak se usměje+ to je jedno. Prostě jde o komplikované dítě a sama ještě nevím co bude třeba řešit, takže prozatím by stačilo zjistit, jestli bude mít o koně vůbec zájem...
Nic moc? +ušklíbne se tomu+ Měla ste ji vidět, když jsme ji našli. +zamračí se nehezky+ Veterinář se tvářil, že by měla dostat ránu z milosti. +přitom se zatváří trošku umíněně+ Na to je ale přece vždycky času dost. +dokrmí Honey a omazlává ju ještě+ Peníze chodí včas? Není potřeba zvýšit platbu, nebo tak něco? Chci aby měla opravdu kompletní servis. +né, že by pochybovala, že ho teď nemá, ale kdyby se něčeho třeba nedostávalo...+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Zaměstnanec » čtv lis 08, 2012 6:10 pm

Tak určitě tam někdo bude....musí se připravit koně, zapřahnout...takže to se nebojte, že by někde sama poletovala...když nebude zájem, tak ne, že... ale jestli má nějaký problém, zkusila bych i tu canisterapii, pokud by koně neprošli, pejsci by mohli.*usměje se*

Tak samozřejmě, něco jiného je kůň na pokraji, ale vy jste mi tady nedovezli Honey v takovém stavu, jako jste ji dostali, ale v lepším...a v rámci toho jsem to myslela...nemyslete si, že jsem pár takových za svoji kariéru neviděla...*zavrtí hlavou* i když by radši, aby tomu bylo jinak, lidi jsou někdy hovada....a někdy ubližují i nevědomky...je to složité, ale nic moc se s tím nedá dělat...než se starat o svoje hezky.*kývne* Peníze jsou v pořádku....to spíš v budoucnu, pokud byste chtěla investovat ještě do jejího výcviku dalšího...tak by se muselo připlatit trenérovi...ale co se týče obstarání ubytování a péče je všechno pokryté...
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Beatrix » čtv lis 08, 2012 6:30 pm

To bych byla ráda. +přikývne+ No..ony už prošly pandy a koaly, takže si nemyslím, že by zrovna koně neprošli...ale je to celý spíš tak ještě v řešení.

To sou...kdyby tak někdo jednal s nima, jako oni se zvířatama...+dá Honey pusu na škraň+ Samozřejmě. Tréninkem ji nijak stresovat nechci, ani si nemyslím, že by měla podávat nějaký výkony, spíš jen tak..aby se na ní dalo projet, kdyby jí to nevadilo, a pro její zdraví. Jak uznáte za vhodné - kontakt na mě máte. No nebudu vás zdržovat. +podá paní ruku+ Jsem moc ráda, že se mi tu o ni tak pěkně staráte a v sobotu se počítám všichni uvidíme. Musím ještě vyřídit pár obchůzek, takže pomalu půjdu. Děkuju vám...+rozloučí se ještě a pak odklape do auta a vyjede shánět kostýmy+
Beatrix
VIP Member

Další

Zpět na Zvířecí hotel