Ložnice v podkroví

Zde sídlí vlkodlak...

Moderátor: Remus Lupin

Re: Ložnice v podkroví

Příspěvekod Styx » stř led 12, 2011 7:41 pm

Já vím, že si děláš o mne starosti +líbne ho na bříško, protože tam to má nejblíž+ Vůbec nepochybuji o tvých schopnostech. Ale právě proto jsem ti to neřekla, abys byl v klidu. Teď, když to víš, jsi rozzlobený, ukřivděný, smutný. A to jsem vůbec nechtěla. Nějak se nám ta hra zvrtla +dodá posmutněle+ Ano, šlo mi jedině o pomstu a nic jiného mě v tu chvíli nezajímalo. A jak jsem již řekla, další člověk by nebyl nic platný, nedostal by se přes přísná bezpečnostní opatření +hledá slova+ Před pár dny jsem dostala poštu s pečetí Andrého rodiny. V první chvíli jsem se strašně lekla, že je to parte +hlas jí trochu přeskočí+ Byl to dopis od Andrého. Nebyl psán jeho vlastní rukou, někomu jej diktoval. Oznámil mi v něm, že žije. Nemohla jsem tomu uvěřit a okamžitě jsem se rozjela do Francie +stulí se Remusovi v klíně, jako by se před něčím schovávala+ Pak jsem uvěřila. Skutečně to přežil. Mučili ho, týrali a ubližovali mu, za to, že je zradil a pomohl mi. Nezabili ho ale, to by bylo pro něj vysvobození. Po několika týdnech věznění ho vyhodili z auta a nechali ho kdesi v poušti ve velice špatném stavu. Předtím... předtím ho však připravili... o zrak +stáhne se jí hrdlo+ André je slepý... a už navždy bude odkázaný na pomoc druhých. Už nikdy nic neuvidí... než tmu. A to všechno jen kvůli mně +rozvzlyká se z výčitek, které ji poslední dobou pronásledují+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » čtv led 13, 2011 7:44 pm

jen proto, že se to dozvídám až teď...*poznamená* no...ale nechme to být, to je teď už celkem jedno....*čím víc ji poslouchá, tím míň se mu líbí, co říká* co to jsou za lidi..*zamračí se nějak neurčitě znechuceně, když slyší, čeho jsou schopni*šš...a je to definitivní? Nebyla ses třeba..poradit u Munga? Možná by mu dokázali pomoci..nebo ulevit...*zamyslí se a hladí ji konejšivě po vlasech* ne..to ne kvůli tobě..šel tam přece dobrovolně..a jediní, kdo za to mohou, jsou ti lidi*ušklíbne se, jestli takové pojmenování vůbec je vhodné* kteří mu to udělali...nevyčítej si proto, co se stalo...*stulí si ju do náruče a jemně ji houpe*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » čtv led 13, 2011 9:39 pm

Jsou to právě ti nepřátelé Templářů. Jsou schopni všeho, jen aby získali to, o čem si myslí, že jim patří. Svatý grál. Už celá staletí o něj marně usilují +pohlédne mu do očí+ Vzpomínáš si na toho Assassina, jak před časem pronikl na Orlík a pokusil se mě zabít? Byl to jeden z nich. Takže si umíš představit, jak jsou nebezpeční, nelítostní a krutí+mimoděk se trochu zachvěje+ Ne, u Munga jsem nebyla. Určit diagnózu, jestli je nějaká šance, že bude ještě někdy vidět, přece nejde jen tak na dálku. Pokusím se Andrého přivést k Fabienovi, jestli by mu nějak nemohl pomoct. Ale nedělám si moc velké iluze. Viděla jsem Andrého oči. Tedy... to, co po nich zůstalo +zavře oči a skrz řasy se jí prodere slza. Po chvilce opět otevře víčka a zahledí se na Remuse zaslzenýma očima+ Chci si vzít Andrého k sobě a starat se o něj. Nevadilo by ti to? +přitiskne se k němu co nejtěsněji a obejme ho kolem zad, když si ji stulí do náruče. Položí si tvář na jeho rameno a zavře oči. Nechá se jím kolébat a po chvíli cítí, že jí to jeho konejšení hodně pomáhá+ Jsem šťastna, že tě mám +zašeptá mu potichounku do ucha a myslí to upřímně+ Nedám tě nikomu za nic na světě +že to myslí smrtelně vážně, označkuje si ho něžným kousnutím na ušním lalůčku a na rtech se jí objeví první slabý úsměv+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » pát led 14, 2011 1:42 am

na to si vzpomínám moc dobře...*zamračí se značně "neremusovsky"* hm..to máš pravdu, ale možná by bylo dobré se nejdřív poptat, víš, sama, aby se mu nedávala falešná naděje...jestli vůbec jsou schopní něčeho takového..když víš, jak na tom je...ne, nevadilo..chápu, že se chceš o něj postarat... Kdybys potřebovala něco zařídit a nemohla od něj odejít...*nechá to vyznít do ztracena, ale nabídka platí* ááh..tak soukromý majetek, jo?*zavrtá ji nos do ramene škádlivě*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » pát led 14, 2011 9:20 am

+přemýšlí+ Nezávazně se zeptat, jestli je vůbec nějaká naděje, bych se mohla... to je pravda +pohladí ho vděčně po tváři+ Díky, jsi moc hodný. Ale jak znám Andrého, nebude za žádnou cenu chtít, abych byla u něj uvázaná. Myslím, že se bude snažit udělat si všechno, na co bude stačit, sám. Dalo mi spoustu práce přesvědčit ho, aby se přestěhoval ke mně. Dělal ze sebe hrdinu, že se o sebe umí postarat sám. Znáš chlapy +pokrčí rameny, jako že někdy ty muže vážně nechápe+ Jistěže ano... jsi můj... jenom můj +vrní mu majetnicky do ouška, ale směje se u toho a ožužlává mu přitom jeho lalůček a vybírá si tím svoji výhru+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » pát led 14, 2011 5:54 pm

No, v tomhle mu rozumím, taky bych se snažil to zvládnout sám..co už s náma uděláš...*zašklebí se a pak jí olíbne krček* to víš že jo...*sjede ji rukama po stehýnku* ještě chceš hrát? jsi s otázkou na řadě...*poznamená*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » pát led 14, 2011 7:25 pm

Nemysli si, že se z toho jen tak vyvlíkneš +zasměje se+ Já jsem se ti odhalila až na kost, víš o mně všechno. Ale ty nějak nerad prozrazuješ o sobě +nechce se spokojit s jeho stručnými odpověďmi+ Zeptám se tě nejdůležitější otázku dnešního večera +sedne si mu obkročmo do klína a lehce ho přitiskne zády k pelesti postele+ Dobře si rozmysli odpověď +sedí k němu tváří v tvář a hledí mu do očí+ Chtěl by ses se mnou milovat?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » ned led 16, 2011 12:07 am

no..tak ses asi zatím moc nezeptala..co já vím..*uculí se a pak se rozesměje* hm..tak nevím, jestli je v téhle otázce nějaký háček, každopádně, to nesměřuje k nějakým dalším otázkám...pokud to tedy má být nabídka...*poznamená*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » ned led 16, 2011 12:24 am

Tak to musím napravit... +poslouchá jeho odpověď, se kterou není moc spokojena+ Žádný háček v tom není. Byla to otázka, která mohla ukončit hru. Jelikož jsi ale na ni pořádně neodpověděl, žádná výhra nebude. Hra pokračuje, dostaneš opravnou otázku +usměje se a zůstane ve stejné pozici, aby mu mohla hledět do očí+ Odpověz mi... dokázal bys mi být nevěrný? +řekne potichu+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » ned led 16, 2011 12:24 pm

Hm..já se k odpovědi ještě nedostal, jen jsem sondoval terén, ale tak..dobrá, když opravná otázka, tak tuhle tedy bez odměny odpovídat nebudu..*uculí se, pak povytáhne obočí* hm..a s kým konkrétně?*cuknou mu koutky, pak ji pohladí po tvářičce*ne...*odpoví prostě* ne vědomě a při smyslech...tady si jeden musí dávat bacha, jak se tu poflakuje kolem nejrůznější magická havěť...ale pokud by záleželo jen trochu na mě, tak ne..nemám to v povaze, zakládat harém..*zašklebí se* je tahle odpověď lepší?*usměje se*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Remus House