Zahrady

sídlo Styx a Tonyho Dolohova

Moderátor: Styx

Re: Zahrady

Příspěvekod Fabien » stř úno 03, 2010 6:28 pm

+Vytáhne hůlku a udělá zahřívací kouzlo.+ Teda, fakt cokoli, jen ne sportovat. Někde jsem četl, že běh škodí zdraví. Takže tohle kouzlíčko, koňak a trocha toho humoru by nám měli pomoct.+ Ještě sundá sako a přehotí ho Tir přes ramena. (Ne snad, že by byl tak galantní, ale nechce ji mít zítra v čekárně se zápalem plic.)+ No, o mně se nikdy neříkalo, že bych byl moc normální. Eufemisticky se tvrdilo, že jsem hyperaktivní a bratr tvrdil, že jsem prostě cvok. Víte, já mám svou práci hodně rád....+zadívá se na tu křehkou bytůstku+....tak hodně rád, jako jsem teď tady s váma. Ale pořád jste mi neřekla, po čemže se to v té vaší kanceláři pátrá. +Rychle zamluví nenadálý výlev citů.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř úno 03, 2010 7:05 pm

svatá pravda! běh škodí zdraví - ale někdy zachraňuje život +zašklebí se+
+přitáhne si blíž k tělu jeho sako+ no jo, indián z cukrárny! cítím zápach kouřových signálů! +zase krafe a má připomínky, ale když Fab udělá pohyb, že si sako vezme zpátky, tak ho nedá - včetně dravého výrazu obličeje "nedám!" - a řeší dilema, zda použít kouzlo, aby sako zbavila vůně dýmu cigaret - tím spíš Amonových cigaret - když hrozí nebezpečí, že by zmizela i vůně Fabienovy kolínské (pozor: Tir i další z D&E, nevím jak Deci, kouzlí i bez hůlky, oni hůlky nemají - jiný svět, jiný mrav).+ já myslím, že jste, cvok +moc hezky se na něj usměje+ a já jsem Tirage a myslím, že si můžeme tykat. +napije se z lahve a podá mu ji. pak ukáže na koutek, kam chce dostat tykací pusu (jako z Amélie - ach!)+
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » stř úno 03, 2010 7:30 pm

Neofrňujte se, slečno! Zas tak to sako nemůže páchnout, mám ho teprve pár dní!+ Směje se a pomalu ji vede na místečko, které ukázala.+ Takže já jsem cvok, Tirage! Tak na tykání!+ Přihne si z lahve, obejme Tirage kolem pasu a políbí ji.....dlouze.+ Jo, moje druhý jméno je Fabien....+Zamumlá omámeně, když ji něžně pustí. Prohlíží si její tvář a shledává ji čím dál krásnější.+ Já...budu se snažit před tebou nekouřit, když se ti to nelíbí.+ Urovná jí sako na ramenou (hlavně proto, aby s ní mohl být v těsnějším kontaktu), ale nic víc se zatím neodváží.+ No ne, podívej, možná mám vidiny, ale tamhle jsou fakt maliny! +Vyhrkne najednou, když zamžourá ke zdi zahrady. Chtě nechtě musí zapřemýšlet o tom, co si ty bohatý kouzelníci všechno nevymyslí. Maliny v zimě!+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř úno 03, 2010 8:58 pm

(no jo, zase tak zlý to není, ale jsou to Amonovy cigára :?. a taky by to nebyla ona, aby nefrfňala)
Fab: hmm, maliny? já chci ten koňak +zapřede koťátko a čapne mu láhev, napije se a pak flašku chová v náručí pod sakem. opře se o Fabiena zády a nechá se obejmout kolem ramen a tak se jenom pohupuje na hudbu, která sem doléhá ze sálu+ no fakt maliny, myslíš, že jsou mražený, Fabiene?
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř úno 03, 2010 10:21 pm

Tir: +Pěkně si ji drží a pohupuje se s ní na hudbu, ale za chvíli zašátrá pod sako, aby se zmocnil lahve. Ještě předtím, než tak učiní, pohladí Tig po bříšku. Pak uzme lahev a taky se napije.+ No, to záleží na tom, kdy je sem dala Styx nainstalovat. Jestli včera, tak budou hluboce mražený. A nebo taky používá ohřívací kouzla. Mrkni, fontánka taky není zamrzlá. Dokonce se z ní páří....Doufám, že se neočekává, že se v ní budou hosté povinně koupat.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv úno 04, 2010 5:03 pm

Fab: +když ji pohladí, začne se smát, protože je trochu lechtivá+ co děláš? +a trochu se s ním přetahuje o flašku, možná si to ani úplně neuvědomuje, ale je to proto, že se jí líbí, když se jí dotýká.+ no jo, fontána pořád teče. Koupat? +zasměje se pobaveně+ myslíš jako povinné týdenní koupání? Možné je všechno – někde je dokonce zvykem, že hostitel osobně umývá nohy hostům – jako projev úcty. Že bych v tom smyslu lady Styx oslovila? +vykasá si sukni a ukazuje nohu. Jak stojí na jedné, ztrácí rovnováhu a čím dál víc se o něj opírá.+
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv úno 04, 2010 9:21 pm

Tir: +Fascinovaně hledí na její hubenou nožku než si uvědomí, že se spolu potácejí a co nevidět upadnou. Radši ji popadne do náručí a omámeně nasává vůni jejích vlasů.+ No, vlastně...co je dneska za den...teda kvůli koupání. Jestli je pátek, tak je koupací den a musíme provést očistu! +Odlepí se z koutku a nese jí přímo k fontáně. Z ní se to vážně skoro kouří...asi nějaký termální pramen...+ Koupeš se radši v šatech nebo nahá? +Směje se .+ A dej mi napít! Mám plný ruce!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát úno 05, 2010 2:46 pm

Fab: (cha cha, taky jsem pomýšlela na Karlovy vary.)
+jak ji chytí, trochu piští a směje se+ koupu se raděj nahá – ale co je to za otázky? Tak daleko spolu ještě nejsme! +v očích jí hrají ohníčky+ a když už jsme u toho – ty se koupeš ve smokingu?
no já se picnu: koupat a kojit! +Řehtá se mu v náručí, a když zastaví u fontány, opatrně mu nalévá koňak do úst (možná spíš do nosu :D ). pak ji asi posadí na okraj fontány a Tir rukou zkouší teplotu vody. Je to tak akorát, tak si zuje boty, vykasá pořádně sukni a lem si zastrčí tak, aby zkrácená verze držela, ukradne Fabienovi láhev a vleze s ní do nádrže fontány.+ je to teplý! Hmmm, to je něco, konečně se člověk tady v tý lednici ohřeje +promenáduje se ve vodě a cáchá nohama, upíjí z flašky. A když se po láhvi Fab natahuje, Tir mu s ní uteče, schovává se za nějakou sochu Neptuna, a směje se a cáká na něj+
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát úno 05, 2010 4:18 pm

Tirage: Koukej mi tu flašku dát...+chechtá se a odkopne boty někam doprostřed zahrady, vyhrne si kalhoty a hupsne za ní do fontány. + A nebo mě ještě nakoj...to bylo dobrý!+ Cáká vodu směrem k Neptunovi, kde Tir vykukuje a cape za ní.+ Já se koupu jedině ve smokingu, protože tyhle oblečky k ničemu jinýmu dobrý nejsou.+ Skočí po Tir, ale ta mu uhne a on se rozplácne do vody celej.+ Doprčic....pomóóc, zachraň mě! +Chechtá se a prská vodu Tir na holé nožky a chce ji stáhnout k sobě, aby mu dala napít koňaku.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát úno 05, 2010 4:44 pm

Fab: chachá - tak si pro ní pojď! +(a jak už víme, on si pro flašku skutečně šel) může se smíchy počůrat, jak se tam Fab mrská jako kapr+ hele, já myslela, že chceš koňak, a ty se zatím spokojíš s vodou! +piští a couvá, jak ji zalévá, poprskává. úplně se láme v pase smíchy, když v tom z nějakýho mutovanýho delfína ze sousoší fontány vytryskne proud vody rovnou na Tir+ no to... jak´s to udělal? zákeřný zbabělče! +směje se a mrká, má totiž vodu v očích a je celá mokrá. a podezírá Fabiena, že tu spršku na ní nalíčil. částečně proudem vody, částečně smíchy se složí vedle něho a zalívá mu pusu prskající a lapající po dechu koňakem+ odkojen chlastem, to jsem si mohla myslet! a plove v obleku - bílým! bílá velryba! +cuká se smíchy+ chiiichiii, pane, upravte si kravatu - vypadáte neuspořádaně. +a sama se snaží nějak si uporavit úces, ale spíš se jí povede si vlasy částečně rozpustit.+
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Orlí hnízdo