Zahrady

sídlo Styx a Tonyho Dolohova

Moderátor: Styx

Re: Zahrady

Příspěvekod Fabien » pát úno 05, 2010 5:01 pm

Tir: +Když vidí, jak ji svlažila ryba, rozchechtá se tak, že se málem utopí a když je vzápětí zalívám koňakem, utopí se skoro doopravdy.+ Vono se dá kojit i něčim jinym než alkoholem?+ Škytá smíchy a chytá Tir za cípy promočených šatiček.+ Nemůžu si srovnat kravatu, když na to nevidim...nechám to na tobě...+A na oplátku jí chce urovnat účes, ale upadne na ní, jak je dno fontánky kluský a skončí nosem v jejím výstřihu. +Dobrý večer..+zahuhlá jí do podprsenky a chytne Tir kolem pasu, aby zase neskončili pod vodou.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát úno 05, 2010 5:43 pm

Fab: jauuu! pomoooc! slon ve fontáně, nebo velryba, nebo co to je! +směje se a řve, když na ni spadne.
snaží se sebe i jeho udržet nad vodou, klečí na dně, rozchechtaná, ale přestane se smát, jenom popadá dech. a když jí mumlá do poprsí, je přeci jen trochu nesvá, nervózní
.+ hledáte tam něco? nebo jen následujete svůj sací/kojící instinkt? +zeptá se a váhavě, ale přece, mu taky obtočí ruce kolem zad. a když k ní zvedá tvář, políbí ho krátce na nos. trošku jí situace přerůstá přes hlavu, je mladá a ne moc zkušená. tak řekne první blbost, co jí napadně, aby nebylo ticho a Fab se na ni TAK nedíval.+ je tu mokro, co?
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pát úno 05, 2010 6:24 pm

Tir: +Trochu se uklidní, když vidí, jak je nejistá a trochu se narovná, aby jí nespadl za šaty.+ Bingo! Fakt...je tu mokro...a úplně všude....+ Docela nenápadně ji nastaví mokrý nos, jestli by nemohl dostat ještě jednu pusu, protože ta první byla....hmmm+ Jsi nádherná...+zašeptá+....a je s tebou legrace a to je tak úžasný!!!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát úno 05, 2010 6:38 pm

Fab: +(mokro, ale naštěstí teplo, termální fontána, díky, Styx!) otře se svým nosíkem o jeho a políbí ho na pusu, poprvé zkusmo a pak už víc. je poznat, že je šikovná, ale se zanedbatelnou praxí. chytne se ho kolem krku a palcema ho drbe za ušima a opře se o něj celým tělem - začne se propadat do toho pocitu blízkosti... když tu náhle+
au! +odtáhne se od něj a osahává si žebra pod prsy a výstřih, vykulí na něj oči až se jí zvarhánkovatí čelo a sama neví jestli se má smát, nebo se divit+ Fabiene, tys mi asi zlomil +sáhne si za výstřih a něco tam loví+ ne srdce, ale kostici v podprsence... +natolik se věnuje řešení problému, že jí ani nepřijde divné, že jí s tím Fab pomáhá :) +
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát úno 05, 2010 7:26 pm

+Je úplně omámený jejími jemnými rtíky, nechá se líbat a docela zapomene být vyrychlený. Shledává, že ta její nevinnost na něj působí jako opium a zatímco ona má zlomenou jen kostici, on patrně už i srdce.+ Tir...doufám, že u kostice nezůstane...+ odborně a lehce ji pomáhá, protože je léčitel, a když je zapotřebí poskytnout první pomoc, tak ji poskytne. +Jsem zvědav, co řeknou lidi, až přijdeme do sálu takhle! +Vyhrkne najednou, protože chce odlehčit situaci, ale přitom mu zase ujede noha a spadne zase i s Tir pod lhadinu.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát úno 05, 2010 8:07 pm

Fab: +pod jeho lehkými doteky kolem dekoltu se začne třást, ne však zimou. nějak se jí povede prasklou kostici vyndat a pak se k Fabienovi otočí zády a předvede takový ten ženský trik svlékání podprsenky pod oblečením - což je vzhledem k dekoltáži šatů a mokru dost náročný výkon+ no, to bude pěkný (návrat do sálu), a já s prádlem v ruce... že bych ho půjčila tady Neptunovi, ať se Styx výhledově pobaví? +uvažuje pár vteřin, že okrášlí svou podprdou sochu kašny, ale pak ji Fab sejme zase do vody. vynoří se a plive vodu+ teda! Fabe! jseš si jistej, že lidi léčíš, že jim pomáháš? vypadá to spíš naopak! +leze vodou po čtyřech ke kraji fontány, kde si nechala boty a vyleze a sedne si na rantl+ neblbni a pojď sem. asi musíme využít nějaký Styxin pokoj pro hosty. s trochou ručníků a magie se snad dáme do pořádku. aspoň tak, abychom mohli mezi lidi. protože než tohle +koukne na sebe+ tak to už je snad lepší se svlíknout a nakráčet tam nahá.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát úno 05, 2010 9:44 pm

Tir: +Plácá se za ní vodou jako tuleň a už se zase směje při pohledu na ozdobenou skulpturu.+ No, já to zkouším a někdy lidem pomůžu a někdy...+pokrčí rameny a zaksichtí se.+ Máš pravdu, musíme to někde vylepšit...Doufám, že Styx má na těch pokojích koupelnu a ručníky!...Teda koupelnu už nepotřebujem, jenom ty ručníky.+ Vyleze za ní na rantl fontány a ukáže do trávy:+ Hele, sako zůstalo suchý. Když si ten svůj kostým mořský panny svlíkneš, tak to sako je dost dlouhý, abys nikoho nepohoršila, než tam dojdem. A já si hold zahraju na utopence. Možná by mi slušela na hlavě žába, nemyslíš? +Slušňácky se otočí, aby se Tir mohla vysvléknout a jen natáhne ruku coby ramínku na promohlý model.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » sob úno 06, 2010 4:36 pm

Fab: tak jo. dík. souhlasí. vezme si jeho sako a je ráda, že má i suché boty. začne se svlékat a po očku kontroluje, jestli se Fab nekouká. a když zjistí, že (samozřejmě nenááápadně) trošku kouká, otočí se zády a mírně zrudne, ale usmívá se, jen si dává pozor, aby to Fab neviděl. je to ovšem blesková převlíkací akce.
pff, žábu! víš jak by ti slušela taková muréna třeba? zapíná si sako, ale plandá na ní, tak se do něj spíš zabalí.
počkej, utopenče, odhrnuje mu vlasy mokré z obličeje a pohladí ho hezky bříšky prstů po tváři. stojí kus od něj, aby ji nenamočil zase a sako jí se rozevírá - všimne si, jak tam sklouznou Fabovi oči a zvedne mu bradu a rovná límec ale! no tak! hlavu vzhůru, mladý muži. musíme vám trochu upravit tu kravatu -no takhle už můžete mezi lidi. skoro.
Naposledy upravil Tirage dne sob úno 06, 2010 6:45 pm, celkově upraveno 2
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » sob úno 06, 2010 5:45 pm

Tir: +Nejdřív nenápadně pokukuje, a když se mu naskytne pohled pod sako, prostě nepokrytě zírá. Když mu Tir začne rovnat kravatu, přestane se culit, protože ho málem uškrtí. + Já toho utopence nemyslel doopravdy. Sundej mi to, prosím!+ Chce jí dotknout, ale teče z něj voda a není tedy ani moc překvapený, že je plácnut přes ruku.+ Připadám si jako baleťák v elastickém oblečku.+ Prohlíží se kriticky, a když tím odvede dívčinu pozornost, lehce ji políbí.+ Neumíš si představit, jak by ti teď slošel mlok ve výstřihu!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » sob úno 06, 2010 8:48 pm

Fab: rozváže a sundá mu kravatu a sváže si s ní vlasy, aby jí nelezly do obličeje.sjede ho taky pohledem - pěkně podronbně i když nenápadně. snad jí políbil dřív, než se začne dusit smíchy, neb když se zmíní o mloku, právě mu skenuje rozkrok - a to se fakt nedá ustát. zlomí se v pase a řehtá se hrozně. pak, když se může nadechnout, na jeho udivený pohled řekne promiň, to nic. ale rychle - ať už jsme v tom pokoji, než tady přimrznem asi musí přeběhnout dovnitř ze zóny ohřívacího kouzla i tepla fontány. vezme ho za ruku a běží dovnitř.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Orlí hnízdo