Tajné místo

sídlo Styx a Tonyho Dolohova

Moderátor: Styx

Re: Zátoka ticha

Příspěvekod Regulus Black » sob kvě 09, 2009 11:48 am

Rád se potápím, ale jestli to umím to netuším*usměje se* A na co jsou pak kouzla?*zeptá se s úsměvem* to pak můžeš být pod hladinou jak dlouho chceš...a ten svět tam dole je úžasný...
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » sob kvě 09, 2009 11:59 am

+rozesměje se+ Ty máš pohotovou odpověď vždy. To se mi líbí. +navrhne+ Vodní svět si necháme na jindy. Je mi už docela zima, poplaveme na břeh, co ty na to? +nečeká na odpověď a rychlým templem plave kraula ke břehu+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » sob kvě 09, 2009 12:06 pm

*když vidí, jak Styx vystartovala, ponoří se docela hluboko a začne plavat pod vodou, plave pod Styx a když je přesně pod ní tak se vynořuje aby jí nadzvedl a hned se zase ponoří a plave ke břehu, když doplave na břeh vyleze oklepe se a jde ke svým věcem, vyndá hůlku mávne, a jsou tam najednou dvě čisté osušky*Pojď ty moje zmrzlinko*nastavuje jí ručník, a sám si ho uvázal kolem pasu*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » sob kvě 09, 2009 12:19 pm

+obdivuje jeho plavecké umění, zase další věc, kterou ji okouzlil a výborně se baví na jeho vodní hře. Doplave ke břehu, vyleze a rozklepaná zimou se zachumlá do nabízené osušky. Přitulí se k Regulusovi, aby ji trochu zahřál a obejme ho kolem zad+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » sob kvě 09, 2009 12:30 pm

*přitulí se k ní a užívá si teplo z jejího těla* Je to tu vážně krásné místo, musíme si to někdy zopakovat*usměje se a otočí se aby ji mohl obejmout a políbí ji do vlasů* Jsi překrásná, jako mořská panna*kouká ji do očí*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » sob kvě 09, 2009 12:38 pm

Teď, když jsem ti prozradila o tomhle místě, sem spolu určitě budeme chodit častěji. +slibuje, pak ho chytne za ruku a sednou si spolu do písku+ Chci se tě zeptat, jaké jsou teď tvé vztahy se Siriusem? +docela ji to zajímá+ Už jste si našli k sobě cestu?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » sob kvě 09, 2009 12:57 pm

To jsem moc rád*usměje se, vezme si Styx na klín* No pokouším se s ním zase trošku sblížit. Docela dost mi to ulehčuje jeho skvělá žena Margarit. Ale doufám, že to pujde, zatím to vypadá nadějně*usměje se*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » sob kvě 09, 2009 1:32 pm

+choulí se v jeho náručí+ Meg je opravdu skvělá, Sirius si nemohl vybrat lépe. +řekne upřímně+ Moc bych ti přála, aby se z vás stali přátelé, jste přece Blackové. Bratři. Ale Sirius je výborný chlap a férový, nemohu sice mluvit za něj, ale myslím, že mu moc záleží na rodinných vztazích. Přeju vám oběma, abyste se zblížili. Myslím, že po tak dlouhém odloučení by jste si to oba zasloužili. +vymaní se z jeho objetí, povalí ho pod písku a lehne si na něj+ Nechceš mi říct, cos vlastně celá ta léta dělal? +skloní se k jeho rtům a vtiskne mu letmý polibek+ Myslím tvé vztahy, ženy, známosti.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » sob kvě 09, 2009 4:21 pm

Já taky doufám, v Siriovu výchovu v Nebelvíru*usměje se* To by to mohlo dost ulehčit.Máš pravdu, byl jsem pryč opravdu dlouho.*když ho povalí do písku obejme ji*Vážně to chceš vědět?*zasměje se a zamyslí se* Dalo by se říct, že jsem cestoval.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » sob kvě 09, 2009 5:44 pm

Cestoval? Kde všude jsi byl? +zeptá se zvědavě+ Asi jsi světa znalý. A to mně moc zajímá. +prosebně+ Vyprávěj...
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Orlí hnízdo