Beatrix Stein

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Beatrix Stein

Příspěvekod Eric » pon dub 16, 2012 10:01 pm

Bea: Áno, +prikývne a uškŕňa sa pri tom.+ To som už zistil. +že sa rada pozerá.+ Moc mi tu tými prstami pred nosom nešibrinkujete, lebo o jeden prídete. +podpichne ju, ale neprestáva sa pri tom usmievať, takže je jasné, že to myslí zo srandy. Jak padne ale reč na svadbu, trochu sa zamračí.+ Budem. +prikývne.+ No vy by ste tam byť nemali.+ znie to trochu ako varovanie.+

Kris: Ty máš byť ten prvý, čo bude svetosväte tvrdiť, že je to len dovolenka! +napomenie ho, keď si ho evidentne furt doberá.+ Ako ja, keď každému tvrdím, že si buď mŕtvy, alebo si užívaš pokojný, premanželský život. +uškrnie sa.+ Ani z jednoho. +povie už opäť vážne. Musíš byť opatrný.+ Pri tej poznámke o Bei mu tiež cuknú kútiky.+ No to sa pokojne môže stať.+ A na chvíľu zaletí pohľadom k Bei aj k dievčatám.+ Zdá sa, že to tam začínajú pekne roztáčať. +uculí sa a kývne hlavou k holkám, ktoré tam majú rozložené fondue a pijú nejaký drink, čo namiešala yohannka.+
Eric
Člověk

Příspěvekod yohannka » úte dub 17, 2012 10:02 am

Memory píše:yohi: "Vážne?" zaujato. "O čo?" že nech ju yohannka skúsi presvedčiť. Vezme si od nej drinka a ochutná. "Hmm... dobré, čo je v tom?" zaujíma sa.

nooo +směje se prostě v uniformě i škaredej chlap vypadá pěkně! a drsně +pokývá hlavou+ teda oni to sou samo drsňáci. +napije se taky+ to je tajemství šéfkuchaře +no sama už fakt neví+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » úte dub 17, 2012 12:29 pm

yohannka píše:Bea: +koukne že má dopito, tak jí namíchá další drik a sobě a mem taky+ tohle bych mohla pít pořád

Tak nestávkuj a hezky plynule míchej! +vypadá, že má v plánu se tam opít+ dáme si do toho jahody! +naháže si je tam, ale to jínejde moc pít, tak s tím tam trochu bojuje+

Memory: +trošku se zarazí, páč moc nechápe, proč by se jí Hranolka měla ozývat a co o tom teda memory ví a jak to celý dává smysl, no pak potřepe hlavou+ Buď ráda, že se nechce družit. +dolije jí a ťukne si s ňou+ abych ju neoblila (= nepozvracela) celou! +směje se+ To ale nemůůůžu! Umlátila by mě svatební kytkou!

Eric: A vadí vám to snad? +zamrká svatě očkama+ Pozerat se je přece naprosto nevinná úchylka! Ale nééé, to bysme mi neudělal...+nakrčí čelo+ doufám! +rychle ruku rači stáhne+ Hlavně né ukazováček pravé ruky!
+usměje se+ No vidíte, tak to si tam můžeme popovídat. Zdrbnout nevěstu... Já bych neměla být ani tady...a vidíte...jsem! +už jí lehce leze pití do hlavy+

Obrázek
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » úte dub 17, 2012 1:31 pm

Eric píše:Kris: Ty máš byť ten prvý, čo bude svetosväte tvrdiť, že je to len dovolenka! +napomenie ho, keď si ho evidentne furt doberá.+ Ako ja, keď každému tvrdím, že si buď mŕtvy, alebo si užívaš pokojný, premanželský život. +uškrnie sa.+ Ani z jednoho. +povie už opäť vážne. Musíš byť opatrný.+ Pri tej poznámke o Bei mu tiež cuknú kútiky.+ No to sa pokojne môže stať.+ A na chvíľu zaletí pohľadom k Bei aj k dievčatám.+ Zdá sa, že to tam začínajú pekne roztáčať. +uculí sa a kývne hlavou k holkám, ktoré tam majú rozložené fondue a pijú nejaký drink, čo namiešala yohannka.+

jsem opatrný +přikývne+ nemusíš se bát, vážně. A bea taky.. má kolem sebe spoustu schopných lidí, věř mi +poplácá ho po rameni+ Joo, to by byla veselá svatba +cuknou mu koutky+ mhm, vypadá to, že mají v plánu se na tvý narozeniny opít +směje se+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod yohannka » úte dub 17, 2012 1:32 pm

Bea: mícháááám +míchá neustále+ jahody? uf.. a jak je z toho vyberem? +zkoumavě to vypije až do dna a hodí do sebe jahodu+ jo takhle..
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » úte dub 17, 2012 2:45 pm

Míchááš pomalu! +mává tam yohannce skleničkou prázdnou a z druhé se snaží sněst nějak ty jahody, takže okusuje i skleničku+ mhmmmch! m! lemra! +pak si na něco vzpomene+ Mám tu lampiony přání! Musíme je jít pustit! +hrne se pro ně dos kříně+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » stř dub 18, 2012 11:57 am

tss prý pomalu +zakoulí očima+ pustíme je tady! +začne se smát při představě jak pouštijou lampioony v pokoju+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Eric » stř dub 18, 2012 6:01 pm

Bea: Pokiaľ nie som ja objektom vášho pozorvanie, je mi to jedno. +povie, no hneď sa Bei pozrie do očí a už nie tak pobavene.+ Alebo sa mýlim? +že či nemá aj nejaké video s ním.+ Palec by vám vyhovoval viac? +zas si ju doberá.
Pkrúti hlavou.+ Myslím, že na neveste nebude čo ohovoriť. +cuknú mu kútiky.+ Prečo by ste nemala byť tu? +nechápavo.+

Kris: To nie je o tom, že ti neverím. +pokrúti hlavou.+ Len mám z toho taký divný pocit, to je všetko. +pokrčí ramenami a aj on si konečne odpije trochu toho šampanského, keď už aj dievčatá nasávajú, potom sa tak pobavene pozrie na Krisa, keď ho niečo napadne.+ Pamätáš, ako sme sa spolu opili naposledy? +uškrnie sa.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Memory » stř dub 18, 2012 6:10 pm

yohi: zamyslene "No, ja neviem, či drsňáctvo je zrovna to, čo hľadám." a tak mimovolne jej na chvíľu pohľad zaletí k Ericovi, ale zas pozrie na yohannku. "Musíš mi niekedy toho svojho ukázať." mrkne na ňu. "Mimochodom... napadne ju. Ako je to teraz s yohannkou a Žanet? Nevieš náhodou?" vyzvedá a zas si odpije drinku. "Tak to ťa musím poriadne opiť, aby si mi ho v slabej chvíli prezradila." smeje sa. "Len je problém, že budem pravdepodobne v takom stave, že si ho nezapamätám."

Bea: Ona však krúti vehementne hlavou. "Ty to nechápeš. Predstav si, že máš staršieho brata ( :D ) a ten ti sčista-jasna oznámi, že sa bude ženiť. Povie ti, že je pekná a bola to láska na prvý pohľad.... i keď je mi teraz jasné, že kecal a to všetko navyše cez telefón." sa trochu rozkecala, ako jej alkohol stúpol do hlavy. "Vôbec nič o dotyčnej nevieš, nevieš pomaly ani ako vyzerá a k tomu všetkému sa dovalí jeho kamarát, ktorý povie, že mu ide za svedka, ale v rámci tvojho bezpečia by si na tú svadbu chodiť nemala! To by predsa naštvalo každého. Navyše keď sa nakoniec dozvieš, že to má byť všetko len akási fraška." pokrúti neveriacky hlavou. Zasmeje sa, jak Bea hovorí o tom blití. "Musiš to urobiť a potom rýchlo utiecť." radí jej a mrkne pri tom na ňu.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » stř dub 18, 2012 9:46 pm

yohannka píše:tss prý pomalu +zakoulí očima+ pustíme je tady! +začne se smát při představě jak pouštijou lampioony v pokoju+

Tady nééé! To bych vyhořela! +dotáhne lampiony a všem je rozdává aji s fixkama+ Ale přání na ně můžeme napsat tady!

Eric: +uculí se a upraví mu přemile límeček+ To se dozvíte, až se dostanete do své složky. No přísahám, že z pokoje na mýtince sem nevyždímala vůbec nic. +udělá svatý oči+ Jsem totiž lo-a-jál-nííí!
Mmmm...palec...nic moc, ale asi bych ho oželela spíš, než ukazováček. Mezerník se dá mačkat i druhým palcem!
+nakrčí čelo+ Vám se ta ta...hranolka líbí? Noo protože všichni vijou, kde jsem! A to by co? Neměli!
(A lach! Vsadím se, že si to Kris nepamatuje! :D Beztak se tak ožral, že má vokno!)

Mem: (Co má yohannka se Žanetou?!!!)
To si klidně představííím, já MÁM staršího brata. +přikyvuje chápavě+ Není peknááá! +vrtí hned hlavou+ Víš, tvoj brat moooc rád řeší závažný věci přes telefon. +svorně si s ňou připije+ Já bych ho zabila! Ubila! Taky sem chtěla...+mrmle si tam+ Ale jeho musí člověk milovat! No chápeš to?! +dá lampion aji jí, sama ty ten svůj rozbalí a zaujatě tam maluje písmenka+
BEATRIX + KRISTIAN = GRÖßTE LIEBE DER WELT
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Podkrovní byty majitelek