Beatrix Stein

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Beatrix Stein

Příspěvekod Memory » ned dub 22, 2012 11:26 am

"Ty máš synovca a neter?" neprestane vyvaľovať očička. "A to sa dozvedám až teraz?!" prekvapene, že vlastne o Bei nič nevie. "Takže, keď si raz Krisa vezmeš, budeme celkom početná rodina." mrkne na ňu, akože nepochybuje, že k tomu jedného dňa dojde. "Hovoril ti Kris o našej nevlastnej sestre?"
pokrúti hlavou. "Keď prisahá, tak to bude pravda." múdro. "Všeobecne si myslím, že pred tebou až tak veľké tajnosti nemá." i keď si tým teda nie je istá. "Myslíš to od Chrisa?" povie a zaujate vyčarbáva na balón domčeky a stromčeky. "Dobre, už je dvakrát toľké a furt sa tlačí psom do pelechu." usmeje sa. "Ehm... nevieš... ako sa má.... Chris?" len tak mimochodom, nenápadne.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned dub 22, 2012 12:49 pm

Eric: Kdo byl ten první? Engel? +zvědavě+ Je to takřka váš krajan, bylo by spíš divný, kdyby o vás nic nevěděl. Tomu už asi nezabráníte, zachvílu vám ženský budou padat k nohám, jen vejdete do dveří.
+culí se, jak se přes ňu natáhne a vzhledem k tomu, že Eric pěkně voní, tak jí to vůbec nevadí a pozorně ho sleduje+ Myslíte? +se zlobivým úsměvem mu koukne na tlapu+ Abych pak nemusela používat vaše prsty... +a není moc daleko od toho to vyzkoušet, vzhledem k tomu, že krisovi je to stejně putna+
+zarazí se se skleničkou v ruce+ Už nikdy? +zvědavě+ Nechcete se třeba podělit? Nevypadáte zrovna jako ženící typ... Tak ona si vybrala, madam. Pěkný, moc pěkný.
Kris vůbec neví co si vybral. +nakrčí čelo a ohlídne se po Kristiánovi kterej netuším co, asi spíš nic+ Raději ne, myslím, že mu zrovna teď nechybím.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned dub 22, 2012 12:53 pm

Memory: No jasně, už dlouuuho! Ses asi nikdy neptala...+škytne a napije se a pak se trochu rozkašle+ uhm..no...asi jo, ale...to je daleko. Do té doby se s největší pravděpodobností zabijem navzájem.
No..vím od ní..nevím, jestli od něho, nebo od tebe, ale...asi nic určitýho. +zkoumavě, na ni koukne, jestli jí něco povykládá ona+
Já nevím, bohužel do něho moc nevidím...znáš ho...
Mhm, +usměje se+ od Chrise. (a psy má memory užu sebe?) Fakt? No jo, to bude beztak kočka bojovník! Ale je to určitě mazlík, hm? No...vím...samozřejmě. +přikývne+ Možná...ho tu potkáš...+nenápadně mroukne+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned dub 22, 2012 1:38 pm

(som zabudla na yohannkuuuu :shock: )

yohi: "Hmm.... no ja sa musím priznať, že sa mi na mužoch moc tetovanie nepáči... i ke´d teda záleží od toho, čo je to za tetovanie." prikyvuje a upíja už neviem koľkú sklenku neviem čoho. Pokrúti hlavou. "No ja sa práve nerada mužov bojím. By si skúsil ma nejaký zbiť. Kedysi to jeden skúsil..." kukne nenápadne po Krisovi. "Z nemocnice ho pustili po mesiaci." trochu škodoradostne, no. "To asi hej." súhlasí. "Láska, láska." tiež sa zasmeje. "To som ešte neskúšala, ale obávam sa, že by to nešlo." domieša ten úzasný nápoj a rozleje ho sebe a yohi... a do jedného pohára aj pre Beu, keď sa dobaví s Ericom (by sme to mali nejak zosynchronizovať). "Tak na tri?" podá yohi pohár, že to môžu skúsiť naraz.

(A Eric odkazuje Beuš, že nemá provokovať, lebo mu Kris nakoniec ešte rozbije hubu :D )
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Kristián » ned dub 22, 2012 2:18 pm

a co vy dva tu děláte? +stáhne si beu trochu k sobě aby tam Eriovi málem neolizovala ruce+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » ned dub 22, 2012 3:32 pm

Kristian: +zkoumavě se na něho podívá, ale pak se pousměje+ Povídáme si, +vezme minizákuseček a dá mu kousnout+ chceš si taky pustit lampion přání? +zákusek dožere a kývne k hromadě lampionů, jestli si na ně nechce něco napsat+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » ned dub 22, 2012 5:26 pm

Bea: tak povídat si můžete +stylem že jenom povídat a kousne si zákusku, že málem ukousne Bei prstíky, zdlábne ho a dá jí malou sladkou pusu+ to víš že chci! +vezme si lampion, napíše tam svoje přání a pak na druhou stranu, aby to bea viděla, napíše s uculem B+K = VŠL (no jak malej)+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Kristián » ned dub 22, 2012 5:30 pm

eric: no, občas mi to tak připadá...Taky jsi starší, tak jsi uměl chlastat líp! +směje se+ měli jsme ohromný šťěstí. No co, to tys mě hecoval, že to nezvládnu! a vidíš, jak mi to šlo! škoda že sis mě tehdy nevyfotil...To bylo fakt dávno +usmívá se+ kdyby jen ukradli, jak jsme jim tehdy ujeli, tak jsi ještě jako správný taxikář svezl pár lidí! +směje se+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » ned dub 22, 2012 6:26 pm

Kristián: ááá moje prsty! +uculí se+ aaa co ochutnávat? +koukne ho svatosvatě a zdlábne domácí tyčinku+ to taky můžeme? +a dá mu tyčinky kousnout a hned mu nakukuje přes rameno+ cos tam napsal? +zvědavě jaký má přání a culí se písmenkům+

(š? to bývala světová, ne?)
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » ned dub 22, 2012 7:34 pm

Memory píše:yohi: "Hmm.... no ja sa musím priznať, že sa mi na mužoch moc tetovanie nepáči... i ke´d teda záleží od toho, čo je to za tetovanie." prikyvuje a upíja už neviem koľkú sklenku neviem čoho. Pokrúti hlavou. "No ja sa práve nerada mužov bojím. By si skúsil ma nejaký zbiť. Kedysi to jeden skúsil..." kukne nenápadne po Krisovi. "Z nemocnice ho pustili po mesiaci." trochu škodoradostne, no. "To asi hej." súhlasí. "Láska, láska." tiež sa zasmeje. "To som ešte neskúšala, ale obávam sa, že by to nešlo." domieša ten úzasný nápoj a rozleje ho sebe a yohi... a do jedného pohára aj pre Beu, keď sa dobaví s Ericom (by sme to mali nejak zosynchronizovať). "Tak na tri?" podá yohi pohár, že to môžu skúsiť naraz.

fakt néé? +překvapeně+ to mě jo! a moc! +uculuje se+ teda pokud nemá na rameni motýlka třeba +směje se+ nojoo tak my se občas s Davidem bijem.. navzájem.. z lááásky. On něco vydrží +směje se, že po něm může hodit klidně židlu+ týjo, to ho Kris zmlátil jo? tak to je hustý! takovej bodyguard a brácha v jednom! +nakukuje co to teda namíchala+ né, ochutnej to první a já se pak přidám! +směje se+ ale vypadá to dobře +pokývá hlavou+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Podkrovní byty majitelek