Beatrix Stein

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Beatrix Stein

Příspěvekod Eric » úte dub 24, 2012 9:35 pm

Bea: Proč a jak sú celkom zásadné otázky. +tiež na ňu pozrie rovnakým pohľadom, keď naňho tak kuká.
Na tú svoju zložku sa len mračí a začína ho to čím ďalej, tým viac znepokojovať, čo naňho mohla Bea vykutrať a hlavne od koho... i keď odpoveď tak povediac stojí vedľa nej, tak sa len na Krisa zamračí.+ Mne úplne stačí, že sa evidentne na mne zabávate teraz. +pokrúti len hlavou.
Asi to pohladenie nepochopí, lebo netuší, že Bea vie o jeho rodine... tak na ňu len tak nechápavo najskôr pozerá, no potom sa pousmeje... i keď stále nechápe, za čo to bolo.+ Nie, nie. +odmietne lampión, aj fixu.+ Musím si zachovať aspoň akú takú štipku dôstojnosti, Beatrix. +cuknú mu kútiky.+ Vy ste ten svoj pomaľovala za všetkých prítomných. +podpichne ju.+

Kris: Ako myslíš, bratček. +uškrnie sa.+ Stačí zavolať. +zasmeje sa nad tým taxikárom.+ No, možno o tom zauvažujem, ak sa dôchodku vôbec dožijem.

+Presunie sa smerom k yohannke a Mem a Mem tak nejak zachytí, lebo to s ňou jaksi všetko padá nabok, už ani držať sa stola jej nepomáha.+

yohi, mem: Dievčatá, dievčatá. +krúti hlavou.+ Vy ste sa tuším dali na barmanskú dráhu. +a pozerá na ten porozlievaný chľast všade naokolo.+ Poďme vypustiť tie vaše lampióny skôr, než vás zmohne spoločenská únava.+ A potá ruku aj yohi, že jej pomôže na nohy.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » čtv dub 26, 2012 12:49 pm

Kristian: Alpy chytají až moc dobře! +nechá si od yohannky dolít, ucucne si a skleničku "přepošle" kristiánovi, ať si taky dá+ ale dobrá síla! pak budeme mít superpower!

Memory: Nezavrhuj to ještě...třeba si to rozmyslíš. +mrkne na ni+ Člověk nikdy neví... Navíc - vy víte, kde je ona, ona netuší, kde ste vy. A možná...no..víš ste docela dlouho pryč, může o vás mít úplně jinou představu...zvlášť, jestli jí třeba někdo něco navykládal...+a tak trochu tím taky myslí jak matku, tak ségru - přece jen Kristián je z domu..čtrnáct? let a memory nějakých osum...+
No...on už pro mě nedělá, ale...su ráda, že je tu i přesto všechno. +chápavě na ni koukne+ Kdybys s ním chtěla mluvit...+že to zařídí+ Jop! Deme na lampiony!

Eric: +povzdychne si+ Stavte se pak do kanceláře a já vám to povykládám, hm? Nebo se zeptejte kristiána, ten už beztak všechno ví. +teď už...+
+všimne si, jak se podívá na krise+ Vy si myslíte, že mám něco od něho? +musí se to smát+ To byste byl asi ještě rád, kdyby jo! Já se nezabávám! Teda jo...ale přátelsky! +že to nemyslí zle+
+Bea je cháápaváá, takže i kdyby nevěděla, tak by to pochopila, všímá si jak se eric chová, tak jen potřepe hlavou, že nic+ Kdybyste něco potřeboval...sme tady. +koukne mu do očí, že to myslí fakt fakt vážně+
Důstojnost? Co to jeee? +lapne jeho lampion a píše na něho+ ZABIJÁCI VLAVO! +lapne ho-ten lampion- i svůj a letí s nima ven+ ohééééň! +páč sama samozřejmě nemá+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » čtv dub 26, 2012 8:18 pm

(zítra odpovím všem, slibuju!)
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » čtv dub 26, 2012 9:02 pm

(lach! brzdíme na střídačku! :D )
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Memory » čtv dub 26, 2012 11:47 pm

(no joo... nás to mrzí, že brzdíme :? )
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát dub 27, 2012 12:26 am

(v poho, jen že sem teď dva dny brzdila já, tak mě to pobaviloú
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » pát dub 27, 2012 1:50 pm

Eric: lenže to by nás musel niekto rozsúdiť + pokrýva vážne hlavou .. na to pitie + mm taký taxikár by sa mi ale hodil!

Bea: vážne? máš s tým skúsenosti? + usmeje sa a dá jej pusinku na krčok + vďaka zlato + vezme si pohárik a napije sa + á už ide na tie alpy! + smeje sa ako bea kričí oheň, tak vezme zapaľovač a ide za ňou von +
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod yohannka » pát dub 27, 2012 1:52 pm

Eric: no cooo +směje se, nabízenou ruku přijme a nechá se vytáhnout na nožky+ sme šikovný! tohle ste ještě nepili!

Mem: ty to liješ vedleee +směje se+ tak to musíš mít hodně očí! +počítá to na prstech, když ju vidí třikrát+ mmm to už je složitá matematika
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát dub 27, 2012 3:00 pm

Kristián: Nooo...trošku..+uculí se nevinně a jak vyjde ven, tak rozdělá Ericův lampiooon a nastaví hořák Krisovi+ Zapal hooo!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Memory » pát dub 27, 2012 4:13 pm

Eric: Ani si nevšimne, že ju Eric chytil, lebo už toho až tak moc nevníma a je jej to v podstate jedno, tak keď ho zrazu uvidí vedľa seba, trochu sa zľakne, no potom sa začne smiať. "Hahaha.... ty máš dve hlavy!" a vtismne mu svoj nedopitý pohár do ruky. "Yohi má pravdu, to musíš ochutnať! Aspoň nebudeš furt taký vážny!"

yohi: "Jasne!" smeje sa. "Dám si ešte trochu a budem ich mať osem! Ako pavúk... ehm... Bea sa ma potom bude báť." zauvažuje. "Asi by sme mali vypustiť tie lampióny, nie?" chytí sa jednou rukou okolo pásu Erica a asi čaká, že ich tam odvlečie.

Bea: "Ja neviem." zamyslene, ale zjavne nad tým uvažuje už nejaký čas. Ale nakoniec len pokrčí ramená, že vôbec nevie, či to skúsiť alebo nie... či o to ona sama vôbec stojí. "Myslíš, že by ma bez ohlásie vykopol?" pousmeje sa, ale nijak zle.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Podkrovní byty majitelek