(na tom: zabijáci vlevo som sa fakt pobavila )
Bea: Radšej si to vypočujem od vás. +povie a tak úplne sa mu nepodarí zakryť ten víťazný úsmev.+ Nie čo by som Krisovi neveril, ale vždy to mám všetko radšej z prvej ruky. +usmeje sa+ Vážne? +dosť prekvapene.+ A od koho teda?
Ehm...? +zas nechápe, prečo je k nemu Bea taká dobrá, no nakoniec pove.+ Ďakujem. +a zas sa usmeje. (už teraz nebude môcť byť na Beu protivný )+
Vy neviete? +uškrnie sa, no hneď jak mu Bea schmatne ten lampión, stihne len povedať.+ Hej! +ale viac toho nestihne, lebo drčí Mem a pomáha vstať yohannke... tak len vidí, čo tam napísala... pokrúti len hlavou... a ke´d začuje oheň, uškrnie sa na Krisa.+ Asi továžne odnesú Alpy.
yohi, Mem: +pomôže yohi na nohy a tiež ju chytí okolo pásu ako Mem, len z druhej strany.+ Takto by som sa premával aj častejšie. S dvoma krásnymi ženami po boku. +usmeje sa.+ Nie, Mer, niekto vás musí podopierať a so mnou je náhodou stále sranda. +odmietne nápoj, len ho položí na stôl, aby sa toho ešte viac nerozlialo.+ Tak poď, pozrieme ako to vonku vyzerá. +a vedie ich obe von za Beou a Krisom.+