Beatrix Stein

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Beatrix Stein

Příspěvekod Memory » ned črc 22, 2012 9:20 pm

(Bea si neád pokoj a nedá :D :P ... mizím)
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pon črc 23, 2012 2:08 am

(Mem: Z čeho bysme pak pořádali ty megapárty???)

Mhmmm, +pokýve hlavou trochu udiveně, že ho Amon neinformoval o přesné povaze jejich jednání+ jop. Cannabis sativa L. pokud si to dobře pamatuju, to netechnický...funkční... Čekal...jste snad něco jiného?
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Assassin » úte črc 24, 2012 6:20 pm

Spíš jsem čekal, že si mě chcete najmout, abych zlikvidoval někoho nepohodlného. Ostatně, je to moje práce +jeho černé oči ji chvíli upřeně pozorují, pak přikývne+ To je pravda... a radši se neptám, odkud máte ty informace +pousměje se+ Získáváme tu nejkvalitnější jakost z Afghánistanu a Nepálu +nakloní se v křesle+ O co máte konkrétně zájem... o marihuanu, pryskyřici... nebo snad o hašišový olej?
Nothing is true, everything is permitted!
(Nevěřte ničemu, vše je dovoleno!)
Assassin
Člověk

Příspěvekod Beatrix » stř črc 25, 2012 1:03 am

+Docela pobaveně, ale mile se zasměje.+ To ne, +a zarazí se, páč chtěla říct, že na to má lidi+ to řeší oddělení lidských zdrojů. +zvážní a trochu se ošije, jak ju tam rentgenuje+ Ráda bych vás "využila" jako ... prostředníka, pokud budete mít tedy zájem. Opravdu nikoho jiného z vaší komunity neznám a popravdě nepovažuji až tak moc za bezpečné někoho neznámého kontaktovat. Když mně Amon o vás řekl...+skousne si trochu ret, páč přemýšlela o hodně věcech...+ napadlo mě, že byste příležitost k obchodu třeba přivítal. Informace...neznají hranic. Chápete...internet...+pokrčí ramenama+
Afgánistán? +nakčí čelo+ Není tam pořád nějaká válka? +jak se předkloní, tak automaticky kopíruje jeho "postoj" a taky se trochu předkloní, čímž má assassin docela solidní výhled, i když není bea nijak vyzívavě oblečená+ Co mi nabídnete? +podívá se mu do očí a na marihuanu rovnou přikývne+ Pryskyřice je dobrá k čemu? Olej? Kosmetický? +taky tázavě co s tím tak člověk může provozovat všechno+ Sice podnikám v oboru, ale na vysokou drogistickou jsem jaksi nechodila. +zatváří se omluvně+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Assassin » stř črc 25, 2012 6:00 pm

Sice u nás osobně nejednám s obchodníky, kteří naši komunitu zásobují zbožím, ale pár z nich moc dobře znám, takže by nebyl žádný problém zkontaktovat je a domluvit vám s nimi schůzku +navrhne jí+ Musím ale upozornit, že si velice pečlivě vybírají, s kým budou obchodovat. Což je logické, když se jedná o ilegální obchod +uculí se+ Válka s tím nemá nic společného, Afghánistán patří mezi největší dodavatele toho nejkvalitnějšího konopí. A když podnikáte v oboru, jistě víte, že není konopí jako konopí. Seté, které jste před chvílí zmínila, používáme tak akorát na zhotovování pevných lan do naší výzbroje nebo pytlů na mrtvoly +ušklíbne se+ Ale vy máte nepochybně zájem o indické konopí... nemám pravdu? +nakloní se ještě víc a vychutnává si přitom pohled na její ladnou šíjí a decentně odhalený dekolt+ Velice rád vás poučím, jestli dovolíte +zvlní významně rty+ Pryskyřice se získává z květenství konopí. Je to lehká droga pevného skupenství, po zahřátí měkne. Možná ji znáte spíše pod názvem hašiš. Nejčastěji se kouří, smíchaný s tabákem nebo marihuanou, anebo ve vodní dýmce, ale i konzumuje +poskytne ji krátkou přednášku+ Hašišový olej je ta nejsilnější forma, která se dá z konopí získat. Vyrábí se extrakcí jemně rozdrceného hašiše při vaření v rozpouštědle, nejčastěji alkoholu. Rozpouštědlo se odpaří a zůstane jen lepivý zelenohnědý olej. Hašišový olej se většinou kouří ze skleněné dýmky, nebo v cigaretách se směsí tabáku či marihuany. Nejúčinnější způsob je kápnout pár kapek na cigaretový papírek a z něj pak udělat jointa. Pak nabízí ten nejintenzivnější prožitek, jaký si jen dokážete představit +oči se mu přímo zamlží při vzpomínce na ty neopakovatelné zážitky+ Je ale extrémně těžké jej sehnat.
Assassin
Člověk

Příspěvekod Beatrix » sob črc 28, 2012 2:32 am

(Se omlouvám, že nepíšu, ale su z toho počítače tak znechucená, že mi de hlava kolem...)

Noo...já bych ocenila, kdybyste mým kontaktem byl právě vy. +podívá se na něho+ Přece jen...+opře se a usměje se výmluvně+ ...jsem žena... a možná vás to překvapí, ale dokonce ani já nevěřím každému koho potkám na ulici. Pokud by jste vy, nebo vaši dodavatelé neměli zájem, stačí samozřejmě říct...já lidi nerada do něčeho nutím.

Vážně? +zamrká očima a tváří se obdivně, jak se v tom pán vyzná+ Samozřejmě, že chci to nejkvalitnější, co je jen možné získat. +přikývne a lehce koketně se usměje+ Že jste to vy..tak dovolím...+nechá se poučit a odpovídajícně zvídavě se přitom tváří+ Vypadáte, že s tím máte bohaté zkušenosti, někdy bych ráda uspořádala takový...opiový večírek. +vezme jahodu a ukousne si jí+ Třeba byste nám tam mohl předvést, jak se to správně dělá...+a samozřejmě chce všechno, kdyby bylo pochyb+ Předpokládám, že cena odpovídá kvalitě...ale...zajímalo by mě...kdo to konopí pěstuje? +zkoumavě+ Ráda podporuji..místní rozvoj, nebo jak se tomu říká. Naopak nemám ráda jisté formy otroctví.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Assassin » sob črc 28, 2012 2:36 pm

(v pohodě, Ámir si rád počká;))

Já? +zadívá se jí do tváře uhrančivýma očima+ No... není to moje práce... ale ve vašem případě udělám výjimku +věnuje jí okouzlující úsměv, který vzhledem ke své profesi používá jen velice zřídka+ Jistě, mám s tím velice bohaté zkušenosti. Užívám hašiš pravidelně od svých patnácti let a už dlouho si jej i sám vyrábím +usměje se pobaveně+ Konopí pěstují vesměs rolníci na severu a východu země, kteří přesedlali ze svých opiových polí na další nelegální lukrativní alternativu, pěstování marihuany. Na rozdíl od opia je hašiš více méně společensky přijatelný a široce užívaný. A nemusíte se bát, nejsou to žádní otroci, ale soukromí zemědělci +uklidní ji+ Opiový večírek? Proč ne +přimhouří oči a sleduje, jak se její rudé rty obkroužily kolem šťavnaté jahody a ohryzek na krku mu nepatrně poskočí+ Moc rád vám předvedu, jak to děláme my, muslimové. Třeba hned... jestli se nebojíte.
Assassin
Člověk

Příspěvekod Beatrix » sob črc 28, 2012 2:57 pm

To ráda slyším, +oplatí mu spokojeně úsměv+ samozřejmě vám je odměna zaručena.
Od patnácti? +trochu překvapeně+ a...nemá to nějaké vedlejší účinky? +zvědavě+ Třeba na nějaký...důležitý..činnosti...
Výborně, rolníci-zemědělci, můžeme si udělat hvězdičku do diáře. +a tipuju, že tam beztak pošle někoho, aby jí to potvrdil...+ Aa..uživí se tím dobře?
+pousměje se, olízne jahodu a zdlábne zbytek, přitom se tváří spokojeně, že jako dobrá a jak slyší, že jí ukáže jak to dělají oni, tak se začne usmívat naplno, vstane, aby mu dolila vodu a předkloní se hodně blízko k němu a skoro zašeptá+ Tady? Tady já se bát vážně nemusím...+podívá se mu do očí, že si určitě dááá+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Assassin » sob črc 28, 2012 10:14 pm

+rozesměje se+ Pokud vím, tak všechny mé důležité činnosti fungují tak, jak mají +ujistí ji, že užívání hašiše nemá žádný negativní vliv, alespoň na něj ne+ Pěstitelé konopí si vydělávají velké prachy... minimálně pět krát tolik, než kolik by jim vydělalo pěstování pšenice,...jinak by přece tento riskantní podnik neprovozovali +ujistí ji. Oči mu spadnou do jejího výstřihu, když se tam Bea tak hezky nakloní, oproti až po nos zahaleným muslimkám má opravdu na co koukat+ Výborně. Ale musím vás předem varovat, že kouření hašiše navozuje příjemné snění. Smyslové vnímání má zvýšenou intenzitu, člověk dělá to, na co myslí. A co když budu myslet zrovna na vás? +blýskne mu šibalsky v očích+ Nerad bych, aby se tady na mně vrhla ochranka, která nás teď určitě bedlivě sleduje +porozhlédne se po skrytých kamerách+
Assassin
Člověk

Příspěvekod Beatrix » ned črc 29, 2012 11:59 am

Guut! +oddychne si ulehčeně+ To ráda slyším! To je ale dobře! Zemědělství je kompletně nedoceněná činnost! Člověk se na tom nadře, kolikrát se ani neurodí...a co z toho...+zakroutí hlavou+
Na mě? +zasměje se laškovně a sedne si zpátky+ Tak potom se asi budete muset oddávat tomu snění? +mrkne na něho+ A přinejhorším vás vyvedou. +ujistí ho, ale mile a ač tam kamery nejsou zabudovaný běžně, tak dnes tam určitě něco bude, bea není sebevrah...+ Vlastně....+koukne na hodinky+ zachvíli by se měl vrátit můj přítel a naše spolumajitelka mýtinky, co tak si uspořádat soukromý opiový večírek rovnou?
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Podkrovní byty majitelek