Beatrix Stein

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Beatrix Stein

Příspěvekod Assassin » ned črc 29, 2012 2:29 pm

Asi budu muset +uculí se+ Moc rád se oddávám snění. Je to jeden z důvodů, proč užívám hašiš. Ale hodně záleží na výchozí náladě, dávce a okolí +dopije vodu, nějak mu vyschlo v hrdle+ No výborně... hromadná seance. Ve větší společnosti ty účinky nabývají mnohem zajímavějších rozměrů. Ještě... jak budete chtít ten hašiš užívat? Kouřit s tabákem v cigaretě, nebo samotný ve vodní dýmce, anebo jako suchý drink? +možnost užití ústy jí ani nenabídne, protože to sám nepoužívá+
Nothing is true, everything is permitted!
(Nevěřte ničemu, vše je dovoleno!)
Assassin
Člověk

Příspěvekod Beatrix » ned črc 29, 2012 4:09 pm

+Ochotně se natáhne a dolije mu, aby jí tam neuschl+ To se vůbec nedivím, pokud to nejsou tedy noční můry... Výchozí náladě a okolí? To doufám, že dnes to bude příjemný zážitek...+zamrká na něho řasama+ Mmm...můžu vám nechat donést vodní dýmku, ale já osobně bych asi uvítala nejlépe drink...? +to bude s tím olejíčkem?+ Kristián by naopak asi raději tabák...a yohannky se můžeme zeptat, takže...+usměje se na něho+ máte dost vzorků na všechny ukázky? +napíše přitom smsky yohi a krisovi, aby se přidali+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Assassin » ned črc 29, 2012 9:19 pm

Taky doufám, že to dnes bude příjemný zážitek. Jsem mimořádně skvěle naladěný a společnost mi budou dělat dvě krásné dámy +v takové společnosti snad ještě ani nikdy nekouřil+ Nerad vás zklamu, ale suchý drink není s olejíčkem, není to dokonce ani žádný pravý drink. Říká se tomu tak, protože hašiš doutná ve sklenici, přikryté víčkem. Pak se odkryje a obsah skleničky se inhaluje. Na cannabisový olej je nejvhodnější skleněná nebo vodní dýmka, ale já si jej v terénu prostě jen kapu na cigaretový papírek +pak se zasměje a zaloví v kapse+ Co by to bylo za hašašína, kdyby neměl u sebe dostatek zboží na přežití? +otevře dlaň, ve které má docela velký kus úhledně upraveného hašiše+
Spoiler: show
Obrázek
Assassin
Člověk

Příspěvekod yohannka » pon črc 30, 2012 1:44 pm

+tak nějak s Krisem dojedou skoro zaráz a koukají na sebe, jestli jdou oba za Beou, nakonec zjistí že jo a na pokoj se ozve zaklepání+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » úte črc 31, 2012 5:45 pm

To se můžeme těšit na spoustu krásných zážitků. +uculí se+ Aha..tak to je škoda...raději piju, než kouřím, aleee proč ne. +nevím jestli mu už nechala donést tu vodní dýmku, ale dejme tomu jo a vůbec všechno co potřebuje+ Víte co? Nechám to na vás, vy jste tady odborník, překvapte nás! +sezobne jednohubku a zazubí se+ Nejspíš hodně smutný? +mrkne na něho a klepou už na dveře+ á už sou tady!
+doběhne ke dveřím+ Ahoj! +olíbne tvář yohannce+ a ahoooj! +dá pusu na uvítanou kristiánovi+ Mám tu vzácnýho hosta! +dovede je do obýváku+ Tohle je můj nový obchodní partner Amir...+dál sem to ztratila.. - představí ho těm dvěma+ a tohle je spolumajitelka Mýtinky yohannka a můj přítel Kristián. +nechá je se seznámit a donese víc skleniček na pití+ Berte si na co máte chuť! +houkne na ty dva+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Assassin » úte črc 31, 2012 10:56 pm

V to doufám, že to bude pro vás nezapomenutelný zážitek +usměje se+ Pokud chcete tedy hašiš užívat ústy, v tom případě je vhodné rozmíchat si jej v nějaké potravině, která má dostatečný obsah tuků, protože právě v nich je účinná látka rozpustná. Co třeba... kapučíno? Sám s tímhle ale zkušenosti nemám, dávám výhradně přednost kouření +pohlédne k příchozím a postaví se+ Dobrý večer. Jsem Ámir bin Sabbáh +dámě se ukloní a pánovi stiskne ruku+
Assassin
Člověk

Příspěvekod Beatrix » stř srp 01, 2012 2:14 am

To je nápad! +nadšeně+ Dá si ještě někdo kapučíno? +koukne na yohannku a zapne mašinu+ Budeme testovací králíci! +uculí se trochu při představě, že by se změnila...+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » stř srp 01, 2012 7:47 pm

ahoj! dobrý večer. yohannka +usměje se na pána, představí se a zvědavě se tam rozhlíží+ kapučíno? noo to zní dobře

kris: dobrý večer +pozdraví kývnutím asasína a trochu se přitom mračí, když vidí, že tam byl s beou sám, ale potřese mu rukou+ ahoj +usměje se na beu a nenápadně ji obejme kolem pasu jestli stojí+ tak ty bys byla ráda testovacím králíkem jo? +dá jí pusinku do vlasů+ já raději tabák...
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Assassin » čtv srp 02, 2012 8:18 pm

+zatímco se tam ti tři objímají a líbají, assassín si vytáhne pytlík s kvalitním tabákem, smíchaný s marihuanou, rozloží si jej na stole a nahřívá kostku hašiše nad zapalovačem+
Assassin
Člověk

Příspěvekod Beatrix » pát srp 03, 2012 12:25 pm

yohannka: ták dvě kapučína, tady...+dá je na stolek k sedačce+ a najezte se! šup šup! +přistrkuje jim to+ pak to budumuset vyhodit a to by byla škoda...

Kristian: +tak zálibně assassína sleduje, přece jen to vidí takhle originál poprvé+ mhmm, králíkem su vždycky ráda. +usměje se a přitiskne se k němu zboku+ ty můj závisláku. +olíbne mu bradu a stáhne si ho k sobě na sedačku+

Assassín: Mám čekat něco..specifickýho? +zvědavě+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Podkrovní byty majitelek