Zimmer Nr. 3 - Businesszimmer

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Zimmer Nr. 3 - Businesszimmer

Příspěvekod Joey Green » čtv říj 27, 2011 5:32 pm

Ani sprchu? Fakt ne? +směje se+ To je ale hodně praktický! Víš kolik lidí třeba usne u záchoda v koupelně? A takhle - +tleskne rukama+ to máš hned u postele! Takže vlastně spíš v ložnici..a není ti na těch kachlách zima!

+zavrtí hlavou+ Dělám skoro odjakživa v mudlovským světě, vyhovuje mně to tam víc, není to tak...komplikovaný. Bodyguarda ne...doručoval sem..zásilky a tak..něco jako pošťák...smlouvy...domluvy...
Warte, warte nur ein Weilchen, dann kommt Joey auch zu dir.
Mit dem kleinen Hackebeilchen macht er Gulasch auch aus dir!
Joey Green
Mág

Příspěvekod yohannka » čtv říj 27, 2011 6:21 pm

néé tomusí být hrozný, máš tam páru z té sprchy, takže pak všude plísně a tak.. e-e
pošťák? smlouvy? +nakrčí čelíčko+ to zní... docela.. snadně?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned led 22, 2012 10:56 pm

+Otočit se nechá, no tváří se docela hnusně. Tak nějak povýšeně a odměřeně. Víceméně proto, že je jí pořád do breku, ale teď fakt řvát nebude.+ Nechtěl? No stalo se. +sebere mu klíčky+ Jasně, +ušklíbne se+ myslíte si, že jsem kurva a spím s každým koho potkám. Toho si musím vážně cenit. +zakroutí nad ním hlavou+ A já si skoro myslela, že bysme mohli být přátelé, no vidím, že se mám ještě hodně co učit.
+otočí se a dojde ke trojce, nechá ho aby odemkl a dojde do pokoja, otevře tam okno, aby se tam vyvětralo, je tam čisto a uklizeno.
Dojde ke skříni, otevře ju a otevře sejf, na kterým ještě nějakým spešl klíčem otevře jakoby tu zadní stěnu a tam je monitor s kamerama v pokoji. Pomačká knoflíky a kamery se postupně vypnout.+ Máte tu soukromí, opovažte se mi něco rozbít. +zamračí se a nechá to otevřený, aby se mohl přesvědčit.+ A nerýpejte se v tom.
Pěkný pobyt. +zavrčí a zamíří ke dveřím+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » ned led 22, 2012 11:19 pm

Čo po mne, krucinál, vlastne chcete?! Ospravedlnil som sa! Od začiatku ma neznášete! +založí si ruky cez prsia a mračí sa na ňu.+ Vkladáte mi do úst slová, ktoré som si nikdy ani len nepomyslel. Je mi jedno, čo robíte vo svojom súkromí a nemám absolútne právo vás za čokoľvek súdiť. Tak s tým, kurva, prestaňte!
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » ned led 22, 2012 11:29 pm

+docela už nasraně se otočí+ Po vás?! Vůbec- ale vůůůůbec nic! Ospravedlnil?! Zapomněl jste se zeptat "hněváš sa?", protože tak to přece chodí! Můžete si dělat a říkat co chcete, pak se stačí omluvit, já zavřu obě oči a všechno je v pořádku! - Tak to teda ne!
To teda nemáte! nemáte tu právo vůbec na nic! nevím proč jste se vrátil, ale doufám, že si to rychle vyřídíte a co nejdřív vypadnete!
Myslíte si, že su tak zoufalá, že rozdávám klíče cizím lidem aby se semnou vyspali?! +nevěřícně kroutí hlavou+ Taková chudinka vážně nejsu!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » ned led 22, 2012 11:49 pm

Bolo evidentné, že sa "hneváte"! +teraz už celkom nasrane aj on.+ Áno, presne to môžem. Môžem si, kurva, hovoriť, čo chcem, pretože ja nie som žiadny váš poskok! Ospravedlnil som sa, lebo som vás naozaj nechcel uraziť. Ale vám je to fuk. +urobí krok vpred a keďže nebol ďaleko od dverí ani on, je teraz od Bei asi na vzdialenosť kroku.+ Viete čo? +povie, no potom sa na chvíľu odmlčí, aby sa trochu ukľudnil a už relatívne pokojným hlasom povie, i keď sa mračiť neprestáva.+ Robíte to naschvál! Provokujete a čakáte, ako ľudia zareagujú a potom sa na nich oboríte!
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » pon led 23, 2012 12:13 am

Ospravedlnění je mi k ničemu! +zařve na něho a docela se napruží, jak je blízko ní a co nejvíc se narovná, aby byla co nejvyšší a chvílu ho sleduje+ Táhněte k čertu. +teď už se jí hrnou slzy do očí, takže se rychle otočí a co nejrychleji jde do svýho bytu+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » pon led 23, 2012 1:01 am

Ani ma nenapadne! +zareve za ňou aj on, jak asi vybehne z jeho izby, potom nasrane zatresne dvere.+ Aby to...! Kurva! +už sa chystá, že tam do niečoho kopne, no nakoniec si to rozmyslí. Po boľavom palci zrovna teraz netúži. Zopárkrát sa nadýchne, vydýchne a upokojí.+ Ty mi teda dávaš, ženská jedna! +zamrmle si sám pre seba pri myšlienke na jeho dlhotrénované sebaovládanie. Vyzlečie si koženú bundu, hodí ju na postel. Z tašky vyloví notebook, položí ho na postel vedľa bundy, zapne a než sa aktivuje systém, preskúma zatiaľ tie mýtinkovské kamery skúseným okom.+ Rozhodne sú t kvalitné vecičky. +zamrmle si sám pre seba, ako sa v tom predsa len šťúra.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Eric » pon led 23, 2012 2:52 pm

+Keď sa presvedčí, že žiadna z kamier nie je zapnutá a ešte tak námatkovo prezrie nejaké tie zákutia, no nič podozrivé nenájde, zvalí sa na postel a pc si vyloží na brucho. Zadá niekeoľko kódov, chvíľu sa pripája cez internet do jednoho programu a následne... sa napojí na centrálny mýtinkovský počítač, v ktorom nedávno nechal taký menší vírus a začne si prezerať všetky aktívne kamerové systémy, vrátane základne. No Bei byt tam skutočne nikde nie je. Tak sa len mračí do monioru a premýšľa, čo asi tak môže Bea robiť.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » pon led 23, 2012 3:15 pm

(To bych chtěl vědět každý! - Speciální nabídka našeho programu jsou sprchy na základně... :pii Společné...)
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Pokoje pro hosty