Čajovna

Re: Čajovna

Příspěvekod Neferet » ned pro 12, 2010 9:14 pm

Blbost? +její hlas vystoupá nebezpečně vysoko+ Ty si udělal víc než blbost, Fernando. +otočí se k němu, výraz má jen lehce rozčílený, protože se to snaží skrýt+ Ty ani netušíš jak mi bylo, jak moc si mi ublížil. +začíná jí utíkat sebeovládání+ Nevíš jak mi bylo, když mi přišel ten zasranej vzkaz. Myslela jsem, že jsi mrtvej. Že si mrtvej mojí vinnou. +ukáže si ročileně rukou na hruď+ Že sem zabila dalšího člověka, na kterym mi kdy záleželo. Protože kdybych tě tu noc nenechala odejít samotnýho a stála si za tím, že půjdu s tebou, nic z toho by se nestalo. +sevře ruce v pěst, jelikož se jí dost třesou, v tuhle chvíli by nejvíc ze všeho potřebovala obejmout, ale ví, že se toho nejspíš nedočká, do očí se jí dostanou slzy, který se ze všech sil snaží potlačovat, zdá se že se snaží tak moc ovládnout, že ani moc nevnímá co Spike říká+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » ned pro 12, 2010 9:21 pm

Chvíli zvažuje napídku od Spikea, ale než má čas se promyslet, začne si na něj Nef po právu vylívat zlost. Jaký vzkaz? pronese potichu. Vůbec o ničem netuší. Prostě si jen myslel, že na něj Nef zapomene, když se nebude vracet. Teď je trošku zmatený, ale když jí vidí, jak se trápí a všimne si, že Spike se k ničemu nemá, tak k ní přijde a obejme ji. Je mu jedno, jestli od její přítele dostane přes hubu nebo ne, ale Nef to teď potřebuje a on to ví. Drží jí opatrně - ne jako bývalý přítel, ale jako kamarád.
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Spike » ned pro 12, 2010 9:32 pm

+Trochu zamračeně, z jiskrou žárlivosti v oku sleduje jak se Neferet rozčiluje. Dokonce žárlí natolik že jí váho obejmout, i když to je také proto že jejich vztah není zrovna nejlepší+ Hej chlape nepřeháněj to ohmatávání! +oboří se na něj. Sucre ji sice neohmátavá jak říká Spike, ale tenhle světlovlasí upír vidí i trávu růst+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned pro 12, 2010 9:42 pm

Kranz mi laskavě poslal vzkaz, že nemam čekat na návrat přítele, jelikož leží zakopanej někde na neurčitym místě v Miami. +řekne úštěpačně+ A přiložil k němu... +sklouzne pohledem k jeho rukám+ ... tvůj prst. +dořekne a musí se zhluboka nadechnout, aby se nerozbrečela hned. překvapeně sebou trhne, když jí obejme, je to tak dávno co jí naposledy objal, že zapoměla v přítomnosti dvou upírů na jeho schopnost vycítit, když potřebuje cítit něčí podporu. ve chvíli kdy ucítí pevné mužské objetí její sebeovládání zmizí úplně, po tvářích jí začnou téct slzy. z části je to způsobeno touhle situací a z části taky tím, co teď prožívá ve vztahu se Spikem, potřebuje mužskou podporu i kdyby mělo jít jen o přátelskou. kdyby jí někdo objal předtím než si sáhla na život, nikdy to nemuselo dojít tak daleko. je vidět, že tohle je zrovna to co potřebovala už hodně dlouho. neobejme ho, nechá ruce mezi nimi na hrudi, ale obličej si mu opře o rameno. vzlyká tlumeně, jak se snaží ovládnout a moc jí to nejde+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » ned pro 12, 2010 9:48 pm

O Kranzovo vzkazu opravdu nic netušil, proto je chvíli vyvedený z míry. Nef se o něj opře ve chvíli, kdy ho Spike okřikne. Ví, že by ho neměl provokovat, ale nepustí jí. Jen ji opatrně pohladí po vlasech a přitom se dívá Spikeovi do očí. Jestli ji znáš, měl bys vědět, co teď potřebuje. cítí, jak je Nef napjatá a nechce jí víc ubližovat, takže se na Spike podívá a jeho obličej dává jasně najevo - Kámo, buď ji hned obejmi a odvez, nebo buď zticha a neubližuj jí ještě víc.
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Spike » ned pro 12, 2010 10:02 pm

Neznám ji ani z poloviny jak sem si myslel +zavrčí už zase vztekle. Bleskově se přesune vedle Sucreho, přestože předtím stál jen kousíček od vchodu+ Pusť ji! +nařídí a sevře mu rameno silou větší než mají lidé, ale ne tak velkou aby mu něco zlomil+ Nebudu se s tebou o ni přetahovat +je ochotný Neferet hned teď odvést, stačí jen když jí ten člověk pustí+
Spike
Upír

Příspěvekod Fernando Sucre » ned pro 12, 2010 10:08 pm

Nejdřív by ho chtěl odehnat, ale nechce se tu před Nef prát. Měl bys jí vzít domů, ať se z toho vzpamatuje. Opatrně ji pustí a otočí jí do jeho náručí. Pak se k němu nahne a promluví tak potichu, že ho Nef nemůže slyšet. Ať máš jakýkoliv problém, ona teď potřebuje se o někoho opřít, tak se o ní postarej. lehce Nef pohladí po vlasech a pak ustoupí pryč. Asi bych měl jít. dodá a ve dveřích se ještě otočí na Spikea Možná tu tvoji nabídu využiju. Pokud stále platí. naráží na toho Kranze. Nef, kdyybs cokoliv potřebovala, budu na Wildaranu. Vyjde ven, nasedne do auta a odjede.
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Neferet » ned pro 12, 2010 10:14 pm

+trhne sebou při Spikeových slovech a dřív než se stačí sebrat zjišťuje, že už není v náručí Fernanda, ale kouká na Spikea. zhluboka se nadechne, obejme se pažema a snaží se uklidnit. roztřeseně zavře oči když jí opět pohladí po vlasech, neví jak se s tím vším vyrovnat, nejspíš to tak jako všechno bude chtít zavřít v sobě a neštourat se v tom alespon v nejbližší době. přikývne, když jí řekne, že se na něj může obrátit oči otevře až když za ním zaklapnou dveře. podívá se na Spikea, má strach, že se na ni zase rozlobí+ Chtěla bych jít domů. +zašeptá+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned pro 12, 2010 10:20 pm

+Nechá se od Neferet objímat, ale sám jí jen položí ruku na záda. Je odměřený i v téhle situaci. Vrhne na Sucreho nepěkný pohled, on totiž neví o čem mluví a Spike si je jist že by reagoval stejně odměřeně jak on+ Moje nabídky platí neomezeně nebo do odvolání +už nedodává že ne všechny nabídky jsou pravdivé, i když tahle je+ Odvedu tě +odtáhne se od ni, vezme jí za ruku, což je nejvíc co od něho může čekat a odvádí ji domů+
Spike
Upír

Příspěvekod Eillen » pon pro 13, 2010 9:13 pm

Při Vánočních nákupech se staví i v čajovně a nazdobí to tam. Vyndá tématické konvice, svíčky. Nazdobí stromek, spokojeně se rozhlédne a než odejde, znovu obnoví kouzlo, které má upozornit na příchozí zákazníky.
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na čajovna