s úsměvem se ukloní Beatrix Dej si, co chceš, honey. Já si zatím po namáhavé cestě trochu odpočinu rozvalí se na jeden velký polštář na zemi a kouká kolem
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Další dráček zakrouží kolem yohanky a i ona má najednou náhrdelník na krku a dráčka na rameni. Jé, děkuji, tu si schovám, aby mi ji Creagan neujídal děkuje a uklízí čokoládu, poté krájí medovník a ke každému stolku dává kousek. Speciálně pro Golux přináší misku pistácií
Dík za pistácie... hned si vezme misku a jde si sednout k Luciusovi na polštář Eillen, myslíš, že bych mohla ochutnat ten bezinkový likér? Docela mě to láká...
hrábne jí do misky s pistáciema Je to určitě sladký, zlato, abys to nepřehnala... já bych si dal nějaký zelený čaj. Milá Eillen, co tu máte nejdražšího?
Golux, samozřejmě, že můžeš. přivolá lahev s likérem a skleničky a nalije jich hned několik.
Luciusi, tak bohužel zde si na draho nepotrpím. Čaje mám přibližně za stejnou cenu, ale jsou to opravdu ty nejkvalitnější. Ale myslím, že by vám zachutnal zelený s jasmínem dojde pro konvičku a nalije plný šálek
čichne ke skleničce a nakrčí nos Ne, díky... myslím, že se bez takového ulepené sladké břečky obejdu. Důvěřuji naší hostitelce... ukloní se Eillen a upije ze šálku čaj ... a právem uznale pokývá hlavou Je to výborné, opravdu
jééé +kouká nadšeně na dráčka a pak na přívěšek+ to je krása! děkuju +pak nakoukne na skleničky s likérkem+ no tak.. já bych to taky ochutnala... +veme si a ucucn+ mhm, ňam! Tak tohohle bych si vzala dom celou flašku
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí... - Solomon Short -