Čajovna

Re: Čajovna

Příspěvekod Anette Bowell » pon bře 07, 2011 12:17 am

+uhlazuje si šaty a přitom ho poslouchá+ Tak to jsem ráda, že se tu vyskytuje více kouzelníků. Nerada se omezuji schovávání své moci +řekne a nalije si další šálek svého čaje+ Ono je velice těžké, když má člověk třeba rodinu, vybrat si stranu. kdo vůbec určuje co je správná volba..+přemýšlí nahlas a poslední slova už jen zamumlá do šálku, když upíjí+
You may say I´m a dreamer. But I´m not the only one...
Anette Bowell

Příspěvekod Elias Magnus » pon bře 07, 2011 7:27 pm

znovu si ji nenápadně prohlédne. Hned první den, co jsem přišel do těchto míst, se mě snažili přívrženci jedné z těch stran zlákat k nim. Abych byl upřímný, bylo velice těžké odolávat. trochu se pousměje. Já jsem celý život kopal singl, jak by řekli mudlové. Nejsem na žádné straně. Ale kdyby mi nějaká ze stran nabídla doživotní rentu a neomezený přísun dobrého jídla a pití, asi bych neodolal. řekne žertem.
!JSEM MÁG!
Elias Magnus
NEaktivní

Příspěvekod Anette Bowell » úte bře 08, 2011 1:11 am

Já jsem ráda neutrální, v tomhle nejsem vyhraněného názoru. Raději se distancuju. Já jsem se ještě s verbováním tady od nikoho nesetkala, ale to je jedině dobře. +zaujatě se na něj podívá a pak se začne zase usmívat+ No tak to jste celekm nenáročný, na muže +popíchne ho a vesele se usmívá+Ale ano, člověku k životu všeho všudy stačí velice málo
Anette Bowell

Příspěvekod Elias Magnus » úte bře 08, 2011 8:13 pm

Tak mě napadlo, nechtěla byste zajít na oběd? Myslím, že si docela rozumíme a můj čaj je již téměř vypitý. Tak co byste řekla na Mýtinku?
!JSEM MÁG!
Elias Magnus
NEaktivní

Příspěvekod Anette Bowell » úte bře 08, 2011 11:45 pm

+překvapeně se na něj podívá+ Myslím, že je to přinejmenším dobrý nápad +řekne a obdaří ho jedním ze svých okouzlujících úsměvů+ Bohužel, jak už jsem říkala, nejsem tu dlouho, takže netuším jaký podnik máte na mysli. Budu vám muset věřit +šibalsky na něj zamrká a dopije svůj čaj+
Anette Bowell

Příspěvekod Elias Magnus » stř bře 09, 2011 6:57 pm

odkudsi vytáhne pár mincí a zaplatí za oba. Vstane a i jí pomůže na nohy. Můžeme? nabídne jí své rámě, aby se mohli přemístit.
!JSEM MÁG!
Elias Magnus
NEaktivní

Příspěvekod Anette Bowell » stř bře 09, 2011 10:55 pm

+odloží hrneček a přijme jeho nabízené rámě+ Děkuji +poděkuje za pozvání+ Myslím, že můžeme. +prohrábne si vlnité vlasy a pevněji se ho pro jistotu chytí, jelikož předpokládá, že se s ní přemístí+
Anette Bowell

Příspěvekod Elias Magnus » čtv bře 10, 2011 5:15 pm

bez mrknutí oka je oba přemístí do hospody na mýtince.
(dále tam)
!JSEM MÁG!
Elias Magnus
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » pát bře 11, 2011 5:17 pm

Když se oba zákazníci přemístí pryč, podívá se lehce překvapeným výrazem na stolek, kde před chvíli seděli a jen si pomyslí, že by je nezabilo, kdyby se rozloučili. Odloží knížku a jde uklidit prázdné šálky a konvičky. Peníze cestou hodí do kasy. Když má všechno umyto a uklizeno, sedne si zpátky ke knížce
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » sob bře 12, 2011 11:48 am

Jakmile se začte, vyruší jí zvonek od otvírajících dveří. Ve dveřích stojí nějaký chlap, na rukou má pracovní rukavice a rozhlíží se kolem.
Eil: Dobrý den, vy asi budete z pivovaru, že? zeptá se a muž u dveří jen kývne
Závoz: Kam to budete chtít složit? dívá se na čajové stolky a nechápavě kroutí hlavou.
Eil: Když objedete budovu, najdete zásobovací vchod. Já vám tam otevřu. odpoví s úsměvem. Je jí jasné, proč je ten chlap vyjevený, ale nemá v plánu mu nic vysvětlovat.

Muž se zatím otočí a jde do auta, aby objel čajovnu. Eil mezitím dojde do přípravny. Rychlím kouzlem to tam přemění, aby bylo kam dát sudy s pivem a otevře zadní vchod. Tam už čeká několik chlapů a začnou jí dovnitř skládat jeden sud za druhým.

Závoz: Tak jo, máte to rozdělený podle druhů. Černý sou vlevo, v těch stříbrných sudech, obyč piva máte napravo a zelený už poznáte. ani nemusí říkat v jakých sudech jsou, protože ty mají taky zelenou barvu. Tak jo, tady je faktura, máte tam naúčtovaný i zálohy za sudy, až je vrátíte, peníze vám převedem zpátky na účet. nechá si podepsat dodací list a kopii faktury, na originál dá ještě razítko a pak bez rozloučení odejde, nasedne do auta a odjíždí pryč.
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na čajovna