Čajovna

Re: Čajovna

Příspěvekod Mystick von Sachsen » úte bře 22, 2011 10:06 pm

Memory: Našla, ale nebylo snadné ho získat. i ona ztiší hlas a trochu se k ní nakloní. Jela jsem na východ Evropy. Byla tam hrozná zima a všude se to hemžilo upíry. Ale lék mám a už jen zřídkakdy mám chuť někoho...odmlčí se a snaží se najít vhodné slovo...však víš, co myslím. trochu se za to zastydí.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Memory » úte bře 22, 2011 11:39 pm

Mys: Pozorne ju počúva a nevedomky prikyvuje. "Uhm." prikývne, akože pochopila. "Pomocou toho lieku sa vyliečiš úplne?" zaujíma sa.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Kristián » úte bře 22, 2011 11:50 pm

Eillen: Pozrie tým smerom a trochu sa uškrnie. Jasne. +prikývne.+ Teraz sa sa mi to tu už všetko zdá menej zelené. +usmeje sa pobavene.+ Ďakujem, niečo si prípadne vyberiem... Nebudem ťa už zdržovať od tvojich hostí, ešte raz ďakujem za privítanie. +kývne hlavou v miernom úklone.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Margarit Black » stř bře 23, 2011 9:57 am

*přemístí se někde k čajovně a vejde do salonku.."snad tu ještě někdo zbyl" pomyslí si a rozhlédne se..."hmm, vypadá to tu krásně" usměje se a kouká po hostech, kdo tu kde je...vezme s sebou malý dáreček*

Obrázek
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Eillen » stř bře 23, 2011 10:07 am

Memory: Za chvilku by se měl objevit. rozhlédne se a když si ho všimne, kývne, aby k nim dorazil

Kristián: Nemusíš vůbec děkovat. Jsem ráda, že jsi přišel. usměje se a jde k dalším hostům.

Kapela dohraje, odloží hudební nástroje a sejde se u jednoho mikrofonu, kde začne zpívat pomalou písničku
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Creagan Elat » stř bře 23, 2011 10:11 am

Meg: Dojde ji přivítat Další známá tvář, obejme ji Zkus si najít nějaké volné místo. Pití i jídla je zatím dostatek.

Manori: Pousměje se Tak, když nechceš slyšet nic, tak budu mlčet. Ale tady se opravdu nic neděje. Za to v Aldormě máme o zábavu postaráno. slovo zábava pronese lehce ironicky

Memory: Všimne si, jak na něj Eil kývla a dojde za ní. Toužil tu někdo po mé přítomnosti? Dovolte abych se představil. Creagan a patřím k této osobě, usměje se a obejme Eillen
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Manori » stř bře 23, 2011 11:07 am

Creag: Creagane...*zatváří se výhružně a pobaveně zároveň* chytáš mě za slovíčka...*mrkne* ale, copak se děje, vzpoura v podzámčí? Poddaní zlobí?
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Creagan Elat » stř bře 23, 2011 12:26 pm

Manori: To já umím dobře. Eillen z toho už zuří a dává si pozor, co říká. zasměje se Kdyby to byli jen poddaní, tak bych byl šťastný. Sousední země nám asi hodlá vyhlásit válku. Požadují navrácení Aldormy, protože to bývalo kdysi jejich území. Zatím se to snažíme vyřešit diplomaticky. Ale znáš to. Když se jedna strana sekne, tak se můžeš zbláznit a nic s tím nenaděláš.
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Memory » stř bře 23, 2011 6:45 pm

Eillen, Creagan: Pozrie smerom, kam hľadí Eillen, no ako je tam toľko hostí, uvidí ho poriadne až keď príde k nim. "Veľmi ma teší." usmeje sa a podá mu na pozdrav ruku. "Memory Aeterna."
Naposledy upravil Memory dne stř bře 23, 2011 10:52 pm, celkově upraveno 1
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » stř bře 23, 2011 8:23 pm

Memory píše:Mys: Pozorne ju počúva a nevedomky prikyvuje. "Uhm." prikývne, akože pochopila. "Pomocou toho lieku sa vyliečiš úplne?" zaujíma sa.

Řekla bych, že ano. Je to ulevující, když už si nemusím dávat pozor na lidi. usměje se a změní téma. Nechtěla bys jít potom z čajovny ke mě? Nechala jsem vyčistit bazén a mám novou vířivku. zamrká na ni. A nějaké to šampaňské bych taky našla.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na čajovna