Čajovna

Re: Čajovna

Příspěvekod Mario » pát bře 27, 2009 2:01 pm

+majetnicky Beu obejme+ a já jsem Mario.. její přítel.. +aby se vědělo+

yohannka: a víš že bys nás mohla vyfotit? moc společných fotek nemáme, že zlato...+dá Bei pusinku na spánek+
Come on baby, light my fire...
Mario
Člověk

Příspěvekod Alexander Mahone » pát bře 27, 2009 2:17 pm

Baví se tím mumrajem, který Sucreho příchod způsobil. Poté vyndá z kapsy saka propisku a podepíše se na pár fotek. Sucre, mohl bys mi prosím říct, proč si vybral zrovna tuhle čajovnu? zeptá se zvědavě
Dopadal jsem násilníky, vrahy, dokonce i bývalé vojáky a nakonec mě dostal stavební inženýr z Illinois. Chcete vědět jak?
Přestal utíkat.
Alexander Mahone
Člověk

Příspěvekod yohannka » pát bře 27, 2009 2:32 pm

moc děkuju...před spaním se na ně budu dívat...nééé dělám si srandu +usměje se mile a fotky si chvílu prohlíží a pak je schová. Pak přemýšlí esi má jít zas pryč, ale nějak se jí nechce, když tamtak hezky sedí vedle Mahoneho, tak tam vyfotí okolí.. pár fotek ostatních a počká až se jí bea s máriem nastavijou, aby je mohla hezky blejsknout+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát bře 27, 2009 2:42 pm

Mario: to fakt nemáme +tak ho hezky obejme a usmívají se zááářivě na yohannku, že ani blesk nebude potřeba+

A mohli bysme někoho odchytit, aby nás tu vyfotil všechny...+navrhne, když už tam tak hezky sedijou u stolečku+

Alex: A víte, že by mě to taky zajímalo? Kde se tu zrovna VY berete. +musí se tomu tak nějak smát+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pát bře 27, 2009 2:45 pm

+ale jo.. blesk bude... blitz blitz blitz.. a mají hned pár foteček+ jé všichni.. no to bysme se mohli vyfotit.. +rozhlíží se kdo by je tak blejsknul+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » pát bře 27, 2009 2:49 pm

Alexi, ale setkal jsem se náhodou tady s manželem majitelky. Jeden večer jsme spolu popíjeli v baru a při té příležitosti jsem byl pozván usmívá se Možná ani nečekal, že se tu někdy objevím, ale to mě netrápí rozesměje se A je tu pěkně, tak co?
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Eillen » pát bře 27, 2009 2:51 pm

Všimne si dalšího hosta, tak vezme rovnou dva talíře s paelou, aby nemusela na dvakrát. Jak se blíží, zaslechne toho španěla. Aha, tak vy se znáte s Creaganem? To jsem netušila pronese, když mu podává talíř Ach, pardon, málem bych zapomněla. Jsem Eillen, Creaganova snoubenka.
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Beatrix » pát bře 27, 2009 2:56 pm

+poděkuje yohannce za vyfocení a kývne aby dala foťák eillen, přitom rýpe do mária loktem+ Sucre je snědší než ty...+směje se mu+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mario » pát bře 27, 2009 3:30 pm

ale já to mám přírodní... on.. kdoví z čeho +zašeptá jí a dá pusinku na ouško+ á ukaž fotky! +prohlíží si je+ no pěkný sou...
Come on baby, light my fire...
Mario
Člověk

Příspěvekod yohannka » pát bře 27, 2009 3:32 pm

no jasně.. Eillen.. vyfotíš náš prosím všechny? +podá jí foťák a furt se tak tlemí... no jak by potkala svýho oblíbence.. znáte to..+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na čajovna