Čajovna

Re: Čajovna

Příspěvekod Chris Devon » pon bře 28, 2011 1:40 pm

Mystick: +zvedne obočí+ Snad jste o ní nepochybovala? +sjede Mem tlapou na zádečka a nenápadně jí zajede pod tričko a ohlazuje jí jemnou pokožku na boku+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pon bře 28, 2011 3:50 pm

Len sa na Mystick usmeje, potom pozrie zas na Chrisa. "Mystick ma k sebe pozývala na návštevu, keď to tu skončí."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pon bře 28, 2011 4:34 pm

Mmmh! +zavlní obočím s uculem+ Dámská jízda? Tak to si tě budu muset rezervovat na jinej večer. +mávne na číšníka, aby holkám donesl něco k pití a něco na zobání, beztak už mají dopito a sedijou tam na suchu. Vytáhne z kapsy krabičku cigaret a nabídne Mystick, jestli si dá taky.+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pon bře 28, 2011 4:54 pm

Chris: Děkuji. přijme nabízenou cigaretu. Sice nekouří, ale když je ten svátek... Nebojte se, zdržím ji jen jednu noc.

Mem: Samozřejmě jestli chceš dnešek strávit s Chrisem, můžeme se dohodnout na jindy... napije se zeleného piva a sezobne jednohubku.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Chris Devon » pon bře 28, 2011 5:26 pm

Mystick: +Dá si jednu cigaretu taky do pusy a zapálí prvně Mystick a pak sobě. Potáhne si a kouř foukne bokem, takže díky klimatizaci na Memory vůbec nejde.+ Ještě abyste si ji chtěla nechat měsíc! +zasměje se a udělá takovej milosrdnej obličej+ Jen si to užijte, já si ji zabavím hned jak bude zase volná. Ale musíte mi slíbit, že to bude vážně jen dámská jízda, jinak bych ji musel jít hlídat. +mrkne na Mystick spiklenecky+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pon bře 28, 2011 8:45 pm

Chris: potáhne z cigarety a usměje se na něj. No, možná pozvu nějaké chlapy ze sousedství, aby byla pořádná zábava. uculí se pro změnu na Memory. V pracuje s Memory v nemocnici? zeptá se, ale pak ji napadne, že na doktora vůbec nevypadá.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Chris Devon » pon bře 28, 2011 8:57 pm

Mystick: +uculí se a počítá, že je to vtip+ No to fakt né, já jsem spíš z druhé strany barikády...ale v nemocnici pobývám taky často...teda né v té její...+doplní+ A vy? Doktorka asi nebudete...+kývne k cigaretě+ Tipoval bych to..+chvilku si ju prohlíží+ kosmetika, reality, nebo welness?
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pon bře 28, 2011 9:51 pm

Mys: Zasmeje sa. "No Chris by v zdravotníctve asi moc užitočný nebol." Usmeje sa aj naňho a pohladí ho po chrbte.

Chris: "Takže ma na dámsku jazdu pustíš?" spýta sa s úsmevom.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pon bře 28, 2011 10:46 pm

Memory: Tsssch, nááhodou...i tam je občas potřeba uklidit. +mnohoznačně se uculí+ A mám snad na výběr? Jako by ses mě někdy ptala..+nahne se a dá jí maličkou jemnou pusinku+ Doufám, že se z dámské jízdy nevrátíš s novým pánským doprovodem...
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Kristián » úte bře 29, 2011 7:50 pm

Beatrix píše:Chrobáčik (? doufám, že to není nějaký hanlivý..): Vidíš jak seš prozřetelnej! +usměje se, pohladí ho po zádech, pěkně ho políbí, ale pak ho pustí a odtáhne se+ Mhm...zavolám na odpovídající místa a pak se na to pudeme podívat. Když budeš chtít...+vezme si pivo a upíjí+

(nie, znamená to broučku ;) )

Budem. +usmeje sa.+ Ale len ak pôjdeš so mnou. +mrkne na ňu.+ Odlepí sa od pultu a pristúpi teraz on k nej, keďže sa odtiahla.+ To som nepovedal preto, aby si sa odtiahla. +uškrnie sa a opäť ju pohladí po chrbátiku. Jemne, upokojujúco a mazlivo.+ Chceš si ísť zatancovať? +opýta sa s úsmevom.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na čajovna