Čajovna

Re: Čajovna

Příspěvekod Beatrix » úte bře 29, 2011 8:07 pm

Kristián: To bych si nenechala ujít... Nechci tě..uvádět do společenských rozpaků..+pokrčí ramenama a překvapeně na něho koukne+ Ty by sis semnou zatancoval?
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » úte bře 29, 2011 9:03 pm

Chris: Je to dámská jízda, takže kromě psů a domácí skřítka tam nebude žádný zástupce mužského pohlaví.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Chris Devon » úte bře 29, 2011 9:11 pm

Mystick: +sice mu neodpověděla na to co dělá..ale tak..on si to dohledá+ To zní hodně perverzně...+cuknou mu koutky, ale zvážní+ Co naplat, i holky si potřebujou vyhodit z kopýtka. +a začne mu zvonit mobil+ aa...to snad..+koukne na displej+ musím si to vzít dámy, takže mě nachvilku omluvte..+a svižně si vyjde ven zatelefonovat+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Mystick von Sachsen » úte bře 29, 2011 10:01 pm

Chris: (promiň, já si nevšimla :roll: )
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Mystick von Sachsen » úte bře 29, 2011 10:03 pm

Chris Devon píše:Mystick: +uculí se a počítá, že je to vtip+ No to fakt né, já jsem spíš z druhé strany barikády...ale v nemocnici pobývám taky často...teda né v té její...+doplní+ A vy? Doktorka asi nebudete...+kývne k cigaretě+ Tipoval bych to..+chvilku si ju prohlíží+ kosmetika, reality, nebo welness?

Vlastně mám vystudovaný doktorát, ale poslední dobou, co jsem tady, se soustředím spíš na osobní pohodlí a na svůj masážní salon. Takže jste se vlastně trefil. usměje se. Takže jste voják, že? Zbraně jsou mým velkým koníčkem.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Chris Devon » úte bře 29, 2011 10:21 pm

+On teda jako odešel, abyste si s Memory mohly pokecat, takže jakože je furt venku...:+ Doktorát z čeho? No vidíte, mám na to oko! +spokojeně, že to odhadl+ M-m, nejsem voják. +prohrábne si ježka na hlavě+ Nevím proč si to o mně všichni pořád myslijou! Jsem spíš...security a holka pro všechno. Vážně? To předpokládám asi spíš chladné zbraně, ne? Tady k nim tíhne velká část populace.
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Manori » stř bře 30, 2011 10:32 am

Margarit Black píše:*někam zaparkovala poblíž ostatních* Zdravím vás *culí se od ucha k uchu*

*Se rozhlídne* no jestli tohle není má oblíbená zběhlá bystrozorka....*houkne na ni přes kapelu*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Memory » stř bře 30, 2011 1:00 pm

Chris Devon píše:Memory: Tsssch, nááhodou...i tam je občas potřeba uklidit. +mnohoznačně se uculí+ A mám snad na výběr? Jako by ses mě někdy ptala..+nahne se a dá jí maličkou jemnou pusinku+ Doufám, že se z dámské jízdy nevrátíš s novým pánským doprovodem...

Chris: "Tak hovoríš, že keď nabudúce budeme upratovať sály a izby, mám ťa zavolať." cuknú jej kútiky a uškrnie sa naňho. "Ja viem." trochu previnilo naňho kukne. "Preto sa ťa teraz pýtam." ruka jej skĺzne na jeho stehno, po ktorom ho pohladí. Zasmeje sa a pokrúti hlavou. "Chlapov mám už v dome až až, ďalší chlap....už len to by mi chýbalo."
"Jasne, omluvíme." usmeje sa naňho ale než zdrhne, chytí ho za tričko a vynúti si peknú pusu. Až potom ho pustí.

Mystick: Keď Chris odíde, usmeje sa na ňu. "Tak to bol on." povie akoby pokračovali v rozhovore.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Kristián » stř bře 30, 2011 1:22 pm

+Teraz si ju k sebe opäť nekompromisne pritiahne a zašepká jej do uška.+ Chcel som tým povedať, ako veľmi ma vzrušuješ, mačička.+ Usmeje sa a dá jej na uško pusu.+ Pokiaľ chceš... +mrkne na ňu, akože mu to problém nerobí.+ ...v nejakom tmavom rožku. +dodá lišiacky.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » stř bře 30, 2011 1:37 pm

+Natiskne se na něho hrudníčkem, že jí trošičku sjede výstřih níž+ To je dobře...kdyby tě vzrušovala nějaká jiná přítomná, asi bych tě musela zabít. +uculí se a přejede mu zoubkama po krčku+ Mhm, chci...v nejakom tmavom rožku. +přikývne souhlasně, že jí to taky vyhovuje někde bokem+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na čajovna