Čajovna

Re: Čajovna

Příspěvekod Neferet » čtv lis 18, 2010 4:04 pm

Ne nemusí. +usměje se+ Kreslete cokoliv vás napadne. +mávne ke stěně+ Moje malířské umění taky není zrovna úžasný. Jsem si docela jistá, že jedinej kdo tady umí kreslit je Angel. +poodívá se s úsměvem na jmenovaného+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Creagan Elat » čtv lis 18, 2010 7:51 pm

Před čajovnou zaparkuje auto a vejde dovnitř. Dobrý podvečer, pozdraví slušně a zadívá se na každého hosta zvlášť. Poté dojde k Eillen, vyhne se jejímu štětci a políbí jí. Koukám, že tu máš napilno. usměje se, potom se otočí na Nef a lehce ji políbí na tvár Tak jak se ti líbí oficiální první den spolupodnikání? zeptá se zvědavě
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Arwen » čtv lis 18, 2010 8:22 pm

Neferet: trochu se jí uleví když zjistí, že si může kreslit co chce To je dobře, protože nechtějte vidět, jak to dopadá, když se snažím něco kreslit mrkne na ni a podívá se směrem, kde Angel kreslí Ano, opravdu kreslí pěkně s úsměvem si prohlíží jeho výtvor a najednou si uvědomí, že se vlastně ještě nepředstavila, nebo o tom neví Mimochodem, já jsem Arwen usměje se na Neferet ale raději nepodává ruku, protože už jí má opatlanou od barvy Nevadilo by vám, kdybychom si tykaly? podívá se na ni trochu nervozně ale s úsměvem

Nai lassi cuilornelyava úlúmë hestuvar
Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » čtv lis 18, 2010 9:20 pm

Creagan: +otočí se, když zaslechne otevírání dveří a z dálky se na něj usměje+ Dobrý večer. +pozdraví naoplátku a dokonce nastaví i tvář, když jí lehce na ni políbí+ Je to skvělé. +usměje se+ Netušila jsem, že to může být taková zábava. +zamává mu štětcem opatrně před obličejem+ Přidáš se?

Arwen: Neferet. +představí se naoplátku zatímco se pracně zapatlává barvou, jak odvíčkovává lahvičku+ Určitě nevadilo. +usměje se+ Tak co? Dáme se do toho? Měla jsem v plánu něco co by se podobalo kytce. +uculí se+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » čtv lis 18, 2010 9:43 pm

+Pracuje až se mu do štětce kouří. Zjevně ho to baví, takže pořádně nevnímá co se kolem něho děje. Kdo co dělá, nebo říká. Tu a tam se zastaví v činnosti, strčí si štětec do pusy a hodnotí svoje dílo+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Creagan Elat » čtv lis 18, 2010 9:45 pm

Nef: To víš, že se přidám. A jestli budeš kreslit kytici, rád ti k ní přimaluji motýla. Jinak to mé dílo bude spíš abstraktního rázu. usmívá se, bere do ruky štětec a chvíli přemýšlí, jestli si vzít i pracovní oblečení. Nakonec to zavrhne, když ho nikdo nemá. Tak jdeme na to mrkne na dámy, vybere si několik barev a začíná malovat
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod golux » čtv lis 18, 2010 10:15 pm

Kleopatra: Pan Malfoy se má skvěle, on se má totiž vždycky skvěle. A pokud ne, stejně by to nikdy nepřiznal usměje se A co se týká práce, je pravda, že je toho v poslední době dost, ale to jsou takové nárazovky; za pár dní to přejde a budu si moci zase vydechnout. Ale na to, abych zašla do nějakého pěkného podniku, si najdu čas vždycky. Zrovna tak jako vy, nemám pravdu? koukne na Kleopatru, jestli pustí něco ze svého soukromí
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv lis 18, 2010 10:18 pm

vejde středem a hlasitě pozdraví Dobré odpoledne, vážení hosté... jde rovnou ke Creaganovi a snaží se neumazat od těch barviček Drahý příteli, blahopřeji vám ke znovuotevření podniku. Máte to tady opravdu nádherné rozhlédne se po malbách na stěnách a trochu povytáhne obočí
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Creagan Elat » čtv lis 18, 2010 10:21 pm

Všimne si Luciuse, podá mu ruku a když vidí jak se dívá na zdi a malující osoby, hned vše vysvětlí To byl nápad těchto skvělých dam, ukáže na Eillen a Nef Místo, aby vymýšlely, jak nově čajovnu vyzdobit, nechají hosty, aby si prostředí zpříjemnili po svém. Nechcete se též přidat? zeptá se
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv lis 18, 2010 10:39 pm

zvedne ruce jako na obranu Obávám se, příteli, že tento druh talentu je mi odepřen. Těmto okouzlujícím dámám ovšem nikoli usměje se na Eillen a Nef Jestli vám to nevadí, připojím se ke své přítelkyni kývne směrem ke golux
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

PředchozíDalší

Zpět na čajovna