Čajovna

Re: Čajovna

Příspěvekod Eillen » pon zář 28, 2009 5:55 pm

Dojde do přípravny a za chvíli se vrací s kuskusem. Tak tady to je. Jeden sladký kuskus
Obrázek
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » úte zář 29, 2009 7:05 pm

Aniž si toho někdo všiml, zmizela na chvíli na Příčné a už je zase zpět. V rukou má vizitky masážního salonu Feal a spolu s letáky je roznáší po čajovně. Stolkům, kde sedí Lil a Jarla se zatím vyhnula, aby je nerušila
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod fatamorgana » stř zář 30, 2009 4:35 pm

tak nějak se zabrala do korálků a čaje, že o ní nebylo slyšet. taky si vytáhla psadlo a blok a něco smolí. dívá se do dálky, ale nevidí, co je před ní, jak se soustředí. další návštěvníky bere jako kulisu, navrátivší se Eil zaregistruje koutkem pozornosti i oka, ale dál si píše a kreslí. čajovna je na to ideální prostředí.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » stř zář 30, 2009 6:33 pm

potichu vstoupí a v šeru najde fatimu, stoupne si za ni, zakryje jí oči dlaněmi a rádoby změněným hlasem se ptá
slečno, oddáte se mi na dnešní den a noc?

fatima-Tir: co blbneš? ... Tir, ahoj, tak už máš dopinglováno?

Tir-fatima: no jo, už. konečně. co to děláš? a co budeme dělat? jdem na ty nákupy, jsem zvědavá - no a v kanclu jsem taky ještě ani nebyla... máme toho moc.

fatima-Tir: nic zvláštního schová blok. no jo, jdeme. ale nedáš si zatím něco? já to dopíšu a dáme čajík a něco malého - támhle má někdo kuskus, závistivě okukuje dobrůtku. a pak můžem jít, kam budeš chtít.

Tir-fatima: tak jo, já chci ale kuskus na slano a nějakej životabudič. usadí se vedle fatamorgany.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod fatamorgana » stř zář 30, 2009 6:44 pm

Eil: prosím, uděláte nám kuskus - jeden slaný se zeleninou a jeden sladký, jako má Jarla, protože jí ho závidím, už od chvíle, co sem zavoněl. A nějaký čajík - pro Tir vzpruhu a mně asi spíš něco na dobrou náladu. Jo, a Eillen, nebyla by ještě trocha těch bezinek, ne na podnik, ani na futro, normálně objednat, ale to byla mňamka... poroučí pro obě. a tišším hlasem dodá
a jsetli máš chvíli, pojď k nám a dej si taky něco na mě. Tirage asi ještě moc neznáš, ale ona je navětvi z toho, že vaši chlapi si otevírají ten masážní salon. teď makala na Mýtince a má zajímavé drby - kontrola hygieny, neznámý ctitel... samé zajímavosti.
a taky bys nám mohla říct, cos viděla pěkného na Příčné - tam to teď žije.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » pát říj 02, 2009 9:38 pm

dostanou kuskusy, ale Eil má moc práce, nějaké naplánované pochůzky. tak to zblajznou a trochu si odpočinou a mažou nakupovat
fatima - všem: ahoj, mějte se
Tirage - všem: díky, nashle.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Eillen » ned říj 04, 2009 6:32 pm

Zamává ještě holkám a je jí líto, že teď nestíhá, ale prostě toho má dost...
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Bilkis Blight » pát lis 13, 2009 3:39 pm

Vstoupí do čajovny a hledá Tisuliho a Rokara. Když je nenajde, rozhlíží se po Eillen nebo Fernandovi nebo po Alexovi. Vlastně se rozhlíží po komkoli, kdo by jí mohl říct, kde ti dva zase jsou. Hm, já si počkám... zamumlá si a sedne si k jednomu stolku
Cože jaká morálka? Tohle je normálka... I anděl potřebuje prachy na kafe a cigárka... a ňáký to povyražení, protože v nebi ho moc není... (Anděl - Xindl X)
Bilkis Blight
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » pon lis 23, 2009 8:51 pm

Vlítne tam jak splašená voda Jé, Bilkis, ahoj. Já nějak nezpozorovala, že tu jsi. sedne si konečně na zadek a snaží e vydýchat..
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » stř pro 09, 2009 9:51 am

Přemístí se do čajovny. Sucre je z téhle formy cestování vyděšený, ale snaží se to nedat najevo. Přeci jen teď tu potřebuje pomoct někdo jiný.
S: Eil, no tak. Co se stalo? Proč jsme utekli? ptá se a snaží se jí uklidnit
E: Já, nemůžu tam být. Prostě nemůžu. Nevím, jak mu to říct. souká ze sebe, ale Sucremu to nedává smysl
S: Má to co do činění s tím prevítem, co je u vás? zeptá se a kdyby věděl, jak Eil zareaguje, tak by mlčel
E: Ten hajzl tam musí zůstat. Tedy, pokud já chci dál bydlet v tomhle světě! vybouchne, zvedne se a rázuje po místnosti. Má sto chutí něco rozbít, ale je jí líto všeho toho porcelánu
S: Promiň. Měl jsem asi být zticha, co? pousměje se. Eil jen kývne hlavou jako že se nic nestalo, vždyť nic nevěděl. Já tě tu nechám chvíli samotnou, ať se vyzuříš a nikdo tě u toho nevidí a sám budu v přípravně. Kdyby něco, zakřič obejme ji a odejde. Eil je vděčná, protože opravdu potřebuje být sama. Ale prostě nemá štěstí. V místnosti se rozzáří rudé světlo a těsně před ní se objeví dračice Rubie. Eil ji obejme a opět se rozbrečí.
Eillen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na čajovna