Čajovna

Re: Čajovna

Příspěvekod Styx » pon pro 28, 2009 7:22 pm

Sucre: +když Sucre přinese objednávku, tak na to spokojeně kouká+ Páni, to je ale krása, přesně jsi se mi ztrfil do mé chutě, Fernando. Díky +začne si míchat čajík a ochutná něco z toho, co přinesl+

Nef: Já přece vím, že tohle je tvůj typ mužů, znám přece Mariuse +mrkne na ni+ Tak jak se ti tady líbí?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » pon pro 28, 2009 7:25 pm

Je rád, že jsou dámy spokojené. Sám sedí stranou a upíjí černý čaj.
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Neferet » pon pro 28, 2009 7:28 pm

Styx: No vidiš, úplně bych zapomněla, že jsi ho už viděla. +rozhlédne se kolem a usměje se+ Je tady moc hezké prostředí. +pokývá hlavou+ Takový útulný. Myslím, že sem budeme muset zajít častěji.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon pro 28, 2009 7:30 pm

Nef: +koukne očkem po Fernandovi a usměje se na něj+ Nef, co kdybychom ho pozvali ke stolu? + kývne hlavou směrem k němu+ Nevadilo by ti to?

Sucre: +mávne na něj+ Rádi bychom něco, prosím +když přijde ke stolu, ukáže mu na židli a usměje se+ Nechceš s námi posedět, jestli máš chvilku čas?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pon pro 28, 2009 7:33 pm

Styx: To je dobrý nápad. +usměje se+ Mě to rozhodně nevadí. Pokud se bude chtít přidat. +pokývá hlavou, a když k nim Fernando přijde mile se na něj usměje a napije se teplého čaje+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » pon pro 28, 2009 7:41 pm

Styx: Rád si k vám přisednu. sedne si, tak aby na obě viděl. Tak mi řekněte, co vás sem zavedlo? Moc lidí k nám nechodí a jsem rád, že přišly dvě tak krásné dámy nebo slečny? dodá, aby náhodou neurazil
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Neferet » pon pro 28, 2009 7:48 pm

Fernando: Musim se přiznat, že mě sem přitáhla +kývne ke Styx+ a to doslova. +usměje se+ Prý potřebuju rozptýlení od práce. +pokrčí rameny+ No já jsem stále slečna. +řekne a napije se čaje jelikož jí moc chutná+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon pro 28, 2009 7:57 pm

Sucre: Jsem ráda, že tě zase vidím. No prostě, dostala jsem chuť na dobrý čaj a tady jej vaříte skvěle +usměje se v duchu, jak nenáápadně Sucre vytáhl z Nef, jestli je svobodná+ A taky jsem tě chtěla seznámit se svou kamarádkou. A trochu i tebe zabavit. Vidíš, kolik mám důvodů sem přijít? +smích+

Nef: Neříkej, že jsem tě sem dotáhla násilím +zasměje se+ Taky potřebuješ mezi lidi, seš pořád jenom zavřená doma v té své knihovně a neznáš tady moc lidí. Takže od toho jsem tady já, abych vás seznamovala +mrkne na ně oba+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » pon pro 28, 2009 8:41 pm

Nef: Tak vy jste taky zavřená a nikam nechodíte? Tohle jsem si poslechl, když u nás byla na návštěvě. Že prý potřebuji seznámit s někým jiným, než jsou spolubydlící. A vlastně, nemůžeme si tykat? navrhne a doufá, že tím Nef neurazí

Styx: Jsem rád, že jste přišli. Jinak bych neměl co dělat a unudil bych se k smrti. A tak příjemnou společnost si rád vychutnám. usměje se na Nef a pak se otočí i na Styx
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Neferet » pon pro 28, 2009 8:50 pm

Styx: Ne, dobře násilím ne. +zasměje se+ Ale nemělas k tomu daleko. +řekne s potouchlím úsměvem+ By sis měla otevřít seznamku. +ušklíbne se na ni+

Fernando: Styx přehání. +usměje se+ Sem tam si někam zajdu. +usměje se výmluvně+ Věřte, že s Vámi soucítím. +zašklebí se na Styx+ Ale jistě proč ne. +usměje se+ Říkejte mi Neferet nebo Nef. +usměje se a podá mu ruku na stvrzení tykání+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na čajovna