Čajovna

Re: Čajovna

Příspěvekod Styx » pon pro 28, 2009 9:33 pm

Sucre: Tak jsem ti vlastně zachránila život +zasměje se a nenápadně ho pozoruje, jak hází očkem po Neferet, v duchu se usmíva+

Nef: No, na té seznamce něco bude +ušklíbne se+ Asi si nějakou otevřu, zkušeností už mám dost.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » úte pro 29, 2009 11:24 am

Neferet: Nef, dobře. To se mi líbí. No a mně můžeš říkat, jak chceš. Většinou mě lidi oslovují Sucre. Fernando mi říká jen pár lidí. Takže to nechám na tobě usmívá se a dolívá všem čaj, aby neměli prázdné hrnky

Styx: Kdybych umřel, bylo by po zábavě, nemyslíš? naráží nat u jejich sázku
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Neferet » úte pro 29, 2009 11:56 am

Styx: Jo to si otevři. +zasměje se+ Aspoň nebudeš mít dost času na to, aby si mě pořád někam tahala. +usmívá se, jelikož to nemyslí zle, je opravdu ráda, že jí vždycky někam vezme+

Sucre: Obojí zní pěkně. Ještě si to promyslím. +usměje se+ Děkuji. +řekne, když jí doleje čaj+ A ty jsi tady odsud nebo z jiného světa? +zeptá se+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » úte pro 29, 2009 12:05 pm

Nef: No, sice z téhle planety, ale jinak z mudlovského světa. Nebo jak to tady nazývají. No prostě, pro většinu čistokrevných kouzelníků jsem jen vzduch. Ale zase tady jsou normální lidi, takže nemám žádný problémy. No a co ty? Tenhle svět nebo jiný? zeptá se a ani se nemusí ptát, jestli je čarodějka. Nějak už to asi dokáže poznat
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Styx » úte pro 29, 2009 1:25 pm

Sucre: No to bych opravdu nerada, abys umřel +směje se+ Ještě bych se ráda pobavila +říká v hádánkách, Nef přece jen neví o jejich sázce+

Nef: Tak já tě všude tahám sebou, jo? Fáájn, už se angažovat nebudu +říká s vážnou tváří, ale koutky jí cukají, že není pochyb, že to myslí z legrace+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » úte pro 29, 2009 1:40 pm

Styx: Uvidíme, kdo se ještě bude bavit. Jo a tohle si asi ještě nečetla opatrně podá Styx nového Věštce, tak aby to Nef neviděla.
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Styx » úte pro 29, 2009 1:52 pm

+vezme si od něj noviny, začte se a do tváře jí vstoupí červeň+ Ta bestie! +zasyčí, zmuchlá noviny do kuličky a vztekle je hodí do ohně v krbu+ Já věděla, že tam někde číhá, masařka jedna.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte pro 29, 2009 2:19 pm

Sucre: Já jsem, jak se říká, z jiného světa. +usměje se a napije čaje+ Dostala jsem se sem úplně náhdou při zkoušení nového kouzla, který jsme našli ve Staré knize. +vysvětlí+

Styx: Jo taháš. +směje se a trochu do ní drcne a sleduje její reakci na noviny+ Copak nový Věštec? +zeptá se a sleduje let novin do ohně+ Hele, sem si to taky chtěla přečíst. +zašklebí se na ni+ Něco zajímavýho, že tě to tak nadzvedlo? +zeptá se a v hlase jí zaznívá trochu obavy+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » úte pro 29, 2009 2:22 pm

Nef: A kouzlíš taky za pomoci hůlky, nebo už to máte víc promakané a žádnej klacík nepotřebuješ? A co si vlastně v tom světě dělala? Respektive, co vůbec za svět to bylo? ptá se a je vidět, že ho to opravdu zajímá a na nic si nehraje.
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Neferet » úte pro 29, 2009 2:36 pm

Sucre: +je trochu zaskočená, ještě se takhle nikdo neptal, tak neví jak to má vysvětlit a co všechno říct, aby neprozradila to co nemá, ale nedává na sobě nic znát+ No. +zamyslí se+ U nás nic takovýho jako jsou hůlky nemáme, jelikož moje síla je .... dost ojedinělá, popravdě vím jenom, že jí má moje sestra, ale v hodně menší míře, a taky jí měla moje matka. Svým způsobem se předává z generace na generaci. Takže hůlku nepotřebuju, ale přišla jsem na to, že mi pomáhá lépe dostat sílu pod kontrolu, ale používám jí jen zřídka kdy. Ale jestli to je promakanější nevím, rozhodně je to nebezpečnější. +vysype ze sebe a doufá, že neprozradila něco co by neměla+ Moji rodiče byli významní kupci, takže jsem to se sestrou převzala za ně a taky se věnuju psaní. +řekne po pravdě, ale to s těmi upíry vynechá+ Asi bych náš svět, Bemount, tak mu říkáme, přirovnala k vašemu ... středověku. Myslím. Takže žádná technologie až na pár vyjímek.
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na čajovna