Čajovna

Re: Čajovna

Příspěvekod Neferet » úte pro 29, 2009 9:03 pm

Styx: +připije si s nimi a usměje se+ To už je tolik hodin? +podívá se na hodinky+ No jo fakt. S vámi ten čas teda utíká.

Sucre: +otočí se na něj+ Je mi to moc líto, ale já taky budu muset jít. +omlouvá se+ Mám ještě hodně práce, kterou budu muset ještě dneska stihnout.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » úte pro 29, 2009 9:06 pm

Tak to se nedá nic dělat. Jsem rád, že jste sem přišly a dělaly mi příjemnou společnost.

Nef: Určitě se brzy ozvu a domluvíme tu návštěvu. pomůže jí na nohy

Styx: Tak ať ti v té knihovně nezavřou taky ji zvedne na nohy.

Bylo mi ctí, dámy. doprovodí je ke dveřím a každou pak políbí na tvář.
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Styx » úte pro 29, 2009 9:10 pm

Nef: Fajn, tak můžeme jít kousek spolu, aspoň ještě pokecáme +mrkne významně na ni+

Sucre: Připrav mi, prosím, účet. Bylo to tady s tebou moc fajn, dobrá zábava, skvělý čaj, výborné dezerty. Určitě ještě přijdu. Co třeba koncem ledna? +zasměje se na něj+ Tak se měj a díky +zaplatí, rozloučí se s ním a odejde z čajovny+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte pro 29, 2009 9:14 pm

Styx: Jasně, stejně myslim, že kousek cesty máme společný. +zamyslí se + A nebo se můžeš podívat u mě, jestli tam nenajdeš nějakou, která by se ti hodila.

Sucre: Budu se těšit. +usměje se+ Děkuji za příjemné odpoledne. +usměje se a vyjde za Styx+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » čtv úno 18, 2010 7:37 am

Odvede Styx do čajovny a rovnou ji usadí na pohodlné místo a přinese jí čaj a kešu oříšky na zobání Tak by mi zajímalo, kdo všechno přijde. usmívá se
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Neferet » čtv úno 18, 2010 9:00 am

+vejde do čajovny, na sobě cestovní plášť s kápí a bručí něco ve stylu, že jí ty přechody z tepla do zimy a zpět jednou zabijou, zkřehlými prsty si z hlavy stáhne kápi a rozhlédne se+ Dobrej den přeju. +usměje se od ucha k uchu, když uvidí Fernanda se Styx a vydá se k nim+ Moc se omlouvám, jestli jdu pozdě, ale zdržela jsem se dýl než jsem měla v plánu.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv úno 18, 2010 10:15 am

Sucre: +pohodlně se uvelebí v křesle u stolku a zobne si oříšků, co jí tam dal+ Není ti trochu líto, že ti dnes nedělám sekretářku? +culí se, poděkuje za čaj a pak se přísně podívá na jeho oblečení+ Jakže zněla ta naše sázka? Že mě dnes budeš obsluhovat nahý, pouze tanga ti povolím? Takže... svlékat! +řekne nekompromisně, ale koutky jí cukají+

Nef: +zahlédne vejít Nef+ Ahoj. Neomlouvej se, přišla jsi včas, já jsem taky dorazila před chvíli. Posaď se a zahřej se trochu +objedná jí horký čaj+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » čtv úno 18, 2010 10:36 am

Fernando: +dojde k němu, obejme ho a dá mu studenou pusu na tvář+ Promiň, jsem zmrzlá. +omlouvá se za tu studenou pusu+

Styx: +sundá si plášť a chvíli kouká kam s ním, potom ho zajde pověsit na háček+ Díky. +usměje se na ni a pohodlně se usadí+ Dozvím se konečně, co se chystá? Zaslechla jsem něco o svlékání. +zeptá se s úsměvem+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » čtv úno 18, 2010 7:52 pm

Nef: Políbí ji na tvář a vůbec mu nevadí, že studená Ano, bude tu menší striptýz a svlékat se bude ten nejkrásnější chlap na světě nebo aspoň v téhle čajovně dodá se smíchem

Styx: Jak je libo. Malý moment. odběhne do přípravny, kde se svlékne a když se vrátí, má na sobě opravdu jen rudá tanga, na kterých je navíc oranžové výrazné srdce Spokojena zeptá se s vážnou tváří, přeci jen tu už jednou v tangách byl, takže pro něj to není nic nového
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Neferet » čtv úno 18, 2010 8:30 pm

Fernando: Striptýz? +zvedne obočí+ Tak to si nechám líbit. +usměje se na něj, sleduje jak mizí vzadu a na chvíli si od Styx půjčí hrnek s čajem, aby si zahřála ruce ani si nevšimne, že se vrátil+ Teda. +unikne jí, když se na něj podívá, neodolá a musí si ho pořádně prohlédnout, snaží se nenápadně, ale nejde to+ Opravdu nejkrásnější chlap na světě. +usměje se+

Můžete mi některý z vás vysvětlit, čemu vděčím za to, že se mi naskytl takový pohled? +předstírá, že o ničem neví+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na čajovna