Čajovna

Re: Čajovna

Příspěvekod Fernando Sucre » čtv úno 18, 2010 8:42 pm

Chvíli jen tak kouká na zem a neví, jak to říct, ale nakonec se odváží Měli jsme se Styx menší dohodu. Prý mi do konce měsíce dokáže představit dívku, do které se zamiluji. A měla pravdu. usměje se na Nef No a protože jsem tomu nevěřil, tak jsem vsadil, že jestli se jí to podaří, tak tady budu obsluhovat v tomhle úboru
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Neferet » čtv úno 18, 2010 9:02 pm

+kouká na něj s vážnou tváří, jako by nad tím co jí řekl přemýšlela, potom se zvedne a než si pořádně uvědomí co dělá, obejme ho+ Myslím, že jí za tu dohodu budu nadosmrti vděčná. +zašeptá a pak ho pustí+ Promiň. +trochu se začervená, když si uvědomí, že mu skočila kolem krku+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv úno 18, 2010 9:16 pm

+prohlídne si kritickým okem ze všech stran Sucreho, když vejde dovnitř jen ve spodním prádle+ No... je to přesně podle mých představ +uculí se+ Tuto část si splnil. Můžeme pokračovat. Přinesl bys mi, prosím, něco sladkého k tomu čaji? Výběr nechám na tobě
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » pát úno 19, 2010 7:58 am

Rychle chytne Nef a nepouští jí. Ale když ho Styx poprosí o něco sladkého, ač nerad, musí ji pustit a jde něco připravit. Když se vrátí, tváří se jak neviňátko a postaví před Styx talířek s pokličkou, kterou když nadzvedne, najde tam jen kostku cukru
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Neferet » pát úno 19, 2010 10:52 am

Styx: Už jsem ti říkala, že Remus zařídil přesun Caesara? +zeptá se jí, když se posadí+

Fernando: +když se vrátí a naservíruje Styx kostku cukru, musí se začít smát+ Mohla bych tě prosím tě poprosit o čaj? +poprosí ho, když se uklidní, ale pořád jí cukají koutky+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát úno 19, 2010 12:53 pm

Fernando: Tak to vypadá, že dnes mě asi s moc velkým nadšením obsluhovat nebudeš +směje se, když vidí, jak se neochotně odtrhne od Nef+ Neměla bych si vybrat svou výhru jindy? Chci si to taky užít +uculuje se, pak odkryje zvědavě pokličku a když uvidí kostku cukru, pohlédne na něj, usměje se a hodí si ji do čaje+

Nef: +sleduje ji, jak je šťastna, že je konečně se Sucrem a usmívá se na ni, moc jí to přeje+ Tak Remus to dokázal? +žasne+ Je vážně dobrý +řekne obdivně a tajemně se usmívá+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » sob úno 20, 2010 11:35 am

Styx: +oplácí jí úsměv a je jí opravdu mco vděčná+ Jo dokázal. Dalo mu to hodně práce, myslím, že to bylo dosti vyčerpávající. Viděla jsi ho teď někdy? Já jen jestli je v pořádku. +pousměje se+ Jo to určitě je. +zazubí se na ni+ Po profesní stánce, o zbytku musíš vědět ty. +usměje se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob úno 20, 2010 11:59 am

Nef: O tom nepochybuji, že to Remuse muselo hodně vyčerpat. Ale neboj se o něj, je v pořádku po všech stránkách (zrovna je u mne na návštěvě a nevypadá, že by v něčem strádal:)) Důležité je, že už máš Caesara doma. Mohla bych ho někdy vidět? Moc toužím mít svého vlastního bílého tygra.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » sob úno 20, 2010 12:07 pm

Na chvíli odběhl vedle,a by připravil čaj a nějaký ten zákusek. Po čtvrt hodince se vrací a nese vše na tácu. Tady to máte dámy.

Obrázek

Obrázek

Položí před ně zákusky a čaj a zase na chvíli odběhne. Když se vrátí, nese krabici, ve které je několik děr a postaví ji před Styx. A tady máš něco malého jako poděkování, že si mě seznámila s Nef.

Obrázek

V krabici se chvíli něco vrtí a pak vyleze malé kotě. Už nevydrželo čekat a bylo zvědavé.
Naposledy upravil Fernando Sucre dne sob úno 20, 2010 10:12 pm, celkově upraveno 1
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Neferet » sob úno 20, 2010 12:13 pm

Styx: Tak to jsem ráda, že je v pořádku. +usměje se+ Ale jistě. Určitě tě někdy rád uvidí. Stačí říct, kdy máš čas.

Fernando: Děkuju. +usměje se na něj a vezme si do ruky, teplej hrnek, aby si o něj trochu zahřála ruce a zvědavě kouká na krabici a když z ní vykoukne kotě usměje se+ To je nádherný.
Naposledy upravil Neferet dne ned úno 21, 2010 4:02 am, celkově upraveno 1
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na čajovna