Margarit Black píše:A jak jste vy dva oslavili svátky klidu a pohody a silvestra? Beo, pochlub se, co ti tvůj muž naložil pod stromek... *zvědavě*
*zacinká na zvoneček*
Tsss orgie, máš nás vidět na koncertech...+směje se+ Svátky klidu a pohody? Nooo...v klidu a pohodě. Převážně. Bylo za náma pár mých obchodních partnerů, stavili sme se v Cloak and Dagger Centru...nemůžu říct, že bysme se nudili. Mýtinka pekla nějaký cukroví na zakázku, takže byl šrumec. Ale takovej milej, sváteční. Trochu sme taky zapadli, takže sme měli pár dní kolem vánoc problém s dopravou...+mávne rukou+ ale pro hosty byl udělanej zábavnej program, takže jim to bylo jedno...
Co sem dostala pod stromek...hmmm...+zamyslí se+ já si to teda přesně nepamatuju, protože chvílu předtím bylo hafo dárků k narozkám, ale myslím, že tam byl tenhle řetízek na ruku...+ukáže jí ho+ aaa...pffch...vokno..teda né vokno, já mám vokno...jo! přívěšek pentagramu takovej moc hezkej s hieroglifama a ornamentama aaaa polštářek s pandou! +spokojeně, že si vzpomněla...+
Bilkis: Danke schön! +vesele poděkuje a ucucává džus+
(yohannka: vidíš, Meg má audinu, jak sme se dnes bavily o tom kdo ju má

)