Čajovna

Re: Čajovna

Příspěvekod Neferet » ned říj 31, 2010 10:44 pm

+kouká na ně nahoru+ Náhodou vám to takhle sluší. +usmívá se od ucha k uchu a má co dělat, aby se zase nerozesmála, když vedle jí padne Creagen nevydrží to a začne se smát+ Creagne, vítej. +směje se, jen překvapeně zamrká, když je najednou suchá+ Tak tohle je dobrý. +podívá se na Eillen+ Tohle chci naučit. +samozřejmě myslí to kouzlo a zasměje. nějak se nemá ke stávání, takže pořád leží Angelovi u nohou a kouká tam na ně nahoru+ Alespoň to je originální. +zazubí se na Eillen+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Eillen » ned říj 31, 2010 10:50 pm

To ano, v soutěži o originální seznámení bychom to asi vyhráli. rozesměje se a to nejen nad tou poznámkou, ale i nad tím, že si Nef nevšimla, že jí při vysušování včarovala do vlasů kouzelnou rybku, která může být klidně na suchu a neumře. A ta se jí teď prohání ve vlasech a sem tam vyskakuje do vzduchu.
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Creagan Elat » ned říj 31, 2010 10:51 pm

Nef, rád tě opět vidím. usměje se na ní. Rád by ji nabídl pomoct, ale neví, jestli by to jejímu doprovodu nějak nevadilo. Když pak vidí rybku, kterou musela vyčarovat Eillen, jen zavrtí hlavou, svoji ženu si raději chytne, obejme ji a nenápadně jí zašeptá do ucha. Na dospělou ženu s dítětem se chováš jak malá. zní to ale vesele a ne opovržlivě.
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Spike » ned říj 31, 2010 10:58 pm

+Potěší ho když se pozornost přesune k jinému mokrému chlapovi, kterému se pak kolektivně může vysmát. Ovšem to že je suchý ho potěší snad ještě víc+ Rád tě poznávám lásko +potřese si s Eillen rukou, ale jentak ledabile. Na formality nikdy nebyl+ Zdravím +změří si Creagana pohledem kterým si měří všechny muže v Neferetině okolí. Hodně zkoumavím a malinko žárlivím+ Tak poď ty zmoklá slepice +vytáhne Neferet na nohy+ Koukám že sis pořídila novej šperky +podotkne se smíchem+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » ned říj 31, 2010 11:02 pm

+Jemně stiskne Eillen ruku+ Těší mě madam +trochus e usměje, je to spíše nuceně přátelské než opravdu upřímná, zato na Neferet s rybou ve vlasech se usměje přeci jen o něco vřeleji+ Těší mě +řekne totíž i Creaganovi. Taky si ho krátce změří, ale ne tak důsledně jako SPike+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » ned říj 31, 2010 11:08 pm

+zašklebí se na Spikea, když jí nazve zmoklou slepicí, nechá se vytáhnout na nohy+ Cože? +zamrká překvapeně jak se většina z nich směje, uvědomí si, že jí něco hýbe vlasy, takže si do nich sáhne a vytáhne rybku, která jí skáče po dlani+ Eillen... +podívá se na jmenovanou přísně, ale v očích jí jiskří+ ...tobě to snad nestačilo? +zasměje se nakonec, na nejbližšim stolku se objeví malé akvárko, do kterého rybku přepraví, pak si uvědomí, že se s klukama ani pořádně nepřivítala, takže se to jme napravovat+ Co vy dva tady vlastně děláte? Myslela jsem, že máte nějakou práci. +zeptá se s úsměvem, ale je vidět, že je ráda, že jsou tady a oba obejme a líbne na uvítanou, samozřejmě postupně+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Eillen » pon lis 01, 2010 8:37 am

Promiň. omluví se Nef. Pánové, mohu vám něco nabídnout? zeptá se a podívá se na oba. Docela je jí líto, že se Angel chová odměřeně a doufá, že ten první dojem brzy napraví.
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Angel » úte lis 02, 2010 7:57 am

+Obejme Neferet jenom lehce a vtiskne jí krátký polibek na rty. Žádné extra vášnivé vítání+ Práce je udělané. Ne všechno nám trvá měsice +podotkne a pustí ji aby se taky mohla přivítat se spikem. Obrátí se na Eillen+ Já moc čaje nemusím, takže snad jen vodu když si dají něco ostatní +nechce sedět nasuchu když budou ostatní pít+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » úte lis 02, 2010 8:02 am

+Přitáhne si Nef hezky ksobě a dlouze jí políbí, tiskne si ji v náručí a je mnohem vášnivější než Angel+ Se nám potobě stýskalo lásko, teda aspoň mě, za bručouna mluvit nemůžu +koukne na Angela+ Krev tu asi nevedete co? +stále Neferet drží, rukou jí přejíždí po zádech+ Nepohrdnu nějakym čajem +angličan se prostě nezapře+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte lis 02, 2010 8:53 am

+usměje se na Eillen, jako že to je přeci dobrý+ Tady je snad už taky uklizíno. +koukne za sebe+ A já se těšila, že vás uvidim s hadrem v ruce. +usměje se na Angela, ne vůbec by je nechtěla zapřáhnout, stejně tak jak si užila lehké Anglevo přivítání si užívá Spikeovo mnohem vášnivější, ruce má obtočené kousek nad pasem+ Jsem ráda, že jste tady. +řekne jen a líbne ho, když jí pořád drží, tak si ho nepouští+ Můžu někam skočit. +navrhne na tu krev+ Doufam, že tu nějakej poživatelnej bude. +mrkne na Eillen+ Dáme si taky? +zeptá se jí, docela má nějak žízen po tý vodní bitvě+ Tak si pojďte sednou. +pobídne je všechny+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na čajovna