Služební byt

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: Služební byt

Příspěvekod Katty » stř dub 21, 2010 8:01 pm

Mem: +Pokrčí rameny a vede Memory zpět na ošetřovnu. + Já bych do toho nezasahovala, abysme taky jednu nechytly. Když se Fabien naštve....a navíc+ zatváří se navýsost naštvaně+...mám strach, že se stalo něco Molly...+vypne naštvaně hruď, jak jí dojdou souvislosti+...a pan Morff s tím má něco společného! Jestli se stalo něco závažného, a ráda ho půjdu dorazit! Přinesla bych těm dvěma maximálně Betadin a slivovici!
Katty

Příspěvekod Isamun » čtv dub 22, 2010 7:38 am

Fab: bleskovým naučeným chvatem ho chytí za ruku a zkroutí mu ji za záda, druhou rukou ho drží za vlasy v týle. třese se vzteky, tak má co dělat, aby mu hlavu neomlátil o zeď, kde se sám před chvílí opíral. snaží se nějak uchopit situaci, nezmatkovat a neudělat nějakou blbost, teda víc blbostí, než už se mu povedlo. drží Fabiena před sebou (má fakt výhodu, že je vyšší) a ledově zuřivým hlasem se ho znova ptá. nekecej a funguj: kde je Molly? někde v nemocnici? vím, že to víš. kde je? je vpořádku?
Katty a Mem vnímá jenom okrajově, jako kulisu.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv dub 22, 2010 12:30 pm

Sam: +Baletní průprava má taky něco do sebe, takže Fab Sama prudce nakopne do holeně, čímž poněkud rozhodí jeho koncentraci a levý hákem mu jednu ubalí pěstí do oka.+ Já vím, kde je, ale tobě je do toho prd. Seber si svý cetky a táhni za blondýnou! +Huláká na něj, ale přece jen než dostane další ránu sdělí Samovi: + A je celkem vcelku.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » čtv dub 22, 2010 1:23 pm

Fab: zakloní hlavu pod ránou a strašně se nasere. oko mu začne nabíhat a barvit se a za chvilku už na něj nic nevidí. to mu nezabrání v tom, aby se po Fabienovi ohnal, pěstí mu vrátil úder, do brady, až Fab zacvaká zubama. pak už ho nebaví Fabienova vynalézavost a elán, sejme ho na podlahu tak, že mu podrazí nohy a flákne ho do zad. Fab docela tvrdě dopadne na břicho, Sam mu zase chytí ruce za zády - tentokrát obě. a aby něměl Fab moc nápdů nebezpečných a aby co nejvíc zmenšil jeho akční rádius, sedne si mu na záda.
zkus něco a neodejdeš po svých! mluv, nebo to z tebe vymlátím: kde je? a co je to "celkem v celku"? stalo se... udělala si něco? poslední věta skrývá potlačovanou paniku převlečenou za racionální klid. dojde mu, co Fab huláká a na vteřinku se zamyslí, co má být s jakou blondýnou, ale odsune to ad akta, na později. když Fab nechce nic říct, přitvrdí. chceš si vybrat, co ti mám zlomit, doktore? na něco jsem se ptal!
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv dub 22, 2010 4:42 pm

Sam: +Je to sice dost nevýhodná pozice, ale pořád má volné nohy, které má opravdu nečekaně pohyblivé. Kopne Sama vší silou patou do levdin, i když mu to málem vykloubí ruce.+ Jasně jsem ti řekl, šmejde, že pro tebe není NIKDE!!! Rozumíš! +Sebere nějakou zbytkovou energii, zatne zuby a mrskne sebou, takže nohy podjedou i Samovi a válejí se po zemi hoši oba.+ Celkem vcelku znamená, že nějaká krev zůstala v těle...+zašilhá na svoje triko.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » čtv dub 22, 2010 6:35 pm

Fab: chvíli se válejí po zemi a střídají se v tom, kdo má momentálně navrch. pak Sam změní taktiku. hormony se vyplavují, agrese se uvolňuje a on zase začne přemýšlet. na magii se zatím vykašle a použije grify z výcviku. překulí se, vyskočí, sehne se, chytí Faba za krkem za triko a za pas kalhot v kříži a hodí jím přes chodbu. už mě nebavíš, idiote. nevím, co meleš o krvi. buď řekni něco rozumnýho, nebo nezdržuj! naběhlá žíla na čele mu doslova vibruje a přestává veškerá sranda. poslední možnost: rozmný slovo! dělej!
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv dub 22, 2010 6:39 pm

Sam: + Dopadne někam vedle akvária a není si jistej, jestli mu zůstaly v těle nějaký kosti vcelku.+ Doprdele Morffe, to bolí! Co chceš slyšet? Neřeknu ti kde je, je prostě docela v pořádku, stačí ti to! +Drápe se na nohy a i když mluví docela smířlivě, je vytočenej opravdu dost.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » čtv dub 22, 2010 6:46 pm

Fab: to má bolet! to je účel! je tak namotorovanej, že po něm pořád jde. zvedne ho a chytí pod krkem a zvedne ze země. já si ji najdu. mohls mi to ulehčit. neulehčil. ale nechápu, co mají znamenat ty blbý kecy - co je s krví? copak myslíš, že bych jí ublížil? nečekal jsem žádnou přehnanou úctu, ale pročs na mě skočil? potřebuješ dostat přes držku aspoň jednou tejdně? nejdřív ho zbuší a až pak se ptá.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv dub 22, 2010 6:54 pm

Sam: +Tak tohle už ho vážně vytočí do krajnosti. Vrací mu rány, jak to jen jde, občas se mu trefí do žaludku, občas kolenem mezi nohy..prostě rvačka.+ Vod rána je mi blbě, Molly mi vle¨zla do snídaně, takže jsem se ani pořádně nenajed, tekla z ní krev jak z vola. ?Myslíš, že mě to baví? Nebaví, Morffe, fakt ne! A ty nikam nejdeš! Ne za ní! +Už má co dělat, aby popadnul dech, protože Sam je opravdu důkladný.+ Vrátila se ti milá, tak šupej za ní!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Memory » čtv dub 22, 2010 6:58 pm

Náhle roztvorí dvere s Katty za pätami. Keď zbadá Fabiena vo vzduchu, ktorý už chytá pekne modrú farbu a Isamuna s navretým okom, švihne prútikom a obaja od seba odletia, každý na inú stranu.
"Prosím vás, páni, nemohli by ste sa radšej normálne porozprávať?" kýbel drží stále v jednej ruke.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Byty zaměstnanců