Služební byt

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: Služební byt

Příspěvekod Tirage » pon bře 22, 2010 4:20 pm

Fab: jeho dotyky a pohled jí pomalu začnou probouzet. je ještě oblblá spánkem. oči má ještě skoro slepené. otočí po něm hlavua mžourá na něj. hmátne po jeho ruce, přitáhne si ji k sobě na bříško a víc se k němu natulí. zase něco zabrouká. tváří se moc spokojeně, že ho vidí, ale ještě se propadá zpátky do spánku.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pon bře 22, 2010 4:23 pm

Tir: +Hladí ji po bříšku, culí se a přemýšlí, jak z ní stáhnout kalhotky, aniž by ji probudil. Připadá mu ve spaní horozně roztomilá (ale kdy ne, že? :lol: ). +Ještě spinkej, ještěřičko...+šeptá jí do ucha a doufá, že to bude mít opačný efekt. :D +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon bře 22, 2010 4:29 pm

Fab: už nespím... vydechna a nezní to zrovna věrohodně. kde jsi? kolik je hodin? už je ráno? orientuje se, co se děje. hele, mašličky... už se trochu probírá a vzpomene si na své včerejší plány. uchichtne se. myslela jsem, že tě přitáhnou dřív... jak ses vyspal, na zemi? šátrá po něm rukama a chce ho pohladit.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon bře 22, 2010 4:35 pm

Tir: Přitáhly mě hned, jak jsem je objevil,+ hájí se statečně.+ Jak to, že jsem spal na zemi? To byla nějaká tvoje zvrhlá kruťárna?+ Nepatrně pohne pánví proti jejímu zadečku, ba ji ujistil, že mašličky skutečně fungují, jak mají. Přejede špičkou jazyka po jejím oušku a vrní.+ Jak mám sundat dolů ty kalhotky?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon bře 22, 2010 4:43 pm

Fab: děláš ze mě zlou ženštinu? já tě akorát přikryla, kdyžs žuchnul z gauče... umím být i hodná, vzpomínáš? ucítí jeho nadšení na zadečku a jazyk na oušku. prohne se v zádech, jak jí proběhne elektrika po páteři. hmm, jak? opatrně. uculí se a nadzvedne se a stáhne si kalhotky ke kolenům a nalepí se na něj nahým zadečkem. Fabienku. vzdychne. a dýchá už docela rychle. a taky se dost rychle probrala. teď ty. (svlékání kalhotek)
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon bře 22, 2010 4:49 pm

(Fabien žádný spodky nemá :lol: :lol: :lol: )

Tir: No, hodná být docela umíš...ale vyházela jsi mi půl ledničky..+Hladí a hraje si s mašličkama a nouhou stahuje krajkové kalhotky od Tiraginých kolen pryč z jejích nožek. +Přemýšlel jsem, jak nejlépe začít ráno a myslím, že takhle by to bylo asi nejlepší...+otočí si Tir pěkně na záda, zalehne jí a vášnivě ji políbí.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon bře 22, 2010 4:55 pm

(ani s mašličkama? :lol: to víme - přebírá štafetu s Tirageinýma, aby nemusela dělat zase až takové artistické psí kusy. á, už vidím, že se samostatně do toho dal :) )

Fab: protože jsem nechtěla, aby ses otrávil plísněma a bůhví čím ještě. ušklíbne se. léčitel a jedl by ty hrůzostrašnosti... to už ji ale přetočí a líbá. poddá se jeho polibku i váze jeho těla. hmm, souhlasím... pohladí ho po zádech.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon bře 22, 2010 7:12 pm

Tir: Co víš, třeba na sobě testuju účinky plísní na organismus..+culí se na ní dost zblízka a pohrává si s mašličkama.+ Neříkala jsi náhodou včera něco o dárku k narozeninám? Budu je mít už za čtvrt roku...+ kolenem se jí dostane mezi stehna.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon bře 22, 2010 8:01 pm

(ještě slovo o plísních a proběhne tak maximálně výplach tím hypermanganem... a Fab má utrum...)

Fab: prosím, bez plísní. nakrčí čumáček. a vyprsí se s mašličkama a zasměje se, jak si s nima Fab hraje. o narozeninách? to muselo být v nějaké slabé chvilce... dělá fóry. no vidíš! za čtvrt roku. to už vydržíš... políbí ho hluboce a ještě mu olízne bradu. a chvilku sevře stehny jeho koleno a potom povolí a stehna rozevře, trošku provokativně.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon bře 22, 2010 8:04 pm

(Nebuď citlivka :lol: :lol: !)

Tir: Jenže to je hrozně daleko..ale teď mi bude 33 a třičtvrtě. to bych taky zasloužil dárek, ne?+ Posune koleno tak, aby se dotýkalo jejího pohlaví a začne mašličky okusovat, takže hrozí, že je ukousne.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Byty zaměstnanců