Služební byt

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: Služební byt

Příspěvekod Memory » čtv dub 22, 2010 7:30 pm

Fab: "Snažím sa vám schladiť vaše horké hlavy. Ak sa necháte zabiť, pán doktor, budeme mať s Molly zbytočne viac roboty!" absolútne pokojne pozerá, ako sa obaja zdvíhajú zo zeme.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Katty » čtv dub 22, 2010 7:30 pm

+Kouká, kde je Isamun a taky na zlitého Fabiena. a musí se smát.+ To je teda sranda!
Katty

Příspěvekod Fabien » čtv dub 22, 2010 7:32 pm

Sam: Morffe!! Do hajzlu, Morffe! +Zvedne se ze země, z hlavy mu srčí krev a voda, vrhne vražedný pohled na obě ženy a přemístí se na Miracles, za Samem.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Memory » čtv dub 22, 2010 7:34 pm

Katty: "No to teda je!" povie naštvane, nesmeje sa.
Keď Fabien zmizne, nahnevane stisne pery. "Budem v laboratóriu, keby ma niekto zháňal." Povie Katty, zvrtne sa a odíde.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Katty » čtv dub 22, 2010 7:41 pm

Mem: Jistě, paní doktorko!...+A do zad, jak Memory odchází jí zavolá.+ Byla jste skvělá. Děkuju!!!
Katty

Příspěvekod Fabien » stř lis 10, 2010 10:32 am

+Probudí se po dlouhé době ve svém bytě, kam si zašel schrupnout si mezi službama. Je dost otrávený, protože doma má nepořádek a v neposlední řadě je sám, bez teploučkého těla Tirage. Nervózně zavrčí a odkráčí na záchod provést něco se svojí erekcí, kterou prostě bude muset nějak zvládnout sám. Pak se vrátí do pokoje, kde se zdevastovaně zhroutí na kanape, zapálí si cigareta a zapije prvního šluka včerejším kafem.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Fabien » ned lis 14, 2010 10:25 pm

Tir: +Když se sem s Tir přemístí, snaží se rychle zakopnout pod kanape špinavé spodní prádlo od včerejška a naházet kávohrnečky s rostoucí plísničkou do dřezu.+ Už tu moc nejsem...co jsem s tebou, ještěřičko! + Konstatuje pokorně a vysvětluje tím neutěšený stav bytu.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned lis 14, 2010 10:33 pm

Fab: vejde a nakrčí nos. trochu to tam zatuchle páchne. nechá ho udělat praventiví úkony. pak rozhodne. nedá se nic dělat. dej jídlo ohřát. pokud v troubě není džungle. a dej to na něco čistýho... kouzlem bleskovým nechá umýt nádobí a dalším kouzlem vytáhne špinavé prádlo z pod gauč a odletět do koše na špínu. nakoukne do ložnice. prohlédne povlečení a očichá ho. příjemně překvapena, neb nebude muset tady zasahovat, se optá. tys včera povlík čistý?
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » ned lis 14, 2010 10:51 pm

Tir: +Ani nestačí koukat, jak Tir kouzlí. Už dlouho ji kouzlit neviděl. Bez řečí vykoná všechno, co mu řekne. + No jo, povlík! Do toho, co tam bylo, jsem si nechtěl lehnout už ani já. Ale stejně nejhorší bylo, že ani špinavý, ani čistý nevonělio tebou! +postěžuje si.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned lis 14, 2010 10:59 pm

Fab: za čisté povlečení a jeho poznámku ho obejme a krásně a hluboce políbí tak chvíli ani není jisté, zda se pustí do jídla. jsi zlatíčko. můžeme jít jíst, nebo je dřív třeba deratizovat koupelnu? já vím, že jsem hrozná, ale když mám být hodná a povolná... znáš mě. odlepí se od něj a nahlíží do koupelny.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

PředchozíDalší

Zpět na Byty zaměstnanců