Služební byt

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: Služební byt

Příspěvekod Tirage » pát lis 19, 2010 11:18 pm

Fab: no. právě na ty sestřičky nejsem zvědavá. a na Mýtince si poradím. v tomhle ohledu se mě Bea a yohannka vždycky zastanou. a já se o sebe umím postarat. neboj, jsem úplně hodná. zpečetí svá slova hlubokým polibkem.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pát lis 19, 2010 11:26 pm

Tir: +Polibek ho uklidní. Velmi opatrně vezme Tir a sesune jí vedle sebe, takže jsou na kanapi jako sardinky.+ Je to tu maličké pro Fabíska a ještěřičku...+zafrflá.+ Já hlasuju pro postel...teda, aby jsme to měli pohodlný na mazlení a vyprávění...a tak...+láká jí.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » sob lis 20, 2010 1:51 am

Fab: políbí ho a zůstává nalepená. takjo, do postele. ale odneseš mě, jo? smlouvá a tulí se. povídat, mazlit, "a tak" taky. a musíme se i chvíli vyspat, jo?
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon lis 22, 2010 10:46 pm

Tir: +Nafoukne se jako krocan.+ Samozřejmě, že tě odnesu, budu tě mazlit a budeme si povídat! A taky spát. To jo, to musim...taky někdy! + A už se na kanapi šteluje a zvedá Tirage a "vůbec" přitom nefuní a nese si jí do postýlky.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon lis 22, 2010 10:51 pm

Fab: nechá se zvednout jako pytel brambor a chechtá se tomu, jak Fab funí a taky jak ji tahá jako kotě. ty jsi můj silný muž! když ji tak trochu zahodí a vydýchává se, přeleze po čtyřech doprostřed postele a dělá pózy jako modelka, včetně toho,l že si prohrabuje vlasy a nakrucuje se. celé je to přehnané a spíš legrační. jsi silák a já jsem tvoje kořist!
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon lis 22, 2010 10:58 pm

Tir: +Jen co popadne dech, rozesměje se tomu divadýlku.+ Teda, jestli jsi moje kořist, tak to jsem tě měl táhnout za vlasy! + a nebezpečně zavrčí a skočí po ní přes postel, jenže o vlásek mine, takže se musí chytit Tiragina stehna, aby nepřeletěl postel a nerozbil si hlavu.+ A já jsem zdatný lovec! +chechtá se tomu.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon lis 22, 2010 11:06 pm

Fab: já ti dám, za vlasy! to by bolelo! chce ho plesknout, ale v tom fab hodí rybičku a málem se přizabije. nekouká na rudý otisk jeho prstů na svém stehně a hrozně se lekne, že si uplížil. Fabí... nakloní se k němu, že ho obejme a pofouká, ale hned zjistí, že mu nic není a ještě se směje. ty jeden... zlotřilče! přece jen ho pleskne po zadku.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon lis 22, 2010 11:13 pm

Tir: Au! To si mě s někým pleteš, jestli se nepletu! +chechtá se a pak nečekaně popadne Tir a povalí jí do peřin.+ Ztrestám tě...nejdřív ti okoušu bříško, pak tě chytnu za nohy a bude hrozně zkoumat, co to schováváš v klíně a když už nebudeš moct, tak tě hrozně...+zavrčí a vycení zuby.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon lis 22, 2010 11:17 pm

Fab: cha! to nedokážeš! pere se s ním vykřikuje a piští, ale to už jí Fab okusuje to bříško. vrtí se pod jeho náporem, ale on ji pevně drží. taky tě pokoušu! a... a... a... udělám ti něco... to uvidíš! vyhrožuje, ale zatím to vypadá, že vyhrává fab.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon lis 22, 2010 11:25 pm

Tir: +Zvedne hlavu od svého počínání a zachechtá se.+ Nevyhrožuj! Jasně jsem řekl, že kousat budu já...a nevrť sebou jinak budu muset...+a plácne jí taky po zadečku, jak se pod ním zmítá.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Byty zaměstnanců