Byt Molly

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: Byt Molly

Příspěvekod Memory » stř říj 05, 2011 11:38 pm

Trpko sa usmeje. "No... moc pohodové nebolo. Ale už je to za mnou." usmeje sa a následne jej pobavene cuknú kútiky úst, keď vidí Mollyne prekvapenie. "Tváriš sa, akoby som sem práve spadla z mesiaca." zasmeje sa. "Nemali sme zatiaľ moc času sa spolu porozprávať." povie po chvíľke, keď sa už zas nesmeje. "Ja o tebe tiež v podstate nič neviem."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » čtv říj 06, 2011 9:25 pm

Mem: +Dosmaží řízky a začne je skládat do plechové škatulky na ozdobný ubrousek.+ Vážně toho o sobě moc nevíme. odkud vlastně pocházíš? Z nějaké snobské rodiny jako já nebo z normálních poměrů jako Fabien nebo jsi z celé velké rodiny jako Sam a Tirage?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » čtv říj 06, 2011 10:07 pm

"Snobské ani nie. Taká normálna stredná trieda by som povedala. A pochádzam teda zo Slovenska. Môj otec zmizol, odišiel alebo Merlin vie, čo sa s ním vlastne stalo. Ale matka jeho rozchod zjavne neustála. Možno odišiel preto, že som sa narodila..." pokrčí plecia a pozerá neprítomne do pohára s minerálkou. "Kris tvrdí, že bol čarodejník... teda, Kris je môj brat." ozrejmí, pozrie na ňu a potom sa zas zahľadí do pohára. "Takže matka možno zanevrela preto na čarodejník.... no každopádne, našla si nového priateľa, teraz jej manžela, ktorý ma tiež nemal moc v láske. Odišla som odtiaľ, len čo som dosiahla plnoletosť." dokončí. "Ty pochádzaš zo snobskej rodiny?" prekvapene na ňu pozrie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pát říj 07, 2011 9:02 am

Mem:+ Napjatě poslouchá.+ A tvůj brácha je taky čaroděj? Jak jsi vlastně přišla na to, že jsi čarodějka? Maminka měla být na tebe hrdá!!+ Trochu jí rozzlobí, že na sevětě existují takoví rodiče jako je Memoryina matka...a jako byl její táta.+ Nóó...+a zasměje se.+ Já jsem ze strašně snobské a bohaté rodiny. Můj táta byl finančník a nejbohatší chlap v celé jižní Francvii. Bariuexovi byli naši...ehm...chudí sousedé. Mamka byla čarodějka, ale umřela, když mi byly čtyři. Táta mě vychovával spolu s chůvami a soukromými učitely, ale já stejně pořád utíkala za Fabienem. Táta byl fajn, ale když jsem byla na univerzitě, onemocněl a stal se z něj úplně jiný člověk...paranoidní, zlý, hamižný...víš, jak nemoc dokáže člověka změnit...a pak mi udělal ze života peklo...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » pát říj 07, 2011 9:51 pm

"Nie." pokrúti hlavou a šlohne tam Molly niekde cigaretu, jak už má tak pekne vypité. "To je práve zaujímavé. On je mudla. Asi to bude nejak genetické alebo čo." pokrčí plecia a zapáli si. Tentokrát sa vôbec nerozkašle. "Hmm.... asi ju otcov odchod musel poriadne raniť." opäť pokrčí ramená. Kedysi ju bolelo rozprávať o tom, ale teraz už nie. Aj sama má pocit, že sa s tým zmierila. Mimovolne zaštrachá pod tričkom a vyloví odtiaľ zlatú retiazku, na ktorej je zavesený zlatý prsteň s pečaťou draka. "Toto je jediné, čo mi po otcovi ostalo." povie potichu a ukáže Molly prsteň. Počúva ju a ani sa nepokúša zakryť prekvapený výrat. "Teda Moll, to by som do teba nepovedala, že si taký snob." zasmeje sa a znovu si potiahne. "Čo robil, že ti urobil zo života peklo?" zaujíma sa.
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » sob říj 08, 2011 11:48 am

Mem: +Taky si zapálí a prohlíží si prsten.+ Víš něco o tátově původu? Vypadá jako šlechtická pečeť...pan otec byl asi urozeného rodu, ne? Vím, že se někdy těžko smiřují s kouzelníky...+ a zasměje se informaci o jejím bratrovi.+ Jasně - klici geny po matce, holky po otci! Je hrozně dobře, že ty a brácha jste spolu zadobře. To on chodil s Beou? ona má pro mudly slabost, co? ;) A s mámou se někdy vidíš? Nezměnila názor? Jsi přece chytrá, úspěšná, krásná...+ Típne cigaretu a zapálí si ještě jednu.+ No...můj paranoidní táta mě nechal rok doma hlídat, pak mě zatáhl do sňatku, který jsem nechtěla, odřízl mě od majetku a můj prima manžel mě málem zabil..pak jsem utekla...+Mluví se jí o tom tak jako když má velkou rýmu.+ Zřekla jsem se všeho majetku jenom, abych mohla být svobodná. Můj zlatý Fabien...on je pošuk, ale zachránil mi život...asi mockrát...i zdravý rozum..+ Radši to zapije minerálkou.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned říj 09, 2011 10:30 am

Pokrúti opäť hlavou. "Snažila som sa o tom kedysi niečo zistiť, ale je pomerne veľa starých rodov, čo mali v znaku draka. Z toho prsteňa sa to pomerne ťažko identifikuje. Navyše, nikde som o ňom zmienku nenašla. Dokonca mi Lucius sľúbil, že sa na to pozrie. Ale neozval sa, tak asi nič nezistil." pokrčí ramená a vráti prsteň pod šaty. "Ja ani sama neviem, či to vôbec chcem vedieť. Keby mal o mňa otec záujem, asi by sa ozval." tiež sa napije. "Áno, tiež som rada, že sme s Krisom zadobre." ale hovorí to s takým trochu kyslým výrazom. "Kris si nesadol s matkiným novým priateľom. Pobili sa, dosť zle a potom sa Kris zbalil a odišiel. Mal vtedy šestnásť. Chcela som ísť s ním, ale... bola som ešte malá." pokrúti hlavou a zas sa napije, lebo jej z tých spomienok akosi vyschlo v krku. "Hej, chodili s Beou, ale jedneho dňa Kris odišiel a ja vôbec netuším, čo sa medzi nimi stalo." zamračí sa. "S matkou sa nevídam. Ani to nemám v pláne." povie s náznakom tvrdosti v hlase. "Ty si bola vydatá?" spýta sa so skutočne prekvapeným výrazom.
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pon říj 10, 2011 9:37 pm

Mem: +Má už všechno na návštěvu k Amonovi připraveno, tak si zase sedne naproti Memory a poslouchá.+ No, třeba máma nechtěla, abyste se s tátou viděli a zatrhla mu to...to mě tak napadá, možná je to blbost, ale stává se to. Někdy bych docela ráda tvýho bráchu poznala. Musí to být docela horká hlava, ne? Na druhou stranu - slušnej kluk, když si s ním Bea začala...+ trochu se tomu culí.+ Napadlo mě, že Eternity a její kancelář vypátrá všechno...všechno...snad i svoje zaměstnance vypátrá jednou...Sama a Tirage...+Otočí se k oknu a zahledí se k obzoru. Někde tam daleko je její Sam.+ Možná bys mohla Eternity požádat.+ Otočí se zpátky na Memory.+ No jo...byla jsem vdaná. Honosnou svatbu jsem měla...a taky smlouvu. Mohla jsem disponovat majetkem pouze pod podmínkou toho sňatku a mému manželovi by připadla půlka toho jmění pod podmínkou, že se mnou bude mít děti. Naštěstí...neměl!!+ Otřese se hrůzou.+ Udělal by proto cokoliv...neptal se mě, nejdřív byl milý, pak naléhavý, pak nepříjemný a pak už se s tím moc nesral...+ Zapálí si cigaretu.+ Když občas jdu na nějaké místní večírky a vidím všechno to bohatství a slyším to vychloubání jím, jsem uvnitř sebe šťastná, že mám sebe ,tenhle špitál...lásku...že jsem měla lásku...a víc nic nepotřebuju!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon říj 10, 2011 11:14 pm

Opäť len pokrčí ramená. "Už takmer deväť rokov žijem sama. Keby chcel, ozval by sa." chvíľu zvažuje Mollyn návrh ohľadom Et, ale nakoniec pokrúti hlavou. "Ja ti neviem, Molly. Už som to asi vzdala. Bojím sa, že keby som sa v tom opäť začala vŕtať, padla by som znovu do tých depresií a to už nechcem." vyhlási rozhodne. "Ja som spokojná so svojim životom tak, ako ho mám teraz... "trošku sa zarazí. "... teda takmer spokojná." a radšej sa zas napije.
Jak Molly rozpráva o svojom manželstve, musí sa zamračiť. "Ako ti otec mohol niečo také urobiť?!" povie takmer zúrivo, no potom dá Molly ruku na rameno. "Už je to preč a láska.... uvidíš, že sa vráti do tvojho života." pomaly sa postaví. "Myslím, že by sme mali ísť za tým Amonom, než tie řízky vychladnú. Čo povieš?"
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » úte říj 11, 2011 6:51 pm

Memory: +Potřese hlavou nad jejich osudy.+ Máme to ale pěkně poťapaný, co? Třeba nám Dark Lord nějak pomůže, i když vlastně nevím, s čím...Jo, měly bysme jít. Už cítím to dobře vychlazené vínko a horký Amonův ret... :lol: + Mávne rukou a zažene všechny mizerné myšlenky, které jim poletovaly kolem hlav.+ Vzhůru za Amonem!!!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Byty zaměstnanců