od Memory » ned říj 09, 2011 10:30 am
Pokrúti opäť hlavou. "Snažila som sa o tom kedysi niečo zistiť, ale je pomerne veľa starých rodov, čo mali v znaku draka. Z toho prsteňa sa to pomerne ťažko identifikuje. Navyše, nikde som o ňom zmienku nenašla. Dokonca mi Lucius sľúbil, že sa na to pozrie. Ale neozval sa, tak asi nič nezistil." pokrčí ramená a vráti prsteň pod šaty. "Ja ani sama neviem, či to vôbec chcem vedieť. Keby mal o mňa otec záujem, asi by sa ozval." tiež sa napije. "Áno, tiež som rada, že sme s Krisom zadobre." ale hovorí to s takým trochu kyslým výrazom. "Kris si nesadol s matkiným novým priateľom. Pobili sa, dosť zle a potom sa Kris zbalil a odišiel. Mal vtedy šestnásť. Chcela som ísť s ním, ale... bola som ešte malá." pokrúti hlavou a zas sa napije, lebo jej z tých spomienok akosi vyschlo v krku. "Hej, chodili s Beou, ale jedneho dňa Kris odišiel a ja vôbec netuším, čo sa medzi nimi stalo." zamračí sa. "S matkou sa nevídam. Ani to nemám v pláne." povie s náznakom tvrdosti v hlase. "Ty si bola vydatá?" spýta sa so skutočne prekvapeným výrazom.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.