Služební byt

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: Služební byt

Příspěvekod Paola Ricci » pon dub 16, 2012 9:55 pm

+uculí se, když se Fabien tváří tak nešťastně, znak toho, že se na něj vůbec nezlobí, když sahal, kam neměl+ Já jsem dokonale uvolněná pořád, pane doktore. To jen vy se mi zdáte trošku napjatý +ušklíbne se pobaveně a nadzvedne trochu hlavu, aby viděla, co tam dělá. Jak se jí Fabien dotkne jazykem pupíku, rozesměje se a kroutí se jako žížala+ To šíleně lechtá!
Paola Ricci

Příspěvekod Fabien » stř dub 18, 2012 12:52 pm

Poly: +Vítězoslavně se zatváří.+ Výborné!!! Reakce normální, lechtivost přiměřená, chuť omamná a vůně pro mě úplně zničující!!! A jestli pochybuješ o mé napjatosti, úplně stačí, aby ses přesvědčila sama...+nabídne jí, aby i ona prozkoumala jeho tělo.+ ;)
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Paola Ricci » stř dub 18, 2012 8:56 pm

To je skvělé. Takže jsem vlastně zdravá. Co tedy pohledávám u doktora? +zasměje se a posadí se+ Nevím, jestli budu umět vyšetřovat pacienta. Nikdy jsem to nedělala +pokrčí rameny, ale pustí se do toho. Poklepe sedícímu Fabienovi prsty na hrudní koš a poslouchá+ Žádný dutý zvuk, tak srdce máš asi na pravém místě +uculí se a pak mu položí odbornou otázku+ Máš nějaké potíže, které potřebují vyšetřit?
Paola Ricci

Příspěvekod Fabien » stř dub 18, 2012 10:05 pm

Poly: Uáááá!!!+ zakňučí.+ Jestli mám nějaké potíže?!! Srdce mě bolí, hlava se točí, oči mi přecházejí, ruce se mi klepou, začal jsem koktat a v tříslech cítím nepříjemné pnutí...Co by to tak mohlo být? Není to příznak choroby? +Vyvalí na ní oči a našpulí pusu, jestli dostane polibek.. :lol: +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Paola Ricci » čtv dub 19, 2012 5:30 pm

+vyvalí oči, jak jí tam jmenuje všechny možné příznaky+ Och, Fabiene, vždyť ty potřebuješ odbornou pomoc kardiologa, internisty, očaře, neurologa, logopeda a sexuologa dohromady! +snaží se skrývat smích+ Ledaže bych se pokusila pomoct ti sama nějakou účinnou metodou +nakloní tvář k němu a pomalu a něžně mu vtiskne na našpulené rty polibek+ Tak co... pomohlo to trochu?
Paola Ricci

Příspěvekod Fabien » čtv dub 19, 2012 6:45 pm

Hmmm...+spokojeně vydechne.+ Tímto směrem bych asi vedl léčbu, kdybych byl ošetřujícím lékařem. Vedete si moc dobře, slečno, doktorko!! :P Možná, že bych si ještě zasloužil jeden polibek, protože jsem hrozně, strašně moc nemocný...od té doby, co jsem vás spatřil.. :twisted:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Paola Ricci » čtv dub 19, 2012 10:07 pm

+rozesměje se, jak rychle se Fabienovi uleví+ Zdá se, že tato léčba je opravdu účinná. Budeme v ní proto pokračovat +zvedne ruce, obejme ho kolem krku, přitáhne se k němu a přitiskne své rty na jeho ústa. Její další polibek je mnohem intenzivnější a hlubší a trvá celou věčnost. Když se od sebe konečně odlepí, mrkne na něj spokojeně+ Ordinuji vám to třikrát denně, při potížích i častěji. Ale pozor, abyste se nepředávkoval +uculí se+
Paola Ricci

Příspěvekod Fabien » pát dub 20, 2012 5:52 pm

Poly: +Je celý zmámený její vůní a tak je nespokojený, že ten první, dlouhý polibek už skončil.+ Poly...já budu mít obtíže víc než jen třikrát denně...Jsem z tebe úplně vedle sebe. +Zadívá se jí do blýskavých očí.+ Jsi jako sluníčko..Poly!+ Na nic nečeká a znovu ji k sobě přitiskne a zmocní se jejích úst.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Paola Ricci » pát dub 20, 2012 9:35 pm

+mírně překvapeně zvedne obočí, jak se ze zdánlivě nesmělého Fabiena vyklubal pěkný vášnivec+ Tak to musím zůstat u tebe pořád, abych ti mohla poskytnout první pomoc, kdykoliv na tebe přijde záchvat +rozesměje se, ale sama se k němu ještě víc přitiskne, i když je to docela nebezpečné vzhledem k tomu, že jsou oba skoro nazí. Fabienův polibek je tak vášnivý, že ona ztratí rovnováhu a spadne do pohovky a strhne na sebe i jeho. Místo aby se zvedla, rozesměje se na plné kolo+
Paola Ricci

Příspěvekod Fabien » pát dub 20, 2012 10:02 pm

Poly: +Směje se spolu s ní, žuchne na kanape, a dál se chechtá.+ Teda, ty si mi doktorka. Kosti nám zpřelámeš!! :lol: Ale odtud mám zase lepší výhled...+kochá se výhledem na pahorky schované v krajkách.+ A jestli mi teď nebudeš vyprávět pohádku, tak tě zlochtám...+zatváří se škodolibě, přiloží prsty na její žebra a polibky nateklými rty chňapne po vystupující bradavce, schované zatím v bezpečí.+ :Love
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Byty zaměstnanců