Služební byt

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: Služební byt

Příspěvekod Paola Ricci » sob dub 21, 2012 11:40 am

Nejsi už moc velký na pohádky? +uculí se a začne se cukat, jak jí přejede prsty po žebrech+ To není fér. Ty znáš mé slabosti a já chci vědět o těch tvých +oči se jim setkají, když se Fabien přisaje na její ňadro, ale neodstrčí ho, jen mu prsty vjede do hustých vlasů, na tváři jí pohrává slabý úsměv+
Paola Ricci

Příspěvekod Fabien » sob dub 21, 2012 2:59 pm

Poly: +Na pohádky nikdy nejsme dost velcí.+ Zahuhlá, protože má aktuálně plnou pusu. :mrgreen: Pak už to ale nevydrží a docela něžně odhrne krajku z dobývaného ňadra a ochutná bradavku doopravdy.+ Zkus mé slabosti poznat..jsem ti k dispozici!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Paola Ricci » ned dub 22, 2012 12:41 am

+dívá se na něj, jak si přivlastnil jedno její ňadro a namísto protestů se jí ze rtů vydere slabý vzdech+ Na jednu tvoji slabost jsem už možná přišla. A tou jsou ženy. Nejlépe tvé pacientky +uchichtne se tiše a přejede něžně dlaněmi po jeho nahých ramenech+
Paola Ricci

Příspěvekod Fabien » úte dub 24, 2012 7:08 pm

Poly: +Poměrně neochotně opustí průzkum právě dobytého území.+ Tak to zas néé!!! Ty jsi první pacientka, s kterou...teda, kterou jsem pozval na schůzku! :lol: A ženy nesjou mou slabostí...jen momentálně ty! Neříkám, že jsem světec....Ty přece taky jsi s nějakýma klukama chodila, ne?+ Velmi zkoumavý pohled.. ;) +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Paola Ricci » úte dub 24, 2012 10:10 pm

Ale nějak se nám ta první schůzka vymkla z rukou, pane doktore +uculí se, posadí se a natáhne se po své halence+ Jo, měla jsem pár kluků... moc ne.. tři jenom... ale byli to takoví ještě nevyzrálí puberťáci. Já potřebuji opravdového muže, inteligentního, zkušeného, a taky hodného +mrkne na něj s úsměvem+ Jaký jsi ty?
Paola Ricci

Příspěvekod Fabien » stř dub 25, 2012 8:57 pm

Poly: Hmm..jaký jsem? +tváří se, že hrozně usilovně přemýšlí.. :mrgreen: + No, inteligentní, zkušený a hrozně hodný, přece..+zaculí se a vezme Poly z ruky halenku a zahodí jí na zem.+ No tak...Poly...já tě ještě přece nedoprohlídl...+zatváří se jako štěňátko a a přes její mírné protesty jí začne pusinkovat krček.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Paola Ricci » čtv dub 26, 2012 8:43 pm

Takže chytrý, zkušený a hodný... tak to se tě budu držet +směje se a pak koukne na svoji halenku a pak na něj+ Já myslela, že jsi už skončil u toho pupíku. Kampak chceš ještě pokračovat dál? +uculí se na něj a jeho polibky ji na chvíli umlčí+
Paola Ricci

Příspěvekod Fabien » pát dub 27, 2012 10:35 am

Poly: No...já měl na mysli komplexní prohlídku...+zatrylkoval.+ A já bych se moc rád držel tebe. Krásná, chytrá, vtipná...voňavá...+vrátil se k jjejímu pubíku a pomaličku jazykem klouzal dolů k jejímu klínu.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Paola Ricci » pát dub 27, 2012 3:08 pm

+dochází jí, že už jde do tuhého, že pan doktor tu prohlídku vzal opravdu detailně+ Ale od pasu dolů jsem úplně zdravá. Myslím, že prohlídka není nutná +culí se na něj+ Spíš bych se teď měla podívat na zoubky tobě +snaží se ho trochu ubrzdit+ :mrgreen:
Paola Ricci

Příspěvekod Fabien » pát dub 27, 2012 5:20 pm

Poly: +Okamžitě jí vezme za slovo a rozplácne se na kanape vedle ní.+ Jsem ti plně k dispozici...ale pozor!!! Já můžu mít odtíže všude! :lol:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Byty zaměstnanců