Služební byt

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: Služební byt

Příspěvekod Paola Ricci » ned dub 29, 2012 12:51 am

A já jsem si vždycky myslela, že doktoři musí být zdraví jako řípa +nenaletí mu na ty jeho finty+ Předepisují si vitamíny a léky a preventivně se každý den prohlížejí. Prostě taková profesionální deformace. Oběť povolání +uchichtne se a využije toho, že Fabien sebou plácnul a opět se natáhne po své halence, tentokrát se jí to už povede a oblékne se+
Paola Ricci

Příspěvekod Fabien » ned dub 29, 2012 2:11 pm

Poly: +Zklamaně se posadí a zaboří lžíci do zmrzky a rychle jí strčí do pusy, aby se schladil. ;) + Tak to je chyba! Doktoři jsou děsní hypochondři. Jak nás začne něco někde pobolívat, hned si diagnostikujeme nějakou děsnou smrtelnou chorobu! ;) :P
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Paola Ricci » pon dub 30, 2012 8:48 pm

Nebudeš mít tu zmrzlinu už trochu rozteklou? +zasměje se+ Tak doufám, že ty k těm hypochondrům nepatříš. Jakou máš vlastně specializaci? Určitě ne jenom spravování zlomených kostí +mrkne na něj+ Hezky se mi s tebou povídá, ale už budu muset jít... +pokrčí ne moc nadšeně rameny+
Paola Ricci

Příspěvekod Fabien » úte kvě 15, 2012 6:58 pm

Poly: Já jsem internista..+ Je torchu zaskočený, že mu chce utéct, ale nechce jí držet u sebe za nohu.+ Poly? Mohl bych za tebou přijít? Na Mýtinku myslím? Pozvat tě na večeři?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Paola Ricci » úte kvě 15, 2012 9:13 pm

+zvedne se a upraví si halenku a sukni+ Proč bys nemohl? Moc ráda tě zase uvidím +usměje se na něj mile+ A měl bys přece taky zkontrolovat, jak se mi hojí zranění +mrkne na něj a přesune se ke dveřím+ Už vážně musím. Díky za příjemný večer +chvilku váhá, ale pak ho letmo políbí na rty+
Paola Ricci

Příspěvekod Fabien » stř kvě 16, 2012 10:12 pm

Poly:+ Je celý pocuchaný a jeho obličej vyzařuje trochu zklanámí a trochu strach.+ Poly...já za tebou přijdu. Všechno překontroluju...+a trochu se ošije, než to řekne+...já...+celý se zakoktá+...mám tě r...+neodváží se doříct a radši opětuje její polibek.+ :Love
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Paola Ricci » čtv kvě 17, 2012 10:01 pm

Budu tě netrpělivě očekávat +usmívá se na něj mezi dveřmi a když Fabien konečně ze sebe cosi vykoktá, chvilku na něj kouká, jestli slyšela správně+ Taky tě mám ráda +pohladí ho s úsměvem po tváři+ Zavři oči +požádá ho a když to Fabien udělá, políbí ho a tiše se vzdálí. Když Fab po chvíli opět otevře oči, je tam už úplně sám+
Paola Ricci

Příspěvekod Fabien » pát kvě 18, 2012 9:37 pm

+Posmutněle stojí v předsíni a kouká na kanepe, kde ještě před chvilinkou seděla nádherná dívka.+ Doprdele! Doprdele, doprdele!!! +zahuláká a začne si otloukat hlavu o zeď. Naštěstí ho to hned na podruhé zabolí, tak toho radši nechá a začne se chystat na návštěvu v Hospodě na Mýtince.+ :roll:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Styx » sob kvě 19, 2012 11:57 am

(lach, aby tam nebyl dřív než ona :lol:)
:Love
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Fabien » sob kvě 19, 2012 12:30 pm

:pii :pii

+Prohrabuje skříně a hledá nějaké slušnější oblečení, pak také zapádí do Mollyina pokoje, kde prohrabe skříňky a vybrakuje její zásobárny čokolády :lol: a nakonec vyběhne na zahradu, kde otrhá záhonky a vytvoří z nich docela pěknou kytici.. :P .+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Předchozí

Zpět na Byty zaměstnanců