Služební byt

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Služební byt

Příspěvekod mollyz » ned bře 21, 2010 7:42 pm

Fabienův byteček

Obrázek
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Re: Služební byt

Příspěvekod Fabien » ned bře 21, 2010 10:06 pm

Tir: +Otevře otlučené dveře a pozve Tirage dál.+ Dveře zapomněli optravit, prevíti...+zahuhlá.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned bře 21, 2010 10:08 pm

Fab: vejde a namíří si to rovnou k lednici. tak co dobrýho ti mám uvařit? na dveře kašli, hlavně aby těsnili - teplo a hluk... koukne na něj.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » ned bře 21, 2010 10:12 pm

Tir: Já jsem obvykle tichý jako myška. +Koukne jí přes rameno do lednice a zaznamená cosi pokryté plísničkou.+ To už asi ne, co? A hele...vajíčka...a ten salám je tu taky, když ho vykoupem v hypermanganu, bude i k jídlu...+sonduje svoje zásoby a tiskne se přitom na Tir.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned bře 21, 2010 10:16 pm

Fab: štítivě se zahledí do lednice. no, nějak se to už hejbe... to nevařím, ani nejím... obhlíží to. vajíčka jsou dobrý, ale ten salám musíš pohřbít na zahradě... do vápna... hodí znechucený pohlad na potraviny. a dá mu pusu. teď věřím, že sem skutečně nelezou ty sestry... máš štěstí... a já taky... políbí ho víc.

(dobrou... zítra.)
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon bře 22, 2010 2:33 pm

Tir: +Nechá se hubičkovat.+ Já jsem vážně hodnej kluk...věř mi...teda přiměřeně. Sem mi nikdo neleze.+ Rád by se ještě mazlil, ale cítí, že už ho dlouho nohy neunesou.+ Ještěřičko, uvaříš něco? já bych si aspoň na chvíli sednul...+kamufluje totální vyčerpání.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon bře 22, 2010 2:49 pm

Fab: sedni si...je velice nakolněna mu totální vyčerpání věřit. odstrká ho pod polibky k sezení. a strčí do něj, že žuchne na sedačku.(pěknej televizní program, mimochodem...) vydrž, udržuj chátrání... nakrmím tě... vtrhne do kuchyňky a půl lednice zlikviduje do odpadků, to, co prošlo, zkoukne a dá se do vaření. najde plechovku piva. nejdřív má tendence ho Fabienovi hodit, ale jak ho vidí, raděj mu ho donese, aby ho nezabila zásahem do hlavy, asi by už nechytal. je při vaření překvapivě rychlá a výkonná. během vaření si na minilinku vytáhne a vystaví to fotečku a užívá si soukromou legraci spolu se slintáním :).
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon bře 22, 2010 2:54 pm

Tir: Rozkaz, velitelko...+huhňá pod polibky a bez odporu se svalí na kanape. Je tak dokonalý, že si sundá i boty, než si dá nohy nahoru a s vděkem přijme pivo.+ Paráda...to mi chybělo, lásko...+ Slyší její rachtání v kuchyni, ale nemá sílu vstát a dost se diví, čemu se Tir chichotá.+ Co je? +houkne tlumeně.+ Veškeré vybavení je docela moderní, nemělo by tam být nic k smíchu! +Ale to už jen šeptá do plechovky a jen s námahou drží oči otevřené.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon bře 22, 2010 3:04 pm

Fab: za chvilku k němu přijde a nese míchaná vajíčka, párky z plechovky a něco zeleniny, kterou vyhodnotila jako nezávadnou. taky Fabův oblíbený kečup. a topinky z chleba, který ještě neměl narozdíl od housek kožíšek. jen byl trochu kamennej. položí to na stůl a sedne si k němu, jak se dá, vyjde to obkročmo. a sebere mu pivo. ty se ještě utopíš... liješ si to za krk. přelije zbytek do skleničky. a napájí ho. pak ho začne krmit. otevřete ústa... tak, za maminku... culí se, jak myslí na tu fotku a shledává, že Fab zase až tak úplně z toho mrňouse nevyrost. takhle utahanej fakt připomíná mimino :).
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon bře 22, 2010 3:11 pm

Tir: +A taky se tak cítí...S námahou otvírá pusu a nechá se krmit jen občas malátně zvedne ruku, aby se natáhl pro kečup, který si leje přímo do pusy.+ Já asi usnu, ještěrko...neutečeš mi? + šeptá mezi posledními sousty a tvrdým spánkem.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Další

Zpět na Byty zaměstnanců