Mem: +Zavede kamarádku do svého poněkud nedobrovolného příbytku.+ No, docela se špitál vycajchnoval, že nám dal ty byty, co? +postaví lahve na nízký stolek a ukáže na čtyři obří krabice.+ Hele, tohle mi poslala jedna kámoška. Je příšerně bohatá a posílá mi své obnošené věci, abych nechodila pořád v tom barevném...ale mám tu i nějaké nové kousky...+Stáhne ze sebe kostkatou košily a kalhoty a začne se přehrabovat v první krabici.+ Jestli ti to není proti srsti, nakoukni do toho...často to jsou fakt kousky...+A už tahá něco dlouhého a cpe to na sebe.+ Hele...to by se asi k Amonovi na pivo nehodilo, co?
Nasleduje Molly a keď vojde dnu, poriadne sa tam rozhliadne. "Ty si si to tu hlavne pekne zairadila. V tom mojom je akurát veľký prázdny priestor. Ešte som nemala čas ho zariadiť." Položí flaše vedľa Mollyných na ten stolík a presunie sa so záujmom ku krabiciam. "Páni, ty tu máš kúsky." vytiahne jedny šaty a hneď si ich skúša.
Mem: +Najde nějaké skleničky a hned jim rozleje pití.+ Páni..tyhle, co máš na sobě by se hodily k Amonovi víc..hehe+ směje se a stahuje si róbu.+ No, chtěla jsem rychle...+kouká po zařízení+...chtěla jsem rychle..ani nevím co..+pokrčí rameny a uhne pohledem od fotografie Isamuna vystavené na pracovním stole. Znovu se zahrabe do krabice a spokojeně zavrní jako kočka.+
Ty jsou...nádherné! +vydechne nadšeně.+ Miluju kůži. Je hladká na dotek, voňavá a hrozně sexy...
Prezerá se Molly kritickým pohľadom. "Nemajú vôbec žiaden výstrih." vyhlási rozhodne. "To by nešlo. Keď už ideme opíjať amona a smrťožrútov, musí to byť vo veľkom štýle." op´ť sa začne prehrabovať v krabici a po chvíľke vytiahne niečo čierne. "Aha!" zvolá našene. "Sú tu ešte jedny kožené. Skús si ich." hodí ich Molly.
Mem: +Koukne na šaty, co jí podá Memory a pak na svoje kapitální prsa.. + No, mám trochy strach, aby mi z tohohle nevypadly . Mám jedny svoje! + Vytáhne ze skříně svůj starší obleček..+
Ale tobě by mohly slušet tyhle, co říkáš? Amon má prý rád vyzývavé modely... + Vytáhne z krabice miniaturní obleček..+
Trošku sa zachichoce. "No to by asi bola dost veľká šou, keby náhodou... ehm..." odkašle si. Pozerá na šatičky, čo Molly vytiahne zo skrine a okamžite dá palec hore. "Tie sú dokonalé. Síce nemajú výstrih, ale sú sexy." podá jej sklenku. "Vôbec nepijeme." povie vyčítavo a hneď hodí obsah svojej sklenky do seba. To bolo niečo riadne tvrdé, lebo jej hneď začnú slziť oči. "Ehm..." pozrie na šaty, čo jej podáva Moll, keď jej prestanú slziť oči. "..nooo... bojím sa, že na toto zas ja nemám dostatočne veľké prsia." pokrúti hlavou. "A čo tieto?" zodvihne zo zeme šaty, čo jej tam náhodou pri tom kutraní spadli. Oblečie si ich. "Tak čo na to hovoríš?" zavrtí sa v nich a následne sa musí chytiť stola, aby nespadla, jak je už mierne dost opita.
Mem: +Taky se napije a vyprskne stejně jako Memory.+ Blééé...co to pijeme? To bude ten Fabienův utrejch! Dostal k narozeninám kolonu a pokouší se na ní pálit všechno, co mu přijde pod ruku!+ Pokusí se zaostřit zrak na etiketu druhé lahve a tekutiny vymění.+ Tohle by měla být whisky...+ Pak koukne na šaty, co si Mem navlékla.+ Néééééé...to je klasické! Zkus si tohle!+ Podá ji další obleček. + Já bych s mýma kozama v nich vypadala dost těhotně...
Vezme si od nej sklenku a napije sa. "Toto je lepšie." prikývne spokojne. "Na tých flaškách by mal maž Fab napísané: PITE LEN NA VLASTNÉ NEBEZPEČENSTVO." oblečie si šaty, čo jej Moll podala a keď na seba zaostrí v zrkadle, potrasie nesúhlasne hlavou. "Vyzerám v tom ako vo vreci (asi sa v názore na módu moc nezhodneme ). Ale počkaj... " vyhrabe z poslednej krabice ďalšie šaty. "Čo tieto?" spýta sa, keď si ich navlečie. "To nie je klasika."
(Dneska mám tak strašně pomalý internet, že nemůžu přidat žádný obrázek..ble!)
Mem: (Vážně máme dost odlišný vkus..hehe) +Okukuje její šatky.+ No...já bych to na sebe nevzala, ale já jsem hippie každým coulem a mám ráda retro...ale tobě to moc sluší. Dej si eště panáka a pak obalíme řízky, jo? +Zapálí si a nakukuje do bedny.+ Páni, tam je ještě šatiček. Ale teď si na chvilku sednu...+Svalí se na postel, jak je trochu opilá.+ Hehehe...Řekni - kolik jsi měla chlapů?
(Šaty snad půjdou poslat večer...teď je to vážně děs!)