Byt Patrika

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Byt Patrika

Příspěvekod mollyz » stř úno 22, 2012 3:25 pm

Jeden nový domov pro jednoho nového lékaře!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Re: Byt Patrika

Příspěvekod mollyz » pát bře 23, 2012 8:53 pm

Patrik: Zvířata jsou fascinující stvoření. Jejich chování, nádhera jejich ladných pohybů...+ čeká, než Fabien najde klíče od nového Patrikova bytu a na Patrika se dívá mírně opovržlivým pohledem.+ Tohle nemohu pochopit...možná je něco, co nevím, co by mi mohlo tuhle zálibu osvětlit...+ Donutí ho pohledem, aby se jí i on podíval do očí. Překvapeně zjistí, že se jí ty zelenošedé oči....Raději odvrátí zrak, než by domyslela myšlenku.. :roll: +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Patrik Pontus » pát bře 23, 2012 11:02 pm

Moll: Hmm... ladné pohyby? +nechápavě.+ Zvířata se mezi sebou také zabíjejí, nebo ne? +jaksi se svého názoru na lov nehodlá vzdát, takže jí do očí snad pohlédne i sám, takovým odhodlaným pohledem a celkem ho překvapí, že tentokrát je to Molly, co pohledem uhne. Tak trochu netrpělivě se podívá na Fabiena, jestli ten klíč už našel, protože se mu zdá, že tam dost houstne atmosféra.+
Patrik Pontus
Mág

Příspěvekod Fabien » pát bře 23, 2012 11:06 pm

+Konečne se mu podaří ve svazku klíčů najít ten správný a odemkne byt.+

Patrik: Vítejte doma, pane Pontusi! +zahlaholí a otevře dveře do služebního bytu.+

Molly: Klídek, Moll! +zamračí se na ní, aby nedělala potíže a nechá Patrika nakouknout a posléze i vejít dovnitř.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod mollyz » pát bře 23, 2012 11:12 pm

Patrik: Samozřejmě, že se zvířata mezi sebou zabíjejí. Říká se tomu potravní řetězec. Zabíjejí se mezi sebou kvůli jídlu a kvůli páření. Jen v mimořádně výjimečných případech se zabíjejí pro zábavu.+Po Fabově upozornění obrátí svou pozornost k bytu.+ Ať se vám tu líbí, Patriku....
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Patrik Pontus » sob bře 24, 2012 1:33 pm

Molly: Vždyť já to také dělám převážně kvůli jídlu.... pro zábavu jen občas. +přizná předci jen a zdá se, že u tohoto tématu si bude jasně stát za svým, no když Moll změní téma, tak se také vzpamatuje a radši sklopí oči.+ Ehm... +odkašle si, len tak, aby zahnal ten nepříjemný pocit v hrdle.+ Děkuju. +řekne téměř neslyšícně a vejde dovnitř, přičemž jak prochází kolem Molly, nadechne se velice nenápadně vůně jejího parfému.+

Velice hezké... prostorné. +točí se kolem a kouká po prázdném prostoru.+ Asi to bude chtít nějaký nábytek. +poznamená.+ Je tady nějaký obchod?
Patrik Pontus
Mág

Příspěvekod mollyz » sob bře 24, 2012 2:04 pm

Patrik: +Chvilku váhá, zda má jít za Patrikem a Fabem, ale nakonec přece jen vejde dovnitř, hnána zvědavostí, jaké je to u sousedů.. :lol: .+ Ano, je tady nedaleko jeden obchod s nábytkem. Wood and Sons. Myslím, že v něm tady nakupují všichni. Počítám, že tam najdete nábytek dle vkusu i finančních možností. Také jsem si tam nedávno nakoupila něco do bytu...ještě stále dozařizuji. +Přejde přes prázdný pokoj k oknu a vykoukne ven.+ Vždycky když rozkvete támhleta třešeň, sednu si na balkon s kafem a dívám se na ní. Je plná úžasné energie...+ukáže na starý strom v nemocniční zahradě.+ Budeme mít stejný výhled.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Fabien » ned bře 25, 2012 10:24 am

+Přechází prázdným bytem a spokojeně naslouchá, jak se jeho kroky rozléhají.+ Hele...dojdu ke mně pto tějaké sklenky a mám tam od mámy velkej kus dobrýho sejra...Patriku, kde máš nějaký svoje věci?...Hned jsem zpátky!! Nepoperte se mi tu! + zazubí se a zmizí pro zmíněné věci.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Patrik Pontus » ned bře 25, 2012 11:31 am

Molly: Nebydlíte tady dlouho? +že pořád ještě zařizuje. Také přejede k oknu, postaví se těsně za Molly a i když se ji tělem nedotýká, není pochyb, že stojí těsně za ní. Nakoukne také na třešeň.+ Ráda vysedáváte na balkóně? +zeptá se jí při uchu.+

Fab: Ještě v hotelu nedaleko odsud.+ vysvětlí a od Molly kousek odstoupí, když Fab řekne, že by se z Molly mohli prát, tak se jenom tak rozpačitě usměje a pokroutí hlavou, že to určitě ne.+
Patrik Pontus
Mág

Příspěvekod mollyz » ned bře 25, 2012 11:47 am

Patrik: +Ucítí jeho dech a trochu jí to vyleká.+ Bydlela jsem v domě u přátel...s přítelem...s přáteli. Náš vztah skončil a já jsem se přestěhovala sem.+ Trochu se do toho zamotá, ale z jejích slov už dávnos mutek slyšet není.+ Miluju tenhle výhled do zahrady. Sedávám na balkoně často. Čtu si tam, kouřím, píšu...Jestli vám to bude vadit, přestěhuju si židli a stolek až na ten druhý kraj, aby vás to nějak nerozptylovalo...Mimochodem - já jsem Molly, kdybyste si chtěl se mnou tykat.+ Také utělá úkrok a otočí se na něj.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Další

Zpět na Byty zaměstnanců