Pokoj s výhledem

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj s výhledem

Příspěvekod Björn Skarsgard » úte úno 07, 2012 9:42 am

Jo, na to, že jsi tak mladá, líbáš celkem dobře +pokřiveně se uculí a prohrábne si vlasy. V klidu se zase rozvalí na sedačku a dívá se jak daleko od něj utekla+ Bojíš se mě? +bublavě se zasměje a dopije víno+ že medvídě, no to se ještě uvidí +stoupne si a teď se tam nad ní tyčí jak nějaký severský bůh+ jdu, rybízko, protože musím do práce. Někdo na tebe musí vydělávat aby sis tu svou rozkošnou prdýlku mohla pěstovat v tomto luxusu, ale jsem si jistý, že se brzo zase uvidíme +na to jí pošle vzdušnou pusu a s hlasitým smíchem odejde z bytu+
MUTTRADE I ÖRONEN HUM, HUM
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
OCH KÖR SEDAN SPRINGA IVÄG
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte úno 07, 2012 9:47 am

Nefandi si +usměje se, natáhne a překříží si nohy+ Já ti dám vydělávat, a sypej, nebo budeš na dlažbě +zakření se a hodí po něm botu od Blahnika, která samozřejmě mine+ Abych si tě v noci nepřišla zkontrolovat, jestli nechrápeš +tváří se skoro vážně, pak jí ale zacukají koutky. Naštěstí to už ale Bjorn nevidí+ To je ale zmetek +povzdechne si pro sebe, ale pořád se tak nějak usmívá+ Takže kde sem to... +pustí si zase Beyond a jde si dát sprchu, páč páchne celá vínem+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » čtv úno 09, 2012 10:40 am

=Ozve se zaklepání na dveře, ale když Syriana přijde otevřít, najde tam jen velikou kartonovou krabici, převázanou tmavě stříbrnou stuhou a s lístkem=

Za ty zničené nátělníky.
Björn

PS:rád bych tě viděl (v nich)
MUTTRADE I ÖRONEN HUM, HUM
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
OCH KÖR SEDAN SPRINGA IVÄG
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv úno 09, 2012 10:54 am

Kdo to zase otravuje +zamrčí a jde otevřít, ale nikde nikdo, nakukuje do chodby a už chce něco nepěkného říct, když si všimne krabice. Vezmu ji a vmanévruje s ní do pokoje. Se zájmem otevře lístek a obočí jí vyletí vzhůru.+ No to se podívejme... +otevře krabici a v ní je
Obrázek

Obrázek

No to se mi snad zdá? +překvapeně si prohlíží jak korzet, tak úžasné kožené šatky, ale na tváři má obrovský úsměv. Nedá jí to a hned letí před zrcadlo a přikládá si je k tělu+

No tak to ho budu muset trochu pozlobit
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » čtv úno 09, 2012 11:42 pm

+když dojdou do jejího pokoje, tak položí pytlík na stolek u dveří a hned ji polibkem na ty dveře přišpendlí, přičemž jí dlaněmi vklouzne pod košili a hladí ji po kůži, košili jí rozepne a políbí ji na jedno ňadro vykukující z podprsenky+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv úno 09, 2012 11:45 pm

+Sotva za nimi zaklapnou dveře, už mu strhává košili a divoce ho políbí+ Tak dlouho! +Prsty mu přejíždí po břiše a ramenou, kde mu zůstávají červené cestičky+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » pát úno 10, 2012 12:00 am

+strhne z ní podprsenku a začne hladově líbat její prsa+ Chybělo ti to? +vzhlédne k ní nahoru a jednou rukou jí rozepne sukni a zašátrá pod kalhotkami, druhou rukou ji chytne za čelist a líbá ji na krku, pak ji jednou políbí na rty, drsně a vášnivě+ Řekni mi jak jsem ti chyběl. Chceš abych ti to udělal? Mám na to právo, jsem tvůj manžel. +zavrčí a zase ji začne líbat a prsty jí začne laskat klitoris+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát úno 10, 2012 12:06 am

Oh! +jenom slastně vzdychne+ Chyběl jsi mi, strašne moc! Ano, udělej mi to, prosím +žadoní ho+ chci tě, tak moc tě chci v sobě +dobude mu kalhoty a rukou zajede pod spoďáry, pevně stiskne jeho erekci a přejede po její délce+ prosím, prosím...+vyhledá jeho rty, naléhavě, dravě jej políbí a pak ho kousne+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » pát úno 10, 2012 1:04 am

+vyhrne jí sukni k pasu a roztrhne punčocháče, kalhotkama se ani neobtěžuje, přitiskne ji na dveře, chytne za stehna a vysadí do přesně té výšky, kterou potřebuje, pak jí jednou rukou odhrne kalhotky a vpochví se, hluboce přirazí a zasténá jí do krku a začne přirážet pravidelně+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát úno 10, 2012 9:36 am

+Rozpřaženýma rukama se drží futer, nohama jej objímá kolem beder a hrudník se jí rychle zdvíhá. Kousne Viktora do boltce a jazykem sjede po hraně čelisti až ke rtům. S každým hlubokým přírazem kolem něj stáhne svaly a tiše zasténá+ Lásko, ano!
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Apartment