Pokoj s výhledem

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj s výhledem

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv zář 06, 2012 12:04 am

+Za Syr se zaklapnou dveře, ale nikdo jí nevěnuje nějakou pozornost. Za dveřmi se sveze na zem a tam zůstane až se z ní stane kamenej chrlič+
Nezlobí +vrtí hlavinkou+ jen mi berou hračky +poškrábe ho bradičkou v jeho strništi a pak se na něj podívá děsně dospělácky+ táto, proč si máma nehraje s námi? +její pětiletá hlavička je tím celá doplantaná a Viki s Brianem se zatím odplazí z jeho kolen a postaví se na nohy a pochodujou od jedné vázy ke stolu a zpátky+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » čtv zář 06, 2012 12:09 am

A doufám, že jim je půjčuješ. +koukne na ni vážně a taky děsně dospělácky+ Jinak bych moc pyšný na tebe být nemohl. +usměje se na ni nakonec+ Možná pro vás taky nějaké hračky mám, aby jste se mohli podělit. +mrkne na ni a pak jen pokrčí rameny+ Nevím, proncezno, nejspíš si musela jít něco zařídit. Tak vás teď musím hlídat já a na jednoho starého otce je toho moc, takže mi možná přijde pomoct... hádej kdo! +dává pozor i na dvojčata+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv zář 06, 2012 12:12 am

To je přece jasný +protočí oči+ a jaký tu máš hračky? kostkový pokr? +zasvítí jí v očích+ tatí ale ty nejsi starý +zachichotá se+ maminka říká že jsi éééé v nejlehčích letech +vyskočí a zajde za Viki a vezme jí z ruky ovladač+ Kdo přijde? Wenaí? já chci Wenai, já chci Wenai +skáče po sedačce+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » čtv zář 06, 2012 12:17 am

+chytne do náručí Briana a koukne na ni+ Tak ten tu opravdu nemám. +zavrtí hlavou+ Ale možná i na ten dojde. +zasměje se a polechtá svého syna+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv zář 06, 2012 12:18 am

+Nakonec se Syr přece jenom zvedne a přemístí se domů+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv zář 06, 2012 12:19 am

+wenai jde k Viktorovu pokoji, ale jakmile uvidí Syr, tak se otočí, jako na obrtlíku a radši zapluje do nejbližšího pokoje a po římse skočí na balkon k Viktorovi a vřítí se do pokoje+ Kdo si chce zahrát kostkovej pokr! +zvolá zvesela+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv zář 06, 2012 12:21 am

+Jenom Nicci spatří Wenai v okně tak seskočí z postele+ Wenai, že mě to taky naučíš +žadoní okamžitě+ a necháš mě vyhrát? +loudí na ni, zatímco Viktorie sedí na zadečku a kouká z Wenai na Viktora a zase zpět a začne natahovat+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » čtv zář 06, 2012 12:23 am

Wenai: ++vyštrachá kostky a začne jima chrastit+ No jasně. Dámy a pánové, zasedněte ke hře prosím. +sedne si na zem a rozestaví tam kostky+ Možná tě nechám i vyhrát. +mrkne na Nicci+

Viktor: +zavrtí nad Wenai jenom hlavou a jde s Brianem za Viktorií hrají si tam spolu+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv zář 06, 2012 12:25 am

+Hraje s Wenai hru za hrou, až je z toho unavená a začne jí padat hlava. Viki s Brianem se střídají v pláči, a všichni tři už mají hlad+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » čtv zář 06, 2012 12:30 am

Viktor: +vytáhne z lednice nachystaný jídlo v lahvích a kouzlem je ohřeje a začne krmit nejdřív Briana, pak Viktorii+

Wenai: +sbalí kostky+ Naprosto jsi mě porazila. A myslím, že ti dlužím třistamiliónů triliónů galeonů. +zazubí se na ni a vstane+ Když mě omluvíte, tak vás v tom nechám, Viktore. +kývne na něj a zmizí+

Viktor: +kývne na Wenai a usměje se na Nicci+ Tak co? Už je čas jít na kutě, dovedu vás domů. +vezme dvojčata do náruče a koukne na Nicci+ Drž se mě, ano? +usměje se na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Apartment