Bar

Moderátoři: Zaměstnanec, Regulus Black

Re: Bar

Příspěvekod Remus Lupin » úte bře 13, 2012 11:22 am

Regulus: hm...*poodejdou stranou* Jaké staré spory? Myslím, že jsme si to dostatečně vyříkali už předtím...*poznamená* pro mě je to vyřešená záležitost...ale pokud je to nutné..omluvu přijímám*přikývne*. Nemám potřebu se zabývat minulostí.

Fabien:No, to je fakt..je trochu divočejší krve, tak se občas trochu..škrábne, no..*uculí se*to jo..takový vip člen nemocnice...*zavrtí hlavou*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Lucius Malfoy » úte bře 13, 2012 7:07 pm

kouká na Reguluse s Remusem, jak se usmiřujou, a šklebí se No tohle... abych se tady nerozplakal... jen tak pro sebe, nechce vyvolávat třenice Tak na to vaše usmiřování... pozvedne k nim sklenku Není to krásné, když se mají lidi rádi?
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Regulus Black » úte bře 13, 2012 11:10 pm

Remus: To jsem rád. Pousměje se a tím definitivně zahrabe minulost hluboko pod zem. Slyšel jsem, že jste odborník na mystická zvířata. Chtěl bych se věnovat chovu nějakého zajímavého tvora. Co byste mi doporučil?

Lucius: Taky k němu pozvedne sklenku. Když to říkáš ty, odborník na lásku... mrkne na něj vesele. Prý jsi dělal v nějaké poradně. Ještě se tomu věnuješ?

Postrach: +pochopitelně, že myslel i na upíří členy klubu, takže jsou tam i „specialitky“+
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » úte bře 13, 2012 11:29 pm

Fabien píše:Remus: No...myslím, že s duší na jazyku obvykle dorazí tvá drahá polovička. Ale ta zas má tuhý kořínek. Při frekvenci návštev u nás už by si pomalu zasloužila odznak malého léčitele.. :lol:

(héj, nepomlouvat! :P )
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » stř bře 14, 2012 11:21 am

(Hej, neříkalo se, že damstvo nemá přístup, to už je podruhý, co tady vidím svoji drahou polovičku, byt v závorce..kde je ten slibovaný klid, he?! :lol: )

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » stř bře 14, 2012 7:09 pm

(no jo, vždyť už mizím, ať nás můžete pořádně zdrbnout :pii ;) :P )
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » stř bře 14, 2012 9:39 pm

Sirius: Co tím myslíš jít dál... soudíš podle sebe? Oženit se, mít kupu děcek a všichni žili šťastně až do smrti +odfrkne si opovrženě+ Díky, jsem spokojen s tím, co mám.

Fabien: +trochu se napřímí, když Fabien vychvaluje jeho lekvaristické kvality, není to pro něj nic nového pod sluncem+ Pokud je vaše kamarádka tak zkušená a dobrá lektvaristka, tak to jsem ji musel učit. Která to je? +marně si vybavuje, jestli měl vůbec někdy studentku, se kterou by byl spokojen.
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Fabien » stř bře 14, 2012 10:10 pm

Remus: (To je hrozný!! Ty baby vlezou všude, co? :lol: ) Jo..jo..sem tam škrábnutí. Pěknou dračici máš!!! Nemáš někdy strach, že se ráno probudíš a kolem postele budeš mít preventivně rozmístěné kapačky a v lednici krevní konzervy? :mrgreen:

Severus: Jo..myslim, že ste ji učil....Ztassi - černý vlasy, velký prsa na OVCích z lektvarů za velmi dobře...a asi byla jediná, ne :mrgreen: ? ;)
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Morfeus » stř bře 14, 2012 11:47 pm

poněkud rozespalý, ale s neutrálním úsměvem se přesune k baru a na pozdrav - ale hlavně aby ukázal, že je nasuchu a je třeba dolít - pozdvihuje sklenku - až na poslední kapku na dně prázdnou. mírně nesrozumitelně bručí něco jako: dobré odpoledne... neb jak spal, ušlo mu, že už je večer. moc se přítomným nevěnuje, na letmé pohledy odpovídá společenským, příjemným úsměvem. moc si nevšímá, kdo tam je. ale tváří se, že je všechny zná a kýve jim na pozdrav.

Regulus: ne, děkuji. šampaňské vynechám. spíš bych si dal ještě ten výborný komp- uhmm koňak! úplně nenápadně se dere k pití :D
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Remus Lupin » čtv bře 15, 2012 11:22 am

Fabien: (lach, už dvě...dračice:D)No to jo...krevní konzervy? na co pro Merlina?*kouká chvíli, jak ho v prvním momentě napadne, proč by měl mít vampsnacky v lednici*jo ták...no, nevím, jestli by to bylo co k čemu...kapačky píchat neumím...tak kotel nějakého lektvaru, to možná ještě..ale spíš budem dál stálými zákazníky..beztak byste se nudili v nemocnici..

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Pánský klub