Bar

Moderátoři: Zaměstnanec, Regulus Black

Re: Bar

Příspěvekod Fabien » čtv bře 15, 2012 1:09 pm

Remus: Lektvary ředěné whiskou...+mrkne vesele+ Ne, neboj...my se ve špitále nenudíme. Máme dokonce tak vynalézavou doktorku, která ve své zvířecí podobě navštěvuje pacienty doma...+Koukne směrem k Amonovi.+ Jo...a taky jsme konečně doplnili stav. Nový kolega se sice zatím jen rozkoukává, ale podle doporučení je to kapacita...Na Styx je potřeba přijímat jen největší odborníky!!! :lol: :lol:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv bře 15, 2012 7:53 pm

Regulus: Ale ten plátek Pentagram mi občas pošle nějaké dotazy čtenářů. Většinou jsou to stupidity, které je mi i stydno zodpovídat. Ale uznávám, že ne každý je odborník, ne každý si dokáže poradit sám a ne každý vidí naprosto evidentní skutečnosti. Většina kouzelníků i mudlů jsou tupé stádo. Takže dotazy zodpovídám a občas se u toho i bavím napije se

Fabien: Tak na tu se Severus určitě nepamatuje. Pro něj jsou velká prsa symbolem chabého intelektu. A Severus má rád inteligentní protějšky. Ale zase nesmí být inteligentnější než on.
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Fabien » čtv bře 15, 2012 9:10 pm

Lucius: Proto žije tak dlouho sám, že? + mrkne nenápadně.+ A jak se vám daří, Luciusi? Už dlouho jsme neměli tu čest..
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Remus Lupin » pát bře 16, 2012 12:59 pm

Fabien: však alkohol jako desinfekce, ne?*zasměje se* ve zvířecí podobě?*tváří se překvapeně* to děláte canisterapii?*taky koukne na Amona, pak zpátky na Faba*Takže nový lékař? Výborně, tak to můžeme vyrazit na další výpravu...*zamne si ruce*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Regulus Black » pát bře 16, 2012 6:05 pm

Lucius: Ne každý by to mohl dělat. Nahlédl jsem do kterési starší poradny a málem jsem se udusil smíchy, co všechno lidi zajímá. Ale klobouk dolů, žes je neposlal rovnou někam. Zasměje se. Poslyš, Luciusi, nepomýšlíš na dalšího dědice, když ses znovu oženil?

Pousměje se na Morfea a luskne na Kráturu, který mu hned nalije koňak, a ostatním dolije taky.

Remus: (co s tím mystickým zvířetem?)
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Severus Snape » pát bře 16, 2012 6:38 pm

Fabien: +pohlédne nevraživě na Fabiena+ To jste mi ji vážně líp popsat nemohl. Nevšímám si, jaká má která studentka prsa. Jsem lektvarista, ne gynekolog +oklepe se+ Pokud měla hodnocení z lektvarů velmi dobré, tak to jsem ji učil. Ale určitě nezkoušel.
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Remus Lupin » pát bře 16, 2012 7:06 pm

Regulus: Choval jste někdy něco takového?*obrátí k němu zpátky pozornost*Myslím opravdu magického tvora? Není to jako pořídit si psa a jen se ptát na rasu...Kde byste zvíře měl? Kvůli prostoru...Nemůžu doporučit nic, pokud nebudu vědět víc o tom, jak si představujete, že byto vypadalo, a co můžete poskytnout...Potřebuju nějaké informace...pokud ovšem už nemáte konkrétní představu...
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Lucius Malfoy » pát bře 16, 2012 7:42 pm

Regulus: To rozhodně nepomýšlím. Golux je v tomhle naštěstí taky rozumná; v našem věku si už chceme užívat jeden druhého a ne se zase starat o nějakého řvoucího spratka. Nehledě na pozdější starosti s dělením majetku.

Fabien: Děkuji, daří se mi celkem obstojně. Už dlouho jsem vaše služby nepotřeboval, což je samozřejmě dobře. Ale jsem rád, že vás mohu vidět v jiném prostředí než u Munga. Máte tam teď nějaké zajímavé případy?
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Fabien » sob bře 17, 2012 7:57 pm

Remus: Při Mungově dřevěné noze! Kam se zase chystáte! + předstírá šok a směje se. :lol: +

Severus: +Nabručený obličej ho nevyvede z rovnováhy.+ Tak jinak..+zaculí se.+ Dokázala namíchat úplně všechno, kromě nápoje lásky. Ten jí nikdy nešel...

Lucius: I mně je velkým potěšením. No...zajímavé případy? Většinou jsou to banální záležitosti. Vlastně docela nedávno jsme tam měli jednu výpravu, která vyváděla něco v jakémsi labyrintu a někteří na tom nebyli úplně dobře. Ale pokud vím, tak nic horšího než drobné šití a nějaké protijedy...Teď jsme spíš zavaleni chřipkovou epidemií a dračími neštovicemi. A co vy? Slyšel jsem něco o tom, že se chystáte do zahraničí...Rozšiřujete své obchodní sítě..?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Lucius Malfoy » sob bře 17, 2012 9:43 pm

Fabien: No, odejdeme na nějaký čas na naše vinice. Golux si tam sehnala nějakou práci a já budu dohlížet na to, aby to dělala dobře ušklíbne se
Lucius Malfoy
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Pánský klub