Bar

Moderátoři: Zaměstnanec, Regulus Black

Re: Bar

Příspěvekod Regulus Black » sob bře 17, 2012 9:46 pm

Remus: Sám osobně ne, ale staral jsem se o různá podivná zvířata. Pochopitelně vím, že pořídit si mystického tvora není jako chovat kočky. V jižní Anglii mám rozsáhlé pozemky, chtěl bych je využít k chovu. Nejsem odborník, ale nějaké zkušenosti už mám. Obeznámí ho stručně o svých možnostech. Mám už konkrétní představu, to jste odhadl dobře, ale přesto bych si nejdřív vyslechl vaše rady. Prý jsou k nezaplacení, pousměje se.

Lucius: V tom tě chápu, ve tvém věku by to nebyl moc dobrý nápad zplodit dalšího dědice. Myslel jsem spíš, jestli golux ještě nezatoužila po potomkovi s tebou. Ona sama děti nemá? Ženy většinou po dětech touží a jsou s tím někdy až nesnesitelné.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Remus Lupin » ned bře 18, 2012 12:54 pm

Regulus: tak pokud máte konkrétní představu, rád si ji poslechnu, nemá cenu vymýšlet něco jiného, než co by se vám líbilo...Když velké pozemky, tak to otevírá možnosti pro větší skupinu tvorů, čili něco, co žije ve stádech...nebo pak tvora, který vyžaduje velký prostor jako teritorium... jen ..je možné nějak ten prostor vyhradit a zabezpečit? Hlavně, aby se vám tam nedostal někdo nepovolaný... Taky, pokud by šlo o víc kusů, už by to asi chtělo mít k ruce nějaké pomocníky...Jak říkáte, podivných stvoření je nepřeberné množství, to bych tady byl asi dlouho, než bychom prošli celý seznam...
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Lucius Malfoy » ned bře 18, 2012 6:40 pm

Regulus: Golux má dvě děti s jakýmsi mudlou, takže její mateřský pud je plně uspokojen a po dalších netouží. Ani se mnou ne ušklíbne se opět A já jí to nemám za zlé. A když už jsme u toho, co ty a potomci?
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Fabien » ned bře 18, 2012 7:10 pm

Lucius: To je ale skvěle vymyšlené. Luciusi! Ostatně - pracovala Golux už někdy?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Regulus Black » úte bře 20, 2012 8:36 pm

Remus: Ano, mám konkrétní představu, protože jsem se s tím zvířetem už krátce setkal. Jen s ním nemám prakticky žádné zkušenosti. Jedná se o chiméru. http://nd05.jxs.cz/868/949/99340235b1_84327672_o2.jpg Ano, mohl bych prostor zabezpečit kouzly, aby se na pozemky nikdo nedostal a taky aby tvor nemohl utéct. Máte nějaké informace o tomto zvířeti, o jeho způsobu života, chovu, kde se nachází jeho přírodní teritorium? Rád bych se dozvěděl víc. Doporučil byste mi jej a taky sehnal, pane Lupine?

Lucius: Tak tři děti vám myslím bohatě stačí na to, aby se jednou dohadovali ohledně malfoyského majetku, ušklíbne se. Já? Já žádné potomky naštěstí nemám. K tomu je potřeba dvou a jak jistě víš, jsem sám.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Lucius Malfoy » úte bře 20, 2012 10:04 pm

Fabien: Golux dochází na ministerstvo, dělá něco na odboru mezinárodní kouzelnické spolupráce. Co tam doopravdy dělá, jsem nikdy nezjistil; na můj vkus je tam až moc často.

Regulus: Být sám má taky své výhody. Ani nevíš, co bych za to někdy dal... napije se
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Remus Lupin » čtv bře 22, 2012 8:27 pm

Regulus: Tak chiméra..to netroškaříte...Víte, že mudlové o ní říkají, že je to ztělesnění ďábla? *zamyslí se* každopádně to bude chtít dobře zabezpečený pozemek...Kde jste se s ní setkal, v Řecku? Máte trochu jiný obrázek, než jak bývá zpodobňována...nebude to žádný mazlíček, vlastně nemá lidi jako takové v lásce...je zvyklá spíš na teplo, sopečné prostředí...bylo by dobré to prostředí napodobit. Nevím, kde ty pozemky máte, ale britské deštivo a zelený trávník asi moc neocení...A sehnat jí můžu..*přikývne na jeho dotaz*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Regulus Black » pát bře 23, 2012 9:11 am

Lucius: Překvapeně se na něj podívá. Snad nelituješ, že ses oženil?

Remus: Pousměje se. Setkal jsem se s ní v Lykii a okamžitě jsem jí propadl. Vím, že je nebezpečná, ale to je právě to, co mě na ní přitahuje. Nestojím o koťata na hraní, ale něco, co bych mohl krotit. Mám pozemky v jižní Anglii, hm, je pravda, že tam často prší. Nicméně, není problém sehnat něco mnohem vhodnějšího, pro ni přirozenějšího. Proto jsem se i obrátil s radou na vás. Takže myslíte, že že bych se měl poohlédnout po nějakém vhodném místě třeba na jihu Řecka?
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Remus Lupin » pát bře 23, 2012 11:45 am

Reg: Tak pokud je to možné, určitě bych jí dopřál pokud možno přirozené prostředí...takže ten jih by vyhovoval...*přikývne* Nejlepší asi bude, když zařídíte to místo a pak bychom se sešli v obchodě a domluvíme se, co a jak s tvorem. Já mezitím vyzjistím, odkud ji vzít a zařídím přepravu a podobné oficiální záležitosti....

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Regulus Black » pát bře 23, 2012 10:31 pm

Remus: Výborně. poohlédnu se po nějakém vhodném pozemku a dám vám vědět. Jsem opravdu rád, že jsme se dohodli. Pousměje se spokojeně. Můžu vás pozvat na sklenku skotské? Nebo máte radši něco jiného?
Regulus Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Pánský klub