Lovecká sezóna

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx

Re: Lovecká sezóna

Příspěvekod Regulus Black » úte zář 04, 2012 8:20 am

Remus: Pořád lepší cupovat noviny než boty +zachechtá se a sundá pečeni z rožně. Odřízne kus spáleného masa a odhodí do přírody, ono si svého strávníka časem najde, zbytek rozkrájí a spravedlivě rozdá a začne se cpát+ Ta chiméra... kde si vlastně dělá své hnízdo? Já jen... aby se mi nenastěhovala do chajdy +zasměje se s mastnou pusou+

(neukončíme to pomalu? Meg teď stejně asi nebude mít čas psát)
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Remus Lupin » úte zář 04, 2012 9:37 pm

To je fakt...*zapíjí poctivě maso pivem* né...to chajdy nepůjde...typuju, že si vyhlídne místo někde výše...v sopečné puklině nebo skále..tak, aby byla chráněná a měla rozhled...*dojí a odfukuje* teda...dnešek mi dal zabrat...taková práce sníst kančí kýtu...*uchechtne se*

(no můžem, ulovit ulovili:D)
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Regulus Black » stř zář 05, 2012 12:01 am

+dojí a utře si ústa do hřbetu ruky a spláchne poslední sousto pivem+ Byla to opravdu dřina +odfrkne si a pak přihodí do ohně pár polen+ No... myslím, že je pomalu čas jít na kutě. Sirius tady už stejně podřimuje. Brácho... budíček! +šťouchne do něj loktem, ale jenom jemně, co kdyby se mu zrovna zdálo o Rusácích a samým leknutím by ho přizabil:D+ Jestli chcete, můžete se jít vyspat do chaty, je tam pohodlná postel. Já zůstanu tady venku, je nádherná, teplá noc. Kdybyste chtěli taky zůstat, dek mám dost +přinese jich pár a začne se ukládat ke spánku kousek od ohně+
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Sirius Black » čtv zář 06, 2012 7:57 am

*cukne sebou, jak do něj brácha drbne* Cožeto? *vypraví ze sebe* Jo, Meg..noo, ta bude kopat tak hluboko, až o ni budu mít strach, ať něco nevymňoukne *povzdechne si, odloží všechny prázdné věci, které vypil a dojed a zabalí se do dek* Tak dobrou *v tom momentě začne chrápat*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Remus Lupin » pát zář 07, 2012 4:16 pm

*taky zůstane venku, veme si deku a stočí se u klády a vytuhne, občas asi cukne rukou, jak se mu zdá o lovení prasat:D*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Předchozí

Zpět na Styx Universum