Assassin’s Creed: Tajná křížová výprava

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx

Re: Assassin’s Creed: Tajná křížová výprava

Příspěvekod Styx » ned lis 25, 2012 2:15 am

+Mistr vytasí z pochvy dýku a přistoupí k Altairovi+ Je mi to líto, chlapče, opravdu. Ale nemohu strpět zrádce
+Altair pohlédne na blýskající se čepel v Mistrově ruce, v ruce, která ho od dětství vedla a překvapeně zvedne k němu zrak+ Nejsem zrádce +vypraví namáhavě ze sebe+
Tvé činy říkají něco jiného a proto mi nedáváš na vybranou +Mistr napřáhne ruku, pevně svírajíc v dlani zbraň+ Mír s tebou, synu +rozmáchne se a vrazí Altairovi dýku do břicha+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Assassin » úte pro 04, 2012 8:25 pm

+postupně přichází k sobě a začíná vnímat okolí. Otevře oči. Je tohle smrt a záhrobí? Je tohle ráj? Pokud ano, dost se podobá Mistrově komnatě. A nejenom to... je tu sám Mistr. Stojí nad ním a sleduje ho nečitelným pohledem+ Jsem... naživu? +hlesne a přitiskne si ruce na břicho, k místu, kde se mu zabodl nůž. Očekává, že nahmatá díru do břicha, látku, promočenou krví, ale neobjeví nic. Žádnou ránu, žádnou krev. Jenže viděl Al Mualimův útok. Cítil jej... cítil bolest... nebo ne?+ Viděl jsem, jak jste mě bodl... cítil jsem objetí smrti +vypraví ze sebe+
Nothing is true, everything is permitted!
(Nevěřte ničemu, vše je dovoleno!)
Assassin
Člověk

Příspěvekod Styx » čtv pro 06, 2012 11:09 am

+Mistr se tváří tajemně+ Viděl jsi jen to, co jsem chtěl, abys viděl. A pak jsi spal spánkem mrtvých, abys mohl být znovu zrozen +dívá se na Altairův nechápavý obličej+ Pamatuješ si, Altaire, za co asasíni bojují? +udělá dramatickou pauzu+ Za svoje bratrstvo. Jeden bez druhého nemůže existovat. Ale ty jsi tohle přikázání porušil ošklivým způsobem. Jsi arogantní a příliš sebejistý. Schází ti sebekontrola a pokora. Měl bych tě doopravdy zabít za bolest, kterou jsi řádu způsobil, bylo by to spravedlivé za životy dvou našich bratrů. Ale byla by to ztráta mého času a tvého nadání. Potrestám tě jinak +znovu se na chvíli odmlčí, aby Altair pochopil důležitost okamžiku+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Assassin » čtv pro 06, 2012 10:00 pm

+snaží se vzpamatovat z toho, co mu Mistr pověděl a při jeho posledních slovech si dovolí konečně se trochu uvolnit. Alláhu! Nezabijí ho. Bude ušetřen. Bude se moct vykoupit a všem dokázat, že si zaslouží žít. I když tuší, že bude nejspíš tvrdě potrestán, je rozhodnut přijmout jakýkoliv trest. Pohlédne pokorně Al Mualímovi do očí a čeká na jeho ortel+
Assassin
Člověk

Příspěvekod Styx » sob pro 08, 2012 1:49 pm

Jsi dočasně zbaven veškerého svého majetku. Nemáš nic, ani střechu nad hlavou, pouze tvé zbraně ti zůstanou, budeš je potřebovat. Jsi zbaven také svého vysokého postavení v bratrstvu. Znovu jsi novic, jako když jsi vstoupil do řádu +odmlčí se a dá Altairovi čas přijmout svůj trest, po chvíli pokračuje+ Protože jsi ale nejlepší z nejlepších, nabízím ti šanci vykoupit se a získat zpátky svou pozici mistra asasína. Návrat do bratrstva si ale budeš muset zasloužit. Budeš muset dokázat, že si pamatuješ, jak být asasínem. Skutečným asasínem.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Assassin » sob pro 08, 2012 9:53 pm

+se skloněnou hlavou si vyslechne ortel a přestože je hluboce raněn a pokořen, beze slova přijme svůj trest+ Jak to mám dokázat... mám někoho zabít? +pohlédne na Al Mualíma+ Co musím udělat, abych dostal zpátky to, co jsem ztratil?
Assassin
Člověk

Příspěvekod Styx » ned pro 09, 2012 11:10 am

Byl jsi mistr asasín. Ostatní ti vyhledávali cíle. Odteď už ne. Ode dneška si je budeš stopovat sám +přistoupí blíž k němu a podá mu papír, srolovaný do ruličky+ Tady je seznam. Je na něm devět jmen. Devět mužů, kteří musí zemřít. Šíří nákazu. Válku. Jejich moc a vliv korumpují svět. Najdeš je a zabiješ. Tím zaseješ semínko míru pro naše bratrstvo i pro sebe samotného. Takto můžeš odčinit to, co jsi nám způsobil +nečekaně se na Altaira usměje+ Myslím, že je to štědrá nabídka. Máš nějaké otázky?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Assassin » úte pro 11, 2012 10:49 pm

+proletí očima seznam+ Devět životů výměnou za můj... +dlouze a zhluboka se nadechne a pak zvedne z papíru zrak na Mistra+ Kde mám začít?
Assassin
Člověk

Předchozí

Zpět na Styx Universum