Souboj Remus kontra Regulus

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx

Re: Martovo pole

Příspěvekod Sirius Black » ned říj 24, 2010 12:33 pm

*usměje se a obejme přítele...koukne na bratra* Překvapuje mě, že se tomu vůbec divíš *pokrčí rameny* Krev není všechno... *dodá stroze a zapálí si doutník*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Remus Lupin » ned říj 24, 2010 12:34 pm

*pohlédne na něj nevzrušeně* Ne. Požádal jsem Siruse proto, že je to můj nejlepší přítel. A můžu se na něj spolehnout. *pokrčí prostě rameny* To, že to nedokážete pochopit a vidíte všude jen tu vaši čistou krev a prestiž není můj problém. *na chvíli se odmlčí*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Lucius Malfoy » ned říj 24, 2010 12:45 pm

přemístí se na útes a volným krokem jde k účastníkům souboje. Regulusovi podá ruku Zdravím, příteli svrchu si přeměří Remuse a Siriuse Vidím, že Lupin si vybral sekundanta podle svého gusta... Blacku, Lupine... pokývne jim na pozdrav hlavou
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Remus Lupin » ned říj 24, 2010 12:48 pm

*ani ho moc nepřekvapí, když se objeví zrovna Lucius a taky mu kývne na pozdrav, čekal nějakého smrtijeda*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Remus Lupin » ned říj 24, 2010 12:54 pm

(mno, tak jsme tady všichni, tak bych navrhla se do toho pustit:) správně by asi měli sekundanti zkusit spor urovnat, ale to hádám tady bude zbytečný...tak jen stanovit pravidla souboje a jdem na to..)

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Regulus Black » ned říj 24, 2010 1:00 pm

Sirius: Právě v tuto chvíli jsi mě přesvědčil, že otec měl pravdu. Vidím, že jsme oba zcela rozdílní. Pohled mu ztvrdne. Ať už to dnes skončí jakkoliv, jedno dnes vzdávám. A to navázat zpátky rodinné vztahy s jediným mým přímým příbuzným. Ty sis vybral jít proti mně. Odvrátí se od něj.

Lucius: Podá mu ruku a poplácá po rameni. Děkuji, příteli, že jsi přišel. Pousměje se nad jeho povýšeným pohledem, kterým sjede jeho soupeře. Souhlasím ve všem s tebou. Ušklíbne se.

Remus: Jsme kompletní. Takže bychom mohli začít. Jste připraven? Blýskne mu v očích.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Remus Lupin » ned říj 24, 2010 1:05 pm

Opravdu na výši..*okomentuje jejich pohledy* ale co jsem čekal... *podívá se na Reguluse* Myslím, že je na čase ukončit tuhle komedii..*přikývne, stáhne si plášť z ramen, aby mu nepřekážel a podá ho Siriusovi*

(btw. ty pravidla a řízení celého souboje jsou na sekundantech...aby to byla fair play)

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Lucius Malfoy » ned říj 24, 2010 1:07 pm

Takže pánové, první fáze souboje bude do první krve. Pak krátný odpočinek, a pak se budete nejprve snažit jeden druhého naprosto a kompletně odzbrojit, to znamená, že váš soupeř nebude schopen pronést ani neverbální zaklínadlo. Tím je samozřejmě myšleno bezvědomí, nebo i smrt, pokud to považujete za nutné. Souhlasíš se mnou, Blacku? otočí se na Siriuse
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Regulus Black » ned říj 24, 2010 1:09 pm

Souboj bude probíhat pouze s hůlkami, zaklínadly a verbálním a neverbálními kouzly. Nejsou žádná pravidla, kromě jediného, je zakázaná kletba Avada Kedavra. To by byl souboj velice brzy u konce a neužili bychom si trápení soupeře. Ušklíbne se zlomyslně. Budeme se v kletbách střídat, jako v ruské ruletě. Pokud ta kletba, kterou vyšle protivník, toho druhého neskolí, nevyřadí z boje, nebo nezabije, je na řadě soupeř. Bude se bojovat do té doby, dokud jeden z nás nepadne, nevzdá to, nebo nezemře. Souhlasíte? Pohlédne na všechny tři, zrakem se zastaví nakonec na Lupinovi a provokativně mu kouká do očí.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Regulus Black » ned říj 24, 2010 1:10 pm

(áá, a já už určila pravidla, takže záleží na sekundantech, jeslti to jakože přijmou za své :))
Regulus Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum