od Sirius Black » sob srp 25, 2012 12:34 pm
Ruská mafie *řekne stroze, jako by to vysvětlovalo všechno, ale pokračuje* Ten les byl plný těch, kteří tam skončili nedobrovolně..*ušklíbne se* mrtví.. *otřepe se* Málem jsem tam skončil i já..né ten den, ale když jsem pak od nich "odcházel"..ano, od mafie buď odejdeš na márách nebo nikdy..já jsem zinscenoval svou smrt díky holce, která se od nich taky chtěla dostat..byla bossova milenka..nedobrovolná, samozřejmě..jenomže jak jsem mohl vědět, že je tam nedobrovolně a nechystá na mě boudu.. *pokrčí rameny* Nevěděl jsem, ale musel jsem riskovat *vezme klacek a trochu šťouchá do ohýnku, aby se nožka ještě trochu přismahla:D* Obchodovali téměř s čímkoliv, co vynášelo, ale nejvíc s bílým masem (drůbeží a tak:D).. *vzpomíná* Nejprve jsem tam nehrál žádnou roli, ve vězení toho moc člověk neudělá *ušklíbne se* Jak já bych vůbec mohl skončit jinde *zavrtí hlavou* Myslel jsem, že už mám nějaké to mučení za sebou, ale pokud jsem chtěl mít všechny údy a chtěl jsem ještě někdy vidět svou rodinu, tak jsem se přizpůsobil..věděl jsem, že jakmile začnu používat kouzla, tak na mě Ministerstvo přijde, i kdybych nechtěl, ale vždycky jsem byl krok, dva před nima.. *ušklíbne se nad tou ironií* A co jsem tam teda dělal? Cokoliv, co chtěli.. *ošije se* Tolik mrtvol, zbraní, ženských i chlapů, koksu a dalších šíleností, jsem neviděl snad nikdy.. *zavrtí hlavou a trochu si poposedne, dává si ale bacha, aby se zase nezřítil:D* Dotáhl jsem to až na pravou ruku big bosse *štěkavě se rozchechtá, až vyplaší několik ptáků, kteří posedávali na stromech, pak jeho smích rychle utichne* A tak jsem poznal Katju.. *zase si zahraje na emzáka* Ale co se pak stalo s ní, to netuším *zavrtí hlavou* Snad se dostala v pořádku ke svému dítěti *posmutněle se usměje..pak zaostří na nohu* Jak dlouho se to vlastně má dělat? Ať vůbec máme co jíst *uchechtne se*
Remus: Ale, ty máš psa? *povytáhne obočí* Se ti po mně stýskalo? *zakření se*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.