Putování s Magnusem za vikingskými mohylami

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx

Re: Cesta za objevováním vikingských mohyl

Příspěvekod Styx » ned čer 17, 2012 4:38 pm

+zmlkne, jak ji tam Magnus okřikne a rázem se vzpamatuje z toho šoku, který utrpěla+ Promiň +omluví se a pak už jen mlčky sleduje, jak ji Magnus ošetřuje a hlavou jí lítají tisíce myšlenek, co s ní teď bude+ Co je to za byliny... rostou u vás na severu? +odpoví už dokonale klidným hlasem a dává si pozor, aby už vlkodlaky ani slovem nezmínila :lol: +
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Magnus Arnar » ned čer 17, 2012 7:08 pm

Styx: Lycopodium, Equisetum, Dryopteris...+nadechne se mezi saním a vychrlí názvy bylin...+ palvuně, přesličky, kapradiny...můj milovaný sever!+ Záměrně se jí nedívá do očí. Jeho obličej je tvrdý a žádné city přes jeho kamennou masku nesmí proniknout.+ Nic se ti nestane...nebude z tebe vlkodlak. kousl tě, když měl na sobě lidskou podobu. Sice ji měl jen chvíli, ale to je pro nás výhoda - ta tvá malá proměna. :Love
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Styx » ned čer 17, 2012 8:06 pm

Asi musíš hodně milovat svůj rodný kraj, že? +obličej může mít Magnus stokrát skrytý za maskou tvrdosti, jeho oči ho prozradí, má v nich přímo vepsanou hlubokou lásku k severu+ Doufejme, že máš pravdu +odpoví s velkou obavou, zároveň s nadějí v hlase+ Pozor, abys mě úplně nevysál +zasměje se, jak ji tam pilně saje :Love + Byl by z tebe docela pěkný upír +sleduje s úsměvem jeho soustředěnou tvář a po chvíli pohlédne k východu+ Svítá... hodina mezi psem a vlkem pominula.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Magnus Arnar » ned čer 17, 2012 9:46 pm

Styx: +Pozvedne k ní oči a na chvíli přestane se svým počínáním.+ Pokud bych se někdy stal upírem, máš mé přímé svolení mě okamžitě zabít! To co dělám, je jediná možnost, jak zabránit, aby se nákaza rozšířila do tvé krve. Když pak ránu vymyji těmi bylinami, měla bys být v pořádku a další úplněk bys měla prospat a o tom následujícím ani nevědět...+není to láska k severu, která se mu zračí v očích, ale jeho tvář je stále stejně vážná.+ :Love

Obrázek
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Styx » pon čer 18, 2012 12:40 pm

(uáá, nádherná fotka! :Love )

Myslím, že proměna v upíra nám dnes nehrozí. Velice pochybuji, že by se na mých pozemcích vyskytovali. Tady jsou upíři organizovaní pod jedním vládcem +prohlédne si dokonale vysáté zranění. Přestože oceňuje Magnusovu péči, má obavy, že bylinky, byť léčivé, nedokáží vyléčit kousnutí vlkodlakem. Ale má alespoň naději+ Děkuji, že se tak o mně staráš +hlas jí zní měkce, něžně, vděčně+ Proč to vlastně děláš? +pohlédne mu upřeně do tváře+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Magnus Arnar » pon čer 18, 2012 10:38 pm

Styx: Zavázal jsem se ti slibem...uzavřeli jsme dohodu...a jsi mojí společnicí na cestě. Daleko bych bez tebe nedošel..+ Odvrátí od ní oči a zahledí se na měsíc.+ Byliny, které ti přiložím na ránu, jsou sbírané za letního slunovratu a bylo nad nimi proneseno mocné zaklínadlo. Měly by fungovat na vlkodlačí kousnutí.
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Manori » úte čer 19, 2012 8:08 am

(ale no taak, kazíš nám budoucí zábavu, Magnusi, svou dokonalostí :vyprask: :lol: navíc, to by si každý plácnul bylinku na ránu a žádní dlaci by nebyli)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Magnus Arnar » úte čer 19, 2012 3:11 pm

U nás na severu je velmi těžké nebýt dokonalý! :happy* :god: Ale mohu se překonat a chvíli si hrát na průměrného... :lol: :pii Stačí naznačit!
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Styx » úte čer 19, 2012 6:06 pm

(já už jsem se snažila trochu naznačit tím, jak je Styx skeptická :lol: Ale jen ať Magnus zkouší léčit, je to velice příjemné :pii Výsledek si přizpůsobíme ;) )

Neznám takové zaklínadlo, které by vyléčilo vlkodlačí kousnutí... a to si pohrávám s černou magií +pronese zamyšleně+ Kéž by fungovalo... kolika lidem by to změnilo život +povzdechne si s pohledem, nadějně upřeným na bylinky+ Ať už to dopadne jak chce, nemohu jim upřít, že se cítím mnohem lépe. Jakoby mi vehnaly sílu a energii do žil +anebo to způsobila Magnusova ústa? :pii +
Styx
VIP Member

Příspěvekod Magnus Arnar » úte čer 19, 2012 9:24 pm

Styx: +Oči mu potemní a přeruší svou činnost. + Podívej, udělám, co budu moct, ale nemůžu slíbit zázraky. Jen bych si je přál. Snad nám bohové pomohou a tebe nepotká žádná zlá věc. Velmi mi na tom záleží... :Love
Magnus Arnar
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum